Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Компютърен симулатор
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Не е бавно
Бат Стан бавна ти е машината сигурно ! При мен в работата на пентиум 4 на 2400 МХз с 1 Гб РАМ работи без проблем, в къщи на АМД Атлон 2700 + с 768 рам работи по същия начин !
бях пробвал на колегата на машината (АМД Дурон на 750 МХз) и насичаще вярно, но може да е било и от видеокартата!

бях пробвал на колегата на машината (АМД Дурон на 750 МХз) и насичаще вярно, но може да е било и от видеокартата!

Ето го бре ТУК
Код за потвърждение: Избери целия код
Rename EXISTING FlySim.exe in INSTALLATION directory to: FlySim_.exe
Rename FlySim.txt to FlySim.exe
Copy into cracked FlySim.exe into installation directory and play.
Enjoy.
Не е срамно да не знаеш, а да не питаш, когато не знаеш!!!
- Pe6o_Muharq
- новобранец
колега, нещо не се получава с кракчето за симулатора, няма такъв ехе фаил ,който да преименувам, и тхт фаил ,които да преименувам,в ехе.
приемам факта че наи вероятно съм тъпо, и имам молба : да го разясните малко по подробно,кой фаил с какво заменяме, по точно какво да правим с този фаил ,който свалихме. от две седмици се мъча да намеря това ,което вие бяхте така добър да линкнете.
приемам факта че наи вероятно съм тъпо, и имам молба : да го разясните малко по подробно,кой фаил с какво заменяме, по точно какво да правим с този фаил ,който свалихме. от две седмици се мъча да намеря това ,което вие бяхте така добър да линкнете.

Приятел искам да те помоля да обясниш как точно се прави тази работа с пача защото пробвах почти всички възможни начини и неможах да го направяdave написа:В тази игра има един "+" в дръжката на въдицата и като се натисне се виждат какви насекоми плуват в реката и тогава решаваш какви мухи да използваш....(днес го открих)(с "Z")се увеличава..
благодаря предварително
- Ванкича_Бс
- новобранец