Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Re: Качествени чепарета

Мнение от rashkoto1 »

Човек, "Испански рибарю" , спри да спамиш ако не ти е огромен и непреодолим проблем за теб. Не те знам какъв ти проблема(пожелавам ти да си го разрешиш!) , но не си предавай негативизма тук... ако можеш де!
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

КИРО написа:
gergi_81 написа:
КИРО написа:Жорееее,дан искаш да каЙш че ти си измислил очичките А ?????
От всичко написано дотук до този извод ли стигна? Очички са слагани много преди и ще се слагат и много след тези, които си мислят, че са първите в това и едва ли не имат патент над това.
Предния ти пост така си го писал бре,все едно са твоя измишльотина очичките.
gergi_81 написа:Лакирани, нелакирани- това е положението. Хората вече знаят кое работи и кое не. Даже и тези които споменаваш са наясно вече от къде духа вятъра. Аз им се дразнех преди на тъпите коментари и плюенето от разни ретрокапацитети, но фактите са доста показателни. Хората търсят качеството и знаят, че не ги подвеждам. Евала на такива стари майстори, които ми звънняха и писаха лично и ме питаха какво правя, как и защо. Аз не крия нищо от никого. Жалки са тия, които само плюят и сами стават смешни пред хората, които са пробвали ТОП качеството и вече знаят за какво иде реч. Сам виждаш как всички почнаха да слагат светещи главички, очички и тн. Защо е според теб? Дядото толкова време не успя да ги убеди, че има файда от очичките (че даже и си мисли, че той ги е измислил :) :) :) ) , а сега в жалки опити да имитират ТОП ЧЕПАРЕТА всички почнаха да слагат очички и да купуват всичко светещо от Ali Exoress . :) Ти си продавай рибата и коментирай неща, които ОПРЕДЕЛЕНО не разбираш, но кервана си върви ;)
Аз така го приемам де,а после колегите са писали кой ги измисли очичките.
И прочети темата поне до 100-тна стр.,все още се вижда по някоя снимка,
след това всичко само се повтаря.
Пък и най-малко ще тръгна да ти имитирам ТОР чепаретата - мерси.......
Е не виждаш ли, че пиша за дядото, че преди мен също е слагал очички? Написал съм го толкова ясно и разбираемо. Просто някой трябва да чете. А за имитирането - ДА, ТАКА Е ! Когато моите чепарета се доказаха пред всички, много от тукашните меденруднишки кавали почнаха да се чудят и маят къде бъркат. Логичното беше да започнат от най-видното и сега всички цапат очички и слагат светещи главички.... И пак не става ТОП! Малко ти звуча самоуверено и наглеещо, но имай предвид, че хората на които правя чепарета са купували от всички тук и сме коментирали какво са взимали и колко е работело сравнено с моите. Еми, да , не мога да огрея за всички, но за който мога е супер доволен. И пак ще го кажа: ДА! АЗ НАЛОЖИХ ОТНОВО ЧЕПАРЕТАТА ДА ИМАТ ОЧИЧКИ!!! А колко от вас тук ми предложиха да им връзвам куки ? Сигурно защото хич не стават, нали? Спирам да пиша по този казус, защото покрай тъпите ви коментари се излагам и аз като ви отговарям.
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

[quote="lusienn"]Аз съм в момента с поръчки за тия.
Със записване,за другата седмица.
Такова направи мазало в Гърция.
IMG_20190801_142854.jpg
Комбинация Бърне и органза,
Тиква и циклама,и 1 нишка тънко
Пресукано вениард Дарк пърпъл.
В нашето море наесен пробите.
Давам ги 3 за 20 лв.
IMG_20190801_142854.jpg
IMG_20190802_002311.jpg
IMG_20190802_095834.jpg
IMG_20190802_002311.jpg
IMG_20190801_211310.jpg
IMG_20190801_224546.jpg
[/quot

С тези десятки каква риба се хваща по гръцко ако не е тайна?
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

