Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Петицията е факт
Модератор: bobopeli
-
- и господ не е толокова добър
Петицията е факт
Петицията е факт...
Уважаеми колеги риболовци и природолюбители,
в продължение на дълги години наблюдавахме безучастно и безгласно как се унищожава природата и биоразнообразието в нашата Българска родина. Време е всеки от нас да вземе своята гражданска позиция и да съумеем да оставим нещо и на следващото поколение. Нужно е да знаем, че като данъкоплатци освен задължения имаме и права, които заедно можем да използваме като Европейски граждани.
Петицията , е написана с помоща на юрист работещ в областа на гражданските дела, и е нотариално заверена. При достигане на неоходимият брой гласували петицията ще бъде предадена в Брюксел до Комисията по петиции към Европейския парламент и до държавните институции в България.
Ако прецените, че подкрепяте начинанието във формата която е създадено, попълвайте точно необходимите полета по веднъж. На имейлът който регистрирате ще получавате информация през определен период от време на къкъв етап е проекта и какво се случва.
Bgribolov.com не е комерсиален сайт, създаден е с единствената цел да предостави правото на позиция и глас на Вас ...
http://www.bgribolov.com
Моля колеги, които посещавате други риболовни форуми да копират съобщението както е написано и предварително да го обявят в темата за да не се получава спам по форумите
Аз ще пусна и в бг карп.
Уважаеми колеги риболовци и природолюбители,
в продължение на дълги години наблюдавахме безучастно и безгласно как се унищожава природата и биоразнообразието в нашата Българска родина. Време е всеки от нас да вземе своята гражданска позиция и да съумеем да оставим нещо и на следващото поколение. Нужно е да знаем, че като данъкоплатци освен задължения имаме и права, които заедно можем да използваме като Европейски граждани.
Петицията , е написана с помоща на юрист работещ в областа на гражданските дела, и е нотариално заверена. При достигане на неоходимият брой гласували петицията ще бъде предадена в Брюксел до Комисията по петиции към Европейския парламент и до държавните институции в България.
Ако прецените, че подкрепяте начинанието във формата която е създадено, попълвайте точно необходимите полета по веднъж. На имейлът който регистрирате ще получавате информация през определен период от време на къкъв етап е проекта и какво се случва.
Bgribolov.com не е комерсиален сайт, създаден е с единствената цел да предостави правото на позиция и глас на Вас ...
http://www.bgribolov.com
Моля колеги, които посещавате други риболовни форуми да копират съобщението както е написано и предварително да го обявят в темата за да не се получава спам по форумите

Аз ще пусна и в бг карп.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- петър власев
- разбира нещата
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Петицията е факт
Аз също.
- Николай Неделков
- учете се от него
Аз се включих в петицията 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- st_piskov
- ще става разбирач
дай боже има ефект!
- Моряка
- кандидат преподавател
Подкрепих я и аз Иван Димитров и съм пуснал линка в сайта Направи Сам. 

А сега де? 

- krokibg
- учете се от него
Излишно е да казвам че съм я подкрепил.Сега идва ред на това,да се пуска линка към петицията навсякъде където може да се направи.Да се събират съмишленници и т.н.Ако трябва,правете мейл адреси на ваши близки и приятели които неса на ти със компютъра.Дано да сме на прав път.Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
И аз съм тук Георги Христов
.Молба към модераторите да сложат темата като важна да могат повече колеги да си дадат гласа.

Никога на колене пред когото и да е.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Подписана!
-
- и господ не е толокова добър
Искам да благодаря на хората които се погрижиха тази петиция да види бял свят.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.