Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
- stareca
- ще става разбирач
Re: Зарган 2019
Ама оправданието е че така ги пращали варненци
- kikk4o
- ще става разбирач
Ваденето на червей стана бизнес и то доста доходен. От години не съм си вадил сам червей, но разправят , че вече не може да вадиш червеи свободно. Езерото било разделено на зони и т.н. Разни бабаити заплашвали хората и можело да си изядеш боя. Но в тая калпава държава всичко е възможно!stareca написа:Ама оправданието е че така ги пращали варненци
- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- вече хвърля и на тежко
Това което казваш , колега не е вярно. Всеки може да си изкара червеи , всички бригади които вадят червеи са концентрирани около "балтата" . Повечето от тях даже и продават на място на по-добра цена от магазинскатаkikk4o написа:Ваденето на червей стана бизнес и то доста доходен. От години не съм си вадил сам червей, но разправят , че вече не може да вадиш червеи свободно. Езерото било разделено на зони и т.н. Разни бабаити заплашвали хората и можело да си изядеш боя. Но в тая калпава държава всичко е възможно!stareca написа:Ама оправданието е че така ги пращали варненци

п.п. ако вадиш за продажба и развиване на бизнес , сигурно ще имаш главоболия , но за собствена употреба не е така.
Всеки също така може сам да си направи салам и ракия, не е нищо особенно. Докато не започне 

-
- ще става разбирач
аве не съм убедн че ваденето на червей е лесна работа ,аз лично съм пробвал нито е за мен ,нито не е като да нямам пари да си го купя
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

- kikk4o
- ще става разбирач
Днес някой ходи ли за заргани?
Днес, от 6.30 до 10, на Рубин - 12 заргана и 4 хубави иларии....после стана тегаво, а и малко вълните ми стигаха до кръста...
0885022272 / 0885897615
Днес от 07ч. до 11ч. на 4 буна - 3бр. средни. Абе тегав риболов.
- 1000n
- разбира нещата
Явно трябва още да поизстине водата, защото рибата при тези температури не е особено активна.e1967 написа:Днес от 07ч. до 11ч. на 4 буна - 3бр. средни. Абе тегав риболов.
Само за статистиката - преди шест дни на втора буна резултатът ми бе идентичен - 4 бр. от 7:00 до 10:30.
Като гледам от тогава промяна няма.
Но искам да споделя нещо, което би било надявам се интересно и полезно като информация:
Водата е изключително бистра и най-добри резултати дават влакната за пъстървови риби:
Sunline troutist и Seaguar ACE (то е за сьомга, ама пак е за това семейство риби).
Другото е, че по-надълбоко имаше по-голям шанс да се излъже някоя риба да клъвне, защото по-надълбоко видимостта във водата е по-слаба. Т.е. пробвайте бързо потъващи бомбарди, особено щом слънцето се вдигне по- високо над хоризонта.
Наслука на всички!

- kikk4o
- ще става разбирач
Къде?Kodjito75 написа:Днес за два часа 35бр.
Във водата .kikk4o написа:Къде?Kodjito75 написа:Днес за два часа 35бр.
На Ной .
- Ribar
- ще става разбирач
евала, колега, ама казвай и годината...
Недоумявам защо ви е да се гаврите със снимки от минали години...така ще излъжете някой, че има риба и той ще се скара с жена си, само и само да иде, а то било снимка от 2000та година...
Недоумявам защо ви е да се гаврите със снимки от минали години...така ще излъжете някой, че има риба и той ще се скара с жена си, само и само да иде, а то било снимка от 2000та година...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?