А бе хора зимно време като няма риба да спамите :axe:
Бих ви разбрал ама сега поне има риба какво се занимавате с глупости
Връзваѝ те чепарета за циганки и паламуд че бързо наддават рибите :fishing6:
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

gergi_81 написа:И пак не става ТОП! Малко ти звуча самоуверено и наглеещо, но имай предвид, че хората на които правя чепарета са купували от всички тук и сме коментирали какво са взимали и колко е работело сравнено с моите. Еми, да , не мога да огрея за всички, но за който мога е супер доволен. И пак ще го кажа: ДА! АЗ НАЛОЖИХ ОТНОВО ЧЕПАРЕТАТА ДА ИМАТ ОЧИЧКИ!!! А колко от вас тук ми предложиха да им връзвам куки ? Сигурно защото хич не стават, нали? Спирам да пиша по този казус, защото покрай тъпите ви коментари се излагам и аз като ви отговарям.
Ама ти верно ли се помисли за господ.
Някой ти го беше рекнал в фейса ама си изтри глупавата тема, бяха ти писали че"просто връзваш едни обикновени кукички, не си ядрен физик" слез на земята малко.
Писах ти и на лични че сте 4-5 човека кадърни в Бургас и всичките сте се изпокарали за едни 5 лева. Голяма лакомия ви гони.
По назад казах че е ялова годината и що само вие с оня..... (отвеяния дето лови гръцки сафрид с 10 номер кука с фосфорно топче) рипнахте,пак от лакомия,кой колко поръчки имал и как видиш ли си обрал клиентите. Годината е ЯЛОВА ама няма как да го знаете като не сте виждали морето,морето е празно други години има 10 че да не кажа и 15 пъти повече лодки затова е ЯЛОВА никой не му дреме за ебаните ви чепарета, както и на мен не ми дреме. В главата ми са други риби, далеч по интересни но поради липсата им ходя почти всеки ден и без ТОП чепарета ама и да не фана ми е през оная работа. Убягва ви удоволствието да сте до водата,за вас морето все още е Пари.
Аде че сабалям ще маам от някой тетрапод
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

dobria1 написа:
gergi_81 написа:И пак не става ТОП! Малко ти звуча самоуверено и наглеещо, но имай предвид, че хората на които правя чепарета са купували от всички тук и сме коментирали какво са взимали и колко е работело сравнено с моите. Еми, да , не мога да огрея за всички, но за който мога е супер доволен. И пак ще го кажа: ДА! АЗ НАЛОЖИХ ОТНОВО ЧЕПАРЕТАТА ДА ИМАТ ОЧИЧКИ!!! А колко от вас тук ми предложиха да им връзвам куки ? Сигурно защото хич не стават, нали? Спирам да пиша по този казус, защото покрай тъпите ви коментари се излагам и аз като ви отговарям.
Ама ти верно ли се помисли за господ.
Някой ти го беше рекнал в фейса ама си изтри глупавата тема, бяха ти писали че"просто връзваш едни обикновени кукички, не си ядрен физик" слез на земята малко.
Писах ти и на лични че сте 4-5 човека кадърни в Бургас и всичките сте се изпокарали за едни 5 лева. Голяма лакомия ви гони.
По назад казах че е ялова годината и що само вие с оня..... (отвеяния дето лови гръцки сафрид с 10 номер кука с фосфорно топче) рипнахте,пак от лакомия,кой колко поръчки имал и как видиш ли си обрал клиентите. Годината е ЯЛОВА ама няма как да го знаете като не сте виждали морето,морето е празно други години има 10 че да не кажа и 15 пъти повече лодки затова е ЯЛОВА никой не му дреме за ебаните ви чепарета, както и на мен не ми дреме. В главата ми са други риби, далеч по интересни но поради липсата им ходя почти всеки ден и без ТОП чепарета ама и да не фана ми е през оная работа. Убягва ви удоволствието да сте до водата,за вас морето все още е Пари.
Аде че сабалям ще маам от някой тетрапод
Разбира се, че е така. Аз просто връзвам някакви кукички. Нито откривам топлата вода, нито ги връзвам най-добре от всички. А с кадърните в Бургас не знам някой да се е изпокарал. Изпокарали сме се с тия прословути варненски майстори за които "годината е ялова" и реват за всяка стотинка. Ти просто не ме познаваш и затова пишеш глупости. Аз съм човека отказвал най-много поръчки защото ми се ходи за риба. Тефтера ми е пълен, но си позволявам да ходя през ден за риба, за което тукашните колеги ми се чудят. Така че аз съм последният, за когото можеш да кажеш, че е алчен и драпа за поръчки. Както казва Борката -" Ей така като тебе се живее 100 години" :) Нито ми е основен доход, нито разчитам на някакви финанси кой знае какви от тези чепарета. Кефа при мене е друг, но тук няма кой да го разбере.
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Точно така е Георги,и аз отказвам
Да бързам поръчки и аз ходя
На Искъра :lol:
И не се карам с никой :lol:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

