Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Мнение от Martin Mihailov »

Те това вече е уставна снимка :drinkers: :drinkers:
Аватар
stoiann80
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoiann80 »

Павел Три написа:...и пак там...

Браво!
Memento mori
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Трифонов - Майстора на щуки :D
пекни една във фолио, но я шпековай преди това със сланинка по нея и да кажеш как е
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Бай Дончо с първия ти ред не съм съгласен-просто ходя често и от време на време хващам. :fishing1:
Със сланинка съм пробвал,лично на мен не ми харесва. Вкусове разни. :D :drinkers:
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Don4o_62 написа:Трифонов - Майстора на щуки :D
пекни една във фолио, но я шпековай преди това със сланинка по нея и да кажеш как е
Дончо мене мнаго ме сьмнява че баи Павел само се снима с щуките а бабата ги лови :axe: Тека поне сьм чул :drinkers: :drinkers:
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Martin Mihailov написа: Дончо мене мнаго ме сьмнява че баи Павел само се снима с щуките а бабата ги лови :axe: Тека поне сьм чул :drinkers: :drinkers:
Щото съм по-красив. :lol:
ама и аз хващам по някога
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Обаче Люси се премести от Прехода в Морският раздел.

Там е голяма звезда ! :D

Даже бих казал, че е в центъра на вниманието.
Даже стихове му посвещават! :D
Прелъстиха го и само там пише ! :wink:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа: Прелъстиха го и само там пише ! :wink:
Епа така е, куту не му аресвам чурбътъ тук! :mrgreen: :wink:

Яла ме и мен - деба таа здравна система и риформа, ей! :twisted:
Изписаме от болницата у Софето, праиха ми скенер, който вика, че май имам некфи неща из тялото, ама баш недовиждал кви, та прапоръчва да си напраа ямр и зеха, та ме изписаха да не им товаря пътеката, дако имат най-убавия ямр у целата рОдина, та ся се врнах да си зема направление за ямр, щото ако тряа си плащам сичките части, които ще изследват, нема ми стигне увеличението на заплатата за следващите няколко години :lol: ....та куту си оформа документацеата, па тряа да одя у Софаа и мей би, джаст мей би, евнтуално, рийаш ли начи, мое и до края на годината да се знае ко и къде баш ми има.

Ора, сийбаломамата, който не намира време за здравословно яденье и пийенье, после намира време за одене по дофтори. :roll:
НО!
При мен тва заобляване напрао не знам къ се пръкна изведнъж :shock: .....преди седмица му научих и името деба - миастения гравис. :shock: :shock: :shock:
Може би щяло да се наложи и операция за остраняване на тимуса - та ако знаете добър гръден хирург - свиркайте.

И те така те - чуек и добре да живее, един ден фаща нещо :lol: - я риба, я рак. :oops: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Ебати ква чорба сготвих не е истина,

Те от това.
IMG_20191103_094829.jpg
И като почнах дай на комшиите,

И те земи тая бира земи тая напитка,

И се накърках та съм заспал здраво,

Те са си отварям едното око,

Кире има и за теб,и за Бате Гошо чорба,

И за Пав ако мине,казана е голем.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:...направление за ямр, ...
ЯМР с направление .... мей би час след три месеца :roll:
Минах по тоя път преди време и предпочетох да си цакам за ЯМР щото ми беше спешно , на теб гледам не ти е :wink:

Люсе , мерси за поканата :drinkers:
Ако вече си си тука така и така требва да минавам през тебе за едни други раути та ако остане , щот незнам баш кой ден ще е , убаво , ако не на Панега нал па ще направиш :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

GODzillata написа:
Може би щяло да се наложи и операция за остраняване на тимуса - та ако знаете добър гръден хирург - свиркайте.

И те така те - чуек и добре да живее, един ден фаща нещо :lol: - я риба, я рак. :oops: :mrgreen:
Кирчо, нема се шашкаш. Говорих с един близък хирург, вика, операцията е много краен вариант, преди да направи пълни изследвания, вкл. ЯМР, няма да знае, дали медикаментозното лечение не е опция. Даде ми име на гръден хирург - доцент от МА, специализиран в тази област, мога да ти го дам на ЛС, но каза и, че всеки читав сърдечен или гръден хирург може да я направи, не била сложна, самият той бил правил три или четири, въпреки, че не е гръден хирург. Не се шашкай преди да ти издадат присъдата, и си плати за ЯМР-то, като гледай да е в "Пирогов" - препоръка от мен...
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Д-р Флекс написа:Кирчо, нема се шашкаш. Говорих с един близък хирург, вика, операцията е много краен вариант, преди да направи пълни изследвания, вкл. ЯМР, няма да знае, дали медикаментозното лечение не е опция. Даде ми име на гръден хирург - доцент от МА, специализиран в тази област, мога да ти го дам на ЛС, но каза и, че всеки читав сърдечен или гръден хирург може да я направи, не била сложна, самият той бил правил три или четири, въпреки, че не е гръден хирург. Не се шашкай преди да ти издадат присъдата, и си плати за ЯМР-то, като гледай да е в "Пирогов" - препоръка от мен...
Благодаря за инфото, пращай смело лс, само да не е през Луско, че нема да дойде до мен. :wink: :lol:

В момента взимам 2, 3 и 4-то мнение, правя паралелни изследвания и т.н., но за ямр-то ще изчакам направление, тъй като цакат на всяка част от тялото по отделно :oops: и си става цифромания - тимус, черен дроб (защото и там имало нещо, нищо, че няма връзка с миастенията, ямр на глава/очи и т.н.) - трябва да им искам отстъпка за количество. :mrgreen: :lol: :lol:

Операцията е по-скоро наложително-препоръчителна във възможно най-ранна възраст, а аз съм още младенец в тази болест :D и ако ямр-то каже, че аз не съм дебел, просто тимусът ми е 16 кг. :lol: - то тогава ще бъде каквото скалпел покаже. :mrgreen:

И док, двата най-добри (респективно мощни) ямр в БГ са в Александровска и в Аджибадем Сити Клиник.

@ПаФ, ямр с/д 3 месеца - може...ама за теб. :wink: :P
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Е, ти очевидно знаеш по-добре, къде са най-добрите ЯМР в София, няма да ти се бъркам. След малко ще ти пиша на ЛС, Люси няма да е посредник.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:...ама за теб....
Пак ще пишеш , ще кажеш как е :mrgreen:
Иначе инжинера поддържащ ЯМРтата у в Софето споделя мнението на Андре , особенно от към специалисти работещи с уреда та и мен в Пирогов ме проводи , па ти нали се си знаеш та действай смело по твоя начин :wink: 8) :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
pavyan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pavyan »

Павел Иванов написа:
GODzillata написа:...ама за теб....
Пак ще пишеш , ще кажеш как е :mrgreen:
Иначе инжинера поддържащ ЯМРтата у в Софето споделя мнението на Андре , особенно от към специалисти работещи с уреда та и мен в Пирогов ме проводи , па ти нали се си знаеш та действай смело по твоя начин :wink: 8) :mrgreen:
1.То хубаво,но в "Пирогов" вече няма ЯМР.Разтуриха го.В момента персонала(доктори и лаборанти) работят на ЯМР-то на 1-ва градска.
2.Годзи,направлението за ЯМР от касата е пак само за една област,останалото се плаща.Най-евтино в момента е 1-ва градска,една област е 250 лв.Но като се правят повече,цената пада драстично.Напр.цял гръбнак е 580 лв.,а иначе би трябвало да е 3 зони х 250-750лв.
3.На първо място се прави ЯМР на гръден кош(за верефициране на тимусна хиперплазия или тимом),т.е. една зона.
4.В над 98% от случаите,след оперативно отстраняване на тимуса оплакванията изчезват и заболяването се стопира.
5.Така че не мисли за ЯМР-то,а кой да ти махне тимуса,ако наистина е толкова голям.И не се размотавай. :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”