Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Понеже темата е за помощ, та да питам:
Как ги правите очичките на въдичката?
Размера днес на рибите които
Улових.
Взима и дълго и късо рамо кука. Наздраве.
Улових.
Взима и дълго и късо рамо кука. Наздраве.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор

Е,успя да унищожиш темата Люси,доволен ли си!?
В морето съм бре,
Сега тествам моделите
И раздавам на хората.
Те и карагьоз се хваща. На 20 ти номер ловиме в Приморско
Почти всички,познават ме хората
И са много доволни.
Тия всички лодки ловят с мой Чепарета
Но не пишат тук. Чернокопа расте към 22 см е вече,
И ще се лови скоро с по голяма кука.
Сега тествам моделите
И раздавам на хората.
Те и карагьоз се хваща. На 20 ти номер ловиме в Приморско
Почти всички,познават ме хората
И са много доволни.
Тия всички лодки ловят с мой Чепарета
Но не пишат тук. Чернокопа расте към 22 см е вече,
И ще се лови скоро с по голяма кука.
Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор

Много хубаво,че раздаваш,ама заради тебе спряха всички да пишат и намериха други места за тая работа.Много приличаш на Митьо Пищова.
Пиши за себе си.
За мен пишат също на други
Места освен в тая тема.
За мен пишат също на други
Места освен в тая тема.
Риболовци.
-
luka
- научил се да хвърля

абе той тва тъпо ,тъпо че вдлъбнато бе ,,баси не можиш даже и да го обидиш смятайДимо Михалев написа:Много хубаво,че раздаваш,ама заради тебе спряха всички да пишат и намериха други места за тая работа.Много приличаш на Митьо Пищова.
пълна олигофрения
С нещо тънко нанасям капка боя или лак за нокти, а понякога върху бялата боя слагам малки черни пайети.kiril_bulgaria написа:Понеже темата е за помощ, та да питам:
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- Димо Михалев
- Модератор

На него темата не му трябва,не е научил нищо от нея.Той великия майстор всичко е научил сам с опит и многобройни тестове.rashkoto1 написа:Гледам, че някои "майстори" ги е позаболял фара последно време....След още една година може и да разберат каква глупост са направили(но не е сигурно) .
Като гледам той Люси от доста време не беше се обаждал ,ама като го избазика някой и той качи една две снимки и всички колеги като вързани кучета се пенят . Явно това чакате ама да знаете ,че ние си го направихме Люси толкова популярен ,майстор и ТНТ. Ама не му и пука много което ви дразни още повече ама то е така каквото почукало такова се обадило.
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
rashkoto1, благодаря ти за информацията.rashkoto1 написа:С нещо тънко нанасям капка боя или лак за нокти, а понякога върху бялата боя слагам малки черни пайети.kiril_bulgaria написа:Понеже темата е за помощ, та да питам:
За първи път се мъча да направя чепаре, за кеф. То ръцете треперят, ама каквото стане. И ще бъде най-хубавото чепаре!
Колегата и честният човек се познават не по хвалбите, а по помощта, която дават. Поздрави!
За нищо... и на мен са ми помогнали хора от форума, за съжаление вече по обясними причини може би съм един от последните възползвали се от идеята му, както и се запознах с добри хора и приятели. Успех и със сигурност ще е най-хубавото щом ще вложиш в него такова желание.kiril_bulgaria написа:rashkoto1, благодаря ти за информацията.rashkoto1 написа:С нещо тънко нанасям капка боя или лак за нокти, а понякога върху бялата боя слагам малки черни пайети.kiril_bulgaria написа:Понеже темата е за помощ, та да питам:
За първи път се мъча да направя чепаре, за кеф. То ръцете треперят, ама каквото стане. И ще бъде най-хубавото чепаре!
Колегата и честният човек се познават не по хвалбите, а по помощта, която дават. Поздрави!
Малко да събудим темата, куките са Youvella- #19, термо-шлаух и за "есенция", глава оформена от светещо топче, другото(материалите) е въпрос на предпочитание
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Eдин въпрос можели ? Жълто с черно не виждамtugman написа:Малко да събудим темата, куките са Youvella- #19, термо-шлаух и за "есенция", глава оформена от светещо топче, другото(материалите) е въпрос на предпочитание
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .