Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Филми за риболов:
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Филми за риболов:
Аз препоръчвам /за мен най-добрия и полезен/ риболов с боб нъд или bob nudd.Единствения недостатък е ,че е на английски език.
Но за хора с познания по този език не би трябвало да ги затруднява.
Но за хора с познания по този език не би трябвало да ги затруднява.
- чпс
- ще става разбирач
А като се напълни харддиска ?sapuna написа:Достатъчно е след като изтеглиш филма да не го триеш,местиш и т.н. и да си оставиш торент клиента включен!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ъпгрейд!
Майтап разбира се!Аз лично преглеждам торентите и където са се посъбрали съйдъри бягам!
Освобождавам си място за следващия торент!
Ако всички сийдъри бяха като вас,щяхме да имаме категория с няколкостотин торента!

Ако всички сийдъри бяха като вас,щяхме да имаме категория с няколкостотин торента!
А бе и аз каквото съм изтеглил го държа до последно да се сийдва, но ъплоуда ми е слаб - нета ми се транслира по въздуха, после кабели - дълга и широка - повече от 60 кб/с не съм виждал до сега. А пък при сваляне стига до 1000 кб/с!
Що е така не зная. С голям зор си поддържам коефициентите. Компа не е гасен от месеци!
Що е така не зная. С голям зор си поддържам коефициентите. Компа не е гасен от месеци!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- ще става разбирач
пък аз се чудех къде да дам инфо(и го драснах към подводен риболов) че го качих,макар и със 1000 зора ,благодаря заsapuna написа:Един филм за любителите на гмуркането и подводния риболов:
За кефал и лаврак от засада![]()
СВАЛИ
допълнениятя.

има и още 3бр.
засега
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ще се постарая да разясня по какъв начин се извлича нужната информация за даден файл!Съгласете се,че не мога да изтегля,прегледам и оформя всичко,което се качва!Нямам толкова време,а и възможност.Така че,колеги,за да си нямам разправии с екипа на Зарта,Ви моля слагайте поне постер и личният ви коментар за торента-гледал ли си филма,значи знаеш за какво иде реч!grizmin написа:пък аз се чудех къде да дам инфо(и го драснах към подводен риболов) че го качих,макар и със 1000 зора ,благодаря за
допълнениятя.![]()
![]()
има и още 3бр.
засега
Един прост пример-ще ме няма през следващите три дни.Торентите ти колега не са оформени и веднага някой от модераторите или администраторите ще ти драсне лично със забележка и препоръка!
Та,аз го правя по следния начин:
Пускам филма през KMPlayer и с десен бутон в/у картината вадя информация за файла.Има всичко нужно за постигането на добре оформен от към информация релийз.
Иначе ето какво съм писал преди време:
sapuna написа: В последно време зачестиха въпросите от рода на:"какво да напиша?","откъде да взема постер?',"тази снимка става ли?"и др.подобни.По тази причина обръщам внимание на основните елементи, необходими да си направите пълно и качествено описание на филма, който ще качвате. Не това какво ще качите, а това как ще го представите ще бъде запомнено.
1. Обложка
- за предпочитане не много голяма (умерено)
- използвайте тези от http://www.imdb.com , http://www.amazon.com , http://www.cdcovers.com ,http://www.moviegoods.com
- или пък търсенето на изображения в http://www.google.bg За по-добри резултати, използвайте опцията"Разширено търсене"-"Търсене на изображения"
- Обложката трябва да е съразмерна . Ако е прекалено голяма, ще наруши оформлението на страницата. Отворете я в paint,преработете я до желаните проценти за височина и дължина и я качете от собственния си компютър,или използвайте дадено място,като зададете
URL
2. Заглавието
- Напишете оригиналното заглавие, заглавие на български, ако има такова, година и източник (DVD, XviD,DivX.TC, TV-Rip, и т.н.)
Първоизточника на филма е едно от най-важните неща. По него се определя качеството на релийза и е желателно да бъде споменат в описанието. Оповестете за наличието на субтитри (доста от по новите филми все още не са обурудвани с буквички)
3. Екип, Актьорски състав и Сюжет на филма.
- Просто изкопирайте всичката тази информация: режисьор, сценