Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Велико Търново
Модератор: sapuna
Re: Велико Търново
аре да се саберем тая седмица искате ли кажете след сряда
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Лошото че аз съм свободен чак другата седмица,до тогава дано се пооправи времето че да прескочим преди забраната.Ще го направим подобаващо, пък може и някой друг да се престраши да дойде ,няма да го караме да черпи .
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Немаш проблеми бай Страхиле казваиш и тръгваме с тебе е наистина кеф.майсторчето страхил написа:Лошото че аз съм свободен чак другата седмица,до тогава дано се пооправи времето че да прескочим преди забраната.Ще го направим подобаващо, пък може и някой друг да се престраши да дойде ,няма да го караме да черпи .
Ще дочакам за анкета още малко каде как кога , да видим този път дали ще има желаещи.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Като чуя за организация за нещо което се прави спонтанно се сещам за ученическите ми години когато навсякаде се ходеше под строй плюс някой одговорник да те насочва.Казваме кога и къде ще ходим, взимаме въдици,храна ,весело настроение и който дошъл добре дошъл,от там насетне само да носиш на пиене и на майтап.Няма никакво значение дали ще дойдат двама или двайсет човека номера да е весело.Стягайте се за нови подвизи ,дано следващия път дойдат повече съфорумци.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Които може да иджа тая сед на иовковци 4акаме ви вси4ки сте добре дошли