Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
El Pescador
- ще става разбирач

Re: Качествени чепарета
относно чепарето -Човек който влиза два пъти или три пъти в годината в морето ,няма право да говори за направата на чепарета ,да обсъжда качеството му дори и да го коментира само може да предполага МОРЕТО Е ТОВА,КОЕТО ОЦЕНЯВА !!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
Ще ни припомниш ли нещо приятно което си споделил точно ти, че нещо не се сещаме?El Pescador написа:лонда-съд пластмасов за пренос на риба ,вероятно е жаргонно използва се за големи количества риба предимно по пазарите ,нормална лонда побира 22 кг сафрид
и да не се забравя че тука сме за удоволствие ,и да споделяме приятни моменти от и за хобито ни ,всичко друго е ала балаама и да ми продават тука китари без струни не съм ок
Ма то тука станало "екшън" бре.
Ай стига сте си мерили пиш.... те, не ви ли писна???
1 година да е по ялова за бизнеса и ще си издерете очите
п.п. А относно "очичките" не са измислени много отдавна, жалкото е само че човека който ги измисли не само че не ги прави ами и отдавна не ходи за риба(хвана едни криви лоши пътеки) а БЕШЕ добър рибар
п.п. А относно "очичките" не са измислени много отдавна, жалкото е само че човека който ги измисли не само че не ги прави ами и отдавна не ходи за риба(хвана едни криви лоши пътеки) а БЕШЕ добър рибар
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Borkata
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Илиян мисля се казваше момчето? Mi7chell. Верно е,че той беше първи с очичките .
Качествени чепарета Borkata

-
stefannankov
- научил се да хвърля

Кусур на всичко може да се намери... Не се въздигайте чак толкоз... От лодка мача е един, няма изхвърляне със сила в далечина. От брега гледаш и да не се заплита - повече разстояние между куклите, и по-здраво флуоро се търси... Основно вечер се лови, което налага друга композиция. Добре е да се съобразяват тия неща. Това че с лодка някой топнал в пасаж от 1000 риби не е показател за качеството на чепарето. 8
- stareca
- ще става разбирач

Те и живите легенди от вътрешноста на страната дето снимат и излъчват по хобито и учат всички на морски тия дни излизаха с по 20 сафрида .Дали ще направят филм с празни кофи
едва ли ,няма да върви рекламата на такъми.А за нощния (класическия с 7-8 метрова тояга) stefannankov поне според мой наблюдения на юг,две еднакви чепарета на растояние едно от друго 15 метра едното с 5 кила за нощ другото с две ,мястото според мен е най определящо.Който му се седи от светло на скалите да пази място че на юг а кът местата удобните.
Еми сори, ама първото чепаре, което видях с очички, беше през 1991, 2-ра и беше купено от баща ми в Турция. Тогава обаче този риболов хич не ме влечеше. По-късно, още в първите ми опити да правя чепарета (около 2012,13), се опитвах да ги клепам така. Хич не ми се получаваше де. Разбира се, тогава нямаше фейсбук групи, или поне аз не знаех за тях, както и за форумите тук. Жалко, че не съм видял кой е първия, да ме извинява.Borkata написа:Илиян мисля се казваше момчето? Mi7chell. Верно е,че той беше първи с очичките .
Ако се опитваш да визираш мен тук, просто нямаш идея в каква голяма грешка си за моите излети и броят им на година. Верно, че си падам повече по други хищници, но морето хич не ми е чуждо и определено съм бил в морето доста повече от много от "майсторите" на чепарета. Чепаретата ми също го показват, проятелюEl Pescador написа:относно чепарето -Човек който влиза два пъти или три пъти в годината в морето ,няма право да говори за направата на чепарета ,да обсъжда качеството му дори и да го коментира само може да предполага МОРЕТО Е ТОВА,КОЕТО ОЦЕНЯВА !!!
Знаеш, че аз от скоро продавам чепарета, но да ти кажа нищо ялово не съм усетил тази година. Може би се полупава това, което спомемах по-горе. Логично е да има някакво преразпределение на пазара след появата на нови по-добри чепарета. Не се сърдете за това и не злобейте.dobria1 написа:Ма то тука станало "екшън" бре.
Аз съм в момента с поръчки за тия.
Със записване,за другата седмица.
Такова направи мазало в Гърция. Комбинация Бърне и органза,
Тиква и циклама,и 1 нишка тънко
Пресукано вениард Дарк пърпъл.
В нашето море наесен пробите.
Давам ги 3 за 20 лв.
Със записване,за другата седмица.
Такова направи мазало в Гърция. Комбинация Бърне и органза,
Тиква и циклама,и 1 нишка тънко
Пресукано вениард Дарк пърпъл.
В нашето море наесен пробите.
Давам ги 3 за 20 лв.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
-
El Pescador
- ще става разбирач

