Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Качествени чепарета

Мнение от El Pescador »

rashkoto1 написа:Само да вметна, че чепарето може да издържа и 20 риболова ако се хваща на всеки риболов по 20 сафридя.
За мен си е около 15 кг сафрид на чепаре +/-, а винаги може да се оплете, закачи и т.н.
и аз толкова ги смятам ако не предадат куките може и двойно да отиде
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

El Pescador написа:gergi_81 мажеш възлите с прословутата боя ,светваш ги с прословутата УВ лампа и всичко е точно :)
Прословути неща при мен няма, но се радвам че се впечатляваш от глупости. Гледай по-внимателно какво правя и току виж си научил нещо, което няма да е прословуто ;)
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

:) :)
gergi_81 написа:
El Pescador написа:gergi_81 мажеш възлите с прословутата боя ,светваш ги с прословутата УВ лампа и всичко е точно :)
Прословути неща при мен няма, но се радвам че се впечатляваш от глупости. Гледай по-внимателно какво правя и току виж си научил нещо, което няма да е прословуто ;)
:)
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stareca »

Усещам галиба лек ОМРАЗ В АТМОСВЕРАТА пък може и да си внушавам .Риболова май докарва лудост на хората :mrgreen:
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

stareca написа:Усещам галиба лек ОМРАЗ В АТМОСВЕРАТА пък може и да си внушавам .Риболова май докарва лудост на хората :mrgreen:
При мене омраза няма, просто Ел паскадото нещо ми седи на кестерме (както казва майстор Люси ) :)
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stareca »

gergi_81 написа:
stareca написа:Усещам галиба лек ОМРАЗ В АТМОСВЕРАТА пък може и да си внушавам .Риболова май докарва лудост на хората :mrgreen:
При мене омраза няма, просто Ел паскадото нещо ми седи на кестерме (както казва майстор Люси ) :)
Карай да върви :drinkers:
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

вас па кво да ви стоя на кестерме ,мажете си маникюрите с лакове ,говоря ви кат на Пичове ,аз съм търговец ,но на Риба ,смятай на тоя дефицит на сафрид я давам за 6 кинта ,удоволствието си е за мен(покривам си разходите за кефа ,ако остане нещо от горе е за една бира и малко огнена вода ;) ) ,ма не лъжете хората като вас колко са ми добри чепаретата !!!!Оуууу извинявайте ,най добре намазани и лустросани да ,ама работещи едва ли ,нямам Фейс ,ама Булята ме помоли да пусна една снимка в фейса ,щото един показал днес от Кранево до Златните в една кофичка 5 -6 риби ,та те тъкмо се прибрах към 18,30 има една снимка с една лондичка с една ролетка ,ролетката е да се орентират хората щото има 3 вида лонди(ма вие едва ли го знаете ) !Мушмороци ,те заради такива мушмоли спряха да пишат хора като Киро ,Тошето ,Митака (Добрия )Мънцата и още много други!Но аз няма да спра щото ма боли болялото за такива лешояди !!!Като споменаха Тошето (на него верно му застанах на кестерме ),може да погледнете какви фотки бе побликувал преди години на тези дати нямаше тогава Ямашита ,нямаше Сеагур ,още съм на проби(за сега не е рентабилно да отделям време и ресурс ,всичко с времето си ;) ) и ша ви нахраня споко всичко с времето си щото аз всеки ден съм в морето ! Ай лека ви вечер щото ми е много кеф с такива Мушмоли
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

El Pescador написа:вас па кво да ви стоя на кестерме ,мажете си маникюрите с лакове ,говоря ви кат на Пичове ,аз съм търговец ,но на Риба ,смятай на тоя дефицит на сафрид я давам за 6 кинта ,удоволствието си е за мен(покривам си разходите за кефа ,ако остане нещо от горе е за една бира и малко огнена вода ;) ) ,ма не лъжете хората като вас колко са ми добри чепаретата !!!!Оуууу извинявайте ,най добре намазани и лустросани да ,ама работещи едва ли ,нямам Фейс ,ама Булята ме помоли да пусна една снимка в фейса ,щото един показал днес от Кранево до Златните в една кофичка 5 -6 риби ,та те тъкмо се прибрах към 18,30 има една снимка с една лондичка с една ролетка ,ролетката е да се орентират хората щото има 3 вида лонди(ма вие едва ли го знаете ) !Мушмороци ,те заради такива мушмоли спряха да пишат хора като Киро ,Тошето ,Митака (Добрия )Мънцата и още много други!Но аз няма да спра щото ма боли болялото за такива лешояди !!!Като споменаха Тошето (на него верно му застанах на кестерме ),може да погледнете какви фотки бе побликувал преди години на тези дати нямаше тогава Ямашита ,нямаше Сеагур ,още съм на проби(за сега не е рентабилно да отделям време и ресурс ,всичко с времето си ;) ) и ша ви нахраня споко всичко с времето си щото аз всеки ден съм в морето ! Ай лека ви вечер щото ми е много кеф с такива Мушмоли
Лакирани, нелакирани- това е положението. Хората вече знаят кое работи и кое не. Даже и тези които споменаваш са наясно вече от къде духа вятъра. Аз им се дразнех преди на тъпите коментари и плюенето от разни ретрокапацитети, но фактите са доста показателни. Хората търсят качеството и знаят, че не ги подвеждам. Евала на такива стари майстори, които ми звънняха и писаха лично и ме питаха какво правя, как и защо. Аз не крия нищо от никого. Жалки са тия, които само плюят и сами стават смешни пред хората, които са пробвали ТОП качеството и вече знаят за какво иде реч. Сам виждаш как всички почнаха да слагат светещи главички, очички и тн. Защо е според теб? Дядото толкова време не успя да ги убеди, че има файда от очичките (че даже и си мисли, че той ги е измислил :) :) :) ) , а сега в жалки опити да имитират ТОП ЧЕПАРЕТА всички почнаха да слагат очички и да купуват всичко светещо от Ali Exoress . :) Ти си продавай рибата и коментирай неща, които ОПРЕДЕЛЕНО не разбираш, но кервана си върви ;)
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

Тука само майстори. Вързвачи, хващачи, продавачи абе всякакви. Нама го Люси ееее.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

radoadvokat написа:Тука само майстори. Вързвачи, хващачи, абе всякакви.
Еми темата е такава. Наистина Люската се е покрил от известно време, явно има много работа сега покрай сезона и кутиите пращят... което му го пожелавам от сърце.
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stareca »

Аз може ли само да попитам какво е лонда не се заяждам интересно ми е.
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

El Pescador написа:вас па кво да ви стоя на кестерме ,мажете си маникюрите с лакове ,говоря ви кат на Пичове ,аз съм търговец ,но на Риба ,смятай на тоя дефицит на сафрид я давам за 6 кинта ,удоволствието си е за мен(покривам си разходите за кефа ,ако остане нещо от горе е за една бира и малко огнена вода ;) ) ,ма не лъжете хората като вас колко са ми добри чепаретата !!!!Оуууу извинявайте ,най добре намазани и лустросани да ,ама работещи едва ли ,нямам Фейс ,ама Булята ме помоли да пусна една снимка в фейса ,щото един показал днес от Кранево до Златните в една кофичка 5 -6 риби ,та те тъкмо се прибрах към 18,30 има една снимка с една лондичка с една ролетка ,ролетката е да се орентират хората щото има 3 вида лонди(ма вие едва ли го знаете ) !Мушмороци ,те заради такива мушмоли спряха да пишат хора като Киро ,Тошето ,Митака (Добрия )Мънцата и още много други!Но аз няма да спра щото ма боли болялото за такива лешояди !!!Като споменаха Тошето (на него верно му застанах на кестерме ),може да погледнете какви фотки бе побликувал преди години на тези дати нямаше тогава Ямашита ,нямаше Сеагур ,още съм на проби(за сега не е рентабилно да отделям време и ресурс ,всичко с времето си ;) ) и ша ви нахраня споко всичко с времето си щото аз всеки ден съм в морето ! Ай лека ви вечер щото ми е много кеф с такива Мушмоли
Не се ядосвай бре човек, все ще има и някой дето може да му е от полза тая тема все още.
Хората , които спомена споделят във фейса(повечето) включително и аз...така, че се замисли да се пречупиш ;)
Не помня обаче ти какви съвети даде за чепаретата освен критики ?!( извинявам се ако съм пропуснал нещо случайно)
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Жорееее,дан искаш да каЙш че ти си измислил очичките А ?????
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

лонда-съд пластмасов за пренос на риба ,вероятно е жаргонно използва се за големи количества риба предимно по пазарите ,нормална лонда побира 22 кг сафрид

и да не се забравя че тука сме за удоволствие ,и да споделяме приятни моменти от и за хобито ни ,всичко друго е ала бала :) ама и да ми продават тука китари без струни не съм ок
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

КИРО написа:Жорееее,дан искаш да каЙш че ти си измислил очичките А ?????
От всичко написано дотук до този извод ли стигна? Очички са слагани много преди и ще се слагат и много след тези, които си мислят, че са първите в това и едва ли не имат патент над това.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”