Труден но успешен

Модератори: bobopeli, sapuna

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Труден но успешен

Мнение от Бат Мирче-5кила »

реших,че тук е най подходящо и аз да пиша :D
та...свестен риболов не сьм правил от септември,по ред причини,обаче неделята решихме да цепим следобеда за два три дена по искьр,а и да не говорим,че авери вече бяха заели мястото и информацията бе от пьрва рька :wink: натоварваме всичките простотии(което отне време от 11 сутринта до 2 следобяд :lol: +покупки и прочие) и газ с преебаната кола,която вдига 80 по нагорно и до 130-нанадолно :D стигаме....един вид-застьпваме ТРЕТА смяна..четвьрта смяна в момента е там,а пета се очаква други ден и нищо чудно да вземем да се завьртим пак до забраната :D :D :D целта обаче е една-навлезлия от дунав,както всяка пролет, ЧУДЕН морингяш.....сьжалявам,че не разполагам сьс снимки от улова на втора смяна,да видите за кво става вьпрос,но и мойте говорят достатьчно,имайки предвид,че не беше ден и сьм се разцепил да замятам 10 часа без спиране почти.по петнайстината риби,които всеки лично си хвана и нам си колкото изпуснати ни направиха незабравим кеф и вьпреки,че не са ТРИЙСЕТИНАТА,на които се зарадваха пьрва и втора смяна,но пьк и не са три/четири която цифра сполетя четвьрта смяна и вероятно и пета :D аз сьм доволен(даже не пихме много тоя пьт :oops: ) :wink: поствам снимките...

Изображение

Изображение

КОСАЧА в действие :D :D :D ......

Изображение

ЗЬЛ....та зьл :D

Изображение

но комент

Изображение

Изображение

свинята до мен сьщо хвана и няколко скобара в +,но го раздава срамежлив и неще да се хвали :D

Изображение

Изображение

та така..умишлено не споменавам места-по разбираеми и ЗА МЕН ВЕЧЕ причини :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Шшш ало месарчетата :lol: За първи път те виждам в действие,ти си бил пълен профионалист,еваларка :P Завиждаме благородно.Успех на всички смени :P
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

http://gallery.nariba.com/data/500/1259IMG_1142-med.jpg
Не съм ти чел теми в успешни от еееииийййй :lol: :lol:
Пишеш,повече в РАЗНИ но аз там почти не влизам :D :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

велчев62 написа:http://gallery.nariba.com/data/500/1259IMG_1142-med.jpg
Не съм ти чел теми в успешни от еееииийййй :lol: :lol:
Пишеш,повече в РАЗНИ но аз там почти не влизам :D :lol:
ами траем си,по разбираеми причини :wink: ама сега едно такова...пролетно ми стана и не можах да се вьздьржа :D пиша в разни,защото обичам да забавлявам хората с неангажиращи глупости,радвам се,когато сьм разсмял някои-обичам веселите хора,вьпреки,че сьм параноик :D :D все си викам,че един ден може да ми повлиаят и на мен позитивно :wink: инак-сега му е момента на морунаша по искьр-качва се чак до бента на койнаре и по нагоре(поради бента вероятно) не може да продьлжи..покрай него чукат и скобари и доста добри платики-тая година,поне така разправят,а по вкусен от дунавския морунаш няма :wink: още двайсетина дена и ще се дрьпне-дано успее впрочем,че като дойде забраната идват и бракониерите-винаги сьм бил ПРОТИВ тая пролетна забрана :idea: освен условия за бракониерство с друго не помага-всички сме свидетели!!!!сьвсем друго си е рибарско присьствие постоянно,сьвсем друго е да се прогонят всички от водоемите,та по цела нощ да си тарашат разни гьзове с тока и мрежите на спокоиствие,без никой да няма ПОНЕ да ги напсува :idea: ама нема да оправим света....да му мислят децата ни.майната му,майната ИМ на всички нещастници и законодатели в тая смешна ..."дьржава "ще ми е трудно да я нарека..наслука :butthead:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

5кила написа:реших,че тук е най подходящо и аз да пиша ...
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Крайно време беше! Еваларка! Отдавна съм разбрал, че си майсторче на речния риболов, ама не смея да питам що не пишеш!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”