lusienn написа:Точно така е Георги,и аз отказвам
Да бързам поръчки и аз ходя
На Искъра :lol:
И не се карам с никой :lol:
Все пак важното е как живеем. Кефа трябва да е на първо място. :fishing7:
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

dobria1 написа: Убягва ви удоволствието да сте до водата,за вас морето все още е Пари.
Проследих цялата дискусия, без интерес, този цитат на dobria1 ми хареса най-много! Пзреди време ви казах: "риболова е хоби, смесиш ли го с бизнес-еби и хвърляй"! Този път достигнахте "дъното"!
Последно промяна от tugman на Съб Авг 03, 2019 5:19 pm, променено общо 1 път.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

tugman написа:
dobria1 написа: Убягва ви удоволствието да сте до водата,за вас морето все още е Пари.
Проследих цялата дискусия, без интерес, този цитат на dobria1 ми хареса най-много! Преди време ви казах: "риболова е хоби, смесеш ли го с бизнес-еби и хвърляй"! Този път достигнахте "дъното"!
Интересен цитат, с много ирония в него :lol:
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

gergi_81 написа:
tugman написа:
Проследих цялата дискусия, без интерес, този цитат на dobria1 ми хареса най-много! Преди време ви казах: "риболова е хоби, смесеш ли го с бизнес-еби и хвърляй"! Този път достигнахте "дъното"!
Жоре, за мен това не е ирония, морето ми дава всичко което очаквам от него! Правя чепарета от дете, никога не съм пледирал с това, че правя най-доброто, но правя това което ми доставя удоволствие! Съвета ми е -загърби коментарите и се кефи на това което излиза от ръцете ти, критици винаги ще имаш, но загърби и критиките им или вземи най-доброто от тях!
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

tugman написа:
gergi_81 написа:
tugman написа:
Жоре, за мен това не е ирония, морето ми дава всичко което очаквам от него! Правя чепарета от дете, никога не съм пледирал с това, че правя най-доброто, но правя това което ми доставя удоволствие! Съвета ми е -загърби коментарите и се кефи на това което излиза от ръцете ти, критици винаги ще имаш, но загърби и критиките им или вземи най-доброто от тях!
Благидаря ти. Ще се възползвам от съвета, както правя и досега. Просто понякога се паля малко повече :finga: ..
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

tugman написа:
gergi_81 написа:
tugman написа:
Иначе иронията е в това, че хора, които са превърнали риболова в бизнес казват, че не трябва. :D Хора, които са впрегнали куцо, кьораво и сакато да им връзва куки и да лакира главички и всичко това от алчност с цел единствено по-голяма печалба... Да говорят за някок друг, че бил алчен и гледал само печалба и поръчки... Смешно е!
Митака да не се засегне сега, не визирам само него. Поне половината тук са така,в което няма нищо лошо,ама не съдете за хората по себе си.
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

tugman написа:
Let ! :fishing2:
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

Аз съм на същото мнение . Никога да не се преминавам границата и хобито да се превръща в професия. Стане ли това всичко си губи чара и отива по дяволите.
Много съм благодарен на хората ,които споделят и от тях съм научил да си правя работещи чепаренца за лична употреба.
Надявам се колегите да продължават да споделят тънкости и да не се карат .
Hobie Mirage Outback
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”