малко по късно ша та захапа пак ,че явно за нищо не ставаш ,както и чепарета де ха ха (сега съм на морско и свинско че много чума има) и аз малко да подържам стила на Гурото на чепаретата ,Майстор Люси 
Не ми пиши Гуро,щото не съм.
Пиши ми Люси,искам 20 Чепарета,
Да си купя от теб
Тая година си навързах 5 км.
Пиши ми Люси,искам 20 Чепарета,
Да си купя от теб
Тая година си навързах 5 км.
Риболовци.
-
El Pescador
- ще става разбирач

няма да ви закачам ,тази вечер съм на супер кеф ,но няма да ви лъжа ,подобието ви на чепарета не стават(трябва да им слагате надпис имитиращ продукт ) ,виж за мартеници биват ,там кат бабите дето цяла година връзват и на 8 ми март изкарват някой лев ,но са опасни за деца имат куки !!!
Люси ,ти си и светлината и пътя и истината на тези продукти колкото и кабелта да вържеш с гледане ако ставаше кучето щеше да е най големият касап
,чепарета не продавам от години ,виж риба мога ти продам че вероятно фризера е празен 
п.с.перушини и топчета никой не ползва вече не стават ,доказано с практика ,ма щом са форма на Пижо и Пенда биват
Люси ,ти си и светлината и пътя и истината на тези продукти колкото и кабелта да вържеш с гледане ако ставаше кучето щеше да е най големият касап
п.с.перушини и топчета никой не ползва вече не стават ,доказано с практика ,ма щом са форма на Пижо и Пенда биват
Стават,проверено е вече 
Това може и без топче,и без очи
Да направи нормата за норматив, Пратих и у вашия район на север 50 бр
Хващат хората.
Връзвам всичко,по поръчка
Това може и без топче,и без очи
Да направи нормата за норматив, Пратих и у вашия район на север 50 бр
Хващат хората.
Връзвам всичко,по поръчка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от lusienn на Пет Авг 02, 2019 8:35 pm, променено общо 1 път.
Риболовци.
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Предния ти пост така си го писал бре,все едно са твоя измишльотина очичките.gergi_81 написа:От всичко написано дотук до този извод ли стигна? Очички са слагани много преди и ще се слагат и много след тези, които си мислят, че са първите в това и едва ли не имат патент над това.КИРО написа:Жорееее,дан искаш да каЙш че ти си измислил очичките А ?????
Аз така го приемам де,а после колегите са писали кой ги измисли очичките.gergi_81 написа:Лакирани, нелакирани- това е положението. Хората вече знаят кое работи и кое не. Даже и тези които споменаваш са наясно вече от къде духа вятъра. Аз им се дразнех преди на тъпите коментари и плюенето от разни ретрокапацитети, но фактите са доста показателни. Хората търсят качеството и знаят, че не ги подвеждам. Евала на такива стари майстори, които ми звънняха и писаха лично и ме питаха какво правя, как и защо. Аз не крия нищо от никого. Жалки са тия, които само плюят и сами стават смешни пред хората, които са пробвали ТОП качеството и вече знаят за какво иде реч. Сам виждаш как всички почнаха да слагат светещи главички, очички и тн. Защо е според теб? Дядото толкова време не успя да ги убеди, че има файда от очичките (че даже и си мисли, че той ги е измислил![]()
![]()
) , а сега в жалки опити да имитират ТОП ЧЕПАРЕТА всички почнаха да слагат очички и да купуват всичко светещо от Ali Exoress .
Ти си продавай рибата и коментирай неща, които ОПРЕДЕЛЕНО не разбираш, но кервана си върви
И прочети темата поне до 100-тна стр.,все още се вижда по някоя снимка,
след това всичко само се повтаря.
Пък и най-малко ще тръгна да ти имитирам ТОР чепаретата - мерси.......
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА