Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Martin Mihailov
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Те това вече е уставна снимка

- stoiann80
- научил се да хвърля
Павел Три написа:...и пак там...
Браво!
Memento mori
- Don4o_62
- учете се от него
Трифонов - Майстора на щуки 
пекни една във фолио, но я шпековай преди това със сланинка по нея и да кажеш как е

пекни една във фолио, но я шпековай преди това със сланинка по нея и да кажеш как е
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Бай Дончо с първия ти ред не съм съгласен-просто ходя често и от време на време хващам.
Със сланинка съм пробвал,лично на мен не ми харесва. Вкусове разни.

Със сланинка съм пробвал,лично на мен не ми харесва. Вкусове разни.

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Дончо мене мнаго ме сьмнява че баи Павел само се снима с щуките а бабата ги ловиDon4o_62 написа:Трифонов - Майстора на щуки

Щото съм по-красив.Martin Mihailov написа: Дончо мене мнаго ме сьмнява че баи Павел само се снима с щуките а бабата ги ловиТека поне сьм чул
![]()

ама и аз хващам по някога
Късмет.Всичко е до късмет. 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Обаче Люси се премести от Прехода в Морският раздел.
Там е голяма звезда !
Даже бих казал, че е в центъра на вниманието.
Даже стихове му посвещават!
Прелъстиха го и само там пише !
Там е голяма звезда !

Даже бих казал, че е в центъра на вниманието.
Даже стихове му посвещават!

Прелъстиха го и само там пише !

- GODzillata
Епа така е, куту не му аресвам чурбътъ тук!G.Petkov написа: Прелъстиха го и само там пише !

Яла ме и мен - деба таа здравна система и риформа, ей!

Изписаме от болницата у Софето, праиха ми скенер, който вика, че май имам некфи неща из тялото, ама баш недовиждал кви, та прапоръчва да си напраа ямр и зеха, та ме изписаха да не им товаря пътеката, дако имат най-убавия ямр у целата рОдина, та ся се врнах да си зема направление за ямр, щото ако тряа си плащам сичките части, които ще изследват, нема ми стигне увеличението на заплатата за следващите няколко години

Ора, сийбаломамата, който не намира време за здравословно яденье и пийенье, после намира време за одене по дофтори.

НО!
При мен тва заобляване напрао не знам къ се пръкна изведнъж

Може би щяло да се наложи и операция за остраняване на тимуса - та ако знаете добър гръден хирург - свиркайте.
И те така те - чуек и добре да живее, един ден фаща нещо

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ебати ква чорба сготвих не е истина,
Те от това.
И като почнах дай на комшиите,
И те земи тая бира земи тая напитка,
И се накърках та съм заспал здраво,
Те са си отварям едното око,
Кире има и за теб,и за Бате Гошо чорба,
И за Пав ако мине,казана е голем.
Те от това.
И като почнах дай на комшиите,
И те земи тая бира земи тая напитка,
И се накърках та съм заспал здраво,
Те са си отварям едното око,
Кире има и за теб,и за Бате Гошо чорба,
И за Пав ако мине,казана е голем.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Павел Иванов
ЯМР с направление .... мей би час след три месецаGODzillata написа:...направление за ямр, ...

Минах по тоя път преди време и предпочетох да си цакам за ЯМР щото ми беше спешно , на теб гледам не ти е

Люсе , мерси за поканата

Ако вече си си тука така и така требва да минавам през тебе за едни други раути та ако остане , щот незнам баш кой ден ще е , убаво , ако не на Панега нал па ще направиш

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Кирчо, нема се шашкаш. Говорих с един близък хирург, вика, операцията е много краен вариант, преди да направи пълни изследвания, вкл. ЯМР, няма да знае, дали медикаментозното лечение не е опция. Даде ми име на гръден хирург - доцент от МА, специализиран в тази област, мога да ти го дам на ЛС, но каза и, че всеки читав сърдечен или гръден хирург може да я направи, не била сложна, самият той бил правил три или четири, въпреки, че не е гръден хирург. Не се шашкай преди да ти издадат присъдата, и си плати за ЯМР-то, като гледай да е в "Пирогов" - препоръка от мен...GODzillata написа:
Може би щяло да се наложи и операция за остраняване на тимуса - та ако знаете добър гръден хирург - свиркайте.
И те така те - чуек и добре да живее, един ден фаща нещо- я риба, я рак.
![]()
- GODzillata
Благодаря за инфото, пращай смело лс, само да не е през Луско, че нема да дойде до мен.Д-р Флекс написа:Кирчо, нема се шашкаш. Говорих с един близък хирург, вика, операцията е много краен вариант, преди да направи пълни изследвания, вкл. ЯМР, няма да знае, дали медикаментозното лечение не е опция. Даде ми име на гръден хирург - доцент от МА, специализиран в тази област, мога да ти го дам на ЛС, но каза и, че всеки читав сърдечен или гръден хирург може да я направи, не била сложна, самият той бил правил три или четири, въпреки, че не е гръден хирург. Не се шашкай преди да ти издадат присъдата, и си плати за ЯМР-то, като гледай да е в "Пирогов" - препоръка от мен...

В момента взимам 2, 3 и 4-то мнение, правя паралелни изследвания и т.н., но за ямр-то ще изчакам направление, тъй като цакат на всяка част от тялото по отделно

Операцията е по-скоро наложително-препоръчителна във възможно най-ранна възраст, а аз съм още младенец в тази болест

И док, двата най-добри (респективно мощни) ямр в БГ са в Александровска и в Аджибадем Сити Клиник.
@ПаФ, ямр с/д 3 месеца - може...ама за теб.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Е, ти очевидно знаеш по-добре, къде са най-добрите ЯМР в София, няма да ти се бъркам. След малко ще ти пиша на ЛС, Люси няма да е посредник.
- Павел Иванов
Пак ще пишеш , ще кажеш как еGODzillata написа:...ама за теб....

Иначе инжинера поддържащ ЯМРтата у в Софето споделя мнението на Андре , особенно от към специалисти работещи с уреда та и мен в Пирогов ме проводи , па ти нали се си знаеш та действай смело по твоя начин

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
1.То хубаво,но в "Пирогов" вече няма ЯМР.Разтуриха го.В момента персонала(доктори и лаборанти) работят на ЯМР-то на 1-ва градска.Павел Иванов написа:Пак ще пишеш , ще кажеш как еGODzillata написа:...ама за теб....![]()
Иначе инжинера поддържащ ЯМРтата у в Софето споделя мнението на Андре , особенно от към специалисти работещи с уреда та и мен в Пирогов ме проводи , па ти нали се си знаеш та действай смело по твоя начин![]()
![]()
2.Годзи,направлението за ЯМР от касата е пак само за една област,останалото се плаща.Най-евтино в момента е 1-ва градска,една област е 250 лв.Но като се правят повече,цената пада драстично.Напр.цял гръбнак е 580 лв.,а иначе би трябвало да е 3 зони х 250-750лв.
3.На първо място се прави ЯМР на гръден кош(за верефициране на тимусна хиперплазия или тимом),т.е. една зона.
4.В над 98% от случаите,след оперативно отстраняване на тимуса оплакванията изчезват и заболяването се стопира.
5.Така че не мисли за ЯМР-то,а кой да ти махне тимуса,ако наистина е толкова голям.И не се размотавай.