мостовете след село твърдица

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

seefeel
разбира нещата
разбира нещата

мостовете след село твърдица

Мнение от seefeel »

днес бях за риба на мостовете м/у с.твърдица и с.димчево край бургас.за около 2-3 часа само един дребен костур.водата е голяма и леко мътна но пак се видя че играе едра риба на няколко пъти в тръстиките.до колкото разбрах скоро са забранили изцяло риболова с мрежи в мандренското езеро но тъкмо като си тръгвахме от там към 5 часа следобяд и какво да видим с моите авери -двама селяни с лодка съвсем спокойно си пускат мрежите по протежение на целите мостове от страната на мандрата.след това си минаха под моста и най нахално взеха да си разпъват и другите мрежи в резервата или както там го водят защитена местност.еми ко да си говорим повече????????!!!!!!
а се оказа по късно че тия момчета са от твърдица и че всички ги знаят и съвсем редовно си пускат там мрежи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: мостовете след село твърдица

Мнение от martu »

Защо не звънна на онези телефони да дойдат да ги глобят едно хубаво!!!
На канала за сега си е едно голямо дремане!!!
Аз още изчаквам!Ако имаш инфо за другаде ще ти бъда благодарен!
Ще те спукам,рибо!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Изгубил съм надежда, че някога ще спрат бракониерите на Мандрата. Преди 2-3 години горските ни изгониха именно от тези мостове под предлог, че мястото е резерват, а тапите на мрежите се белееха покрай тръстиката на уж защитената местност.
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Тая тема няма край за нашия район,но колеги темата е от преди 2 години,хм,даже това ми е един от първите постове в форума .
марту,относно тия телефони файда няма никаква ,колкото пъти съм звънял никой никога не е идвал,чакал съм с часове и всеки път ми пращат няква група ама така и не съм ги виждал.Пък да не говорим че сега всяка сутрин пускат ебаси и гриповете на вая,пък риболова с мрежи е забранен.
мандра вече не е "мандра"
Мафия.
Проба му е майката!
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

То че е мафия ...мафия е! Ама чак пък толкоз !!! :shock:
Ще те спукам,рибо!
Публикувай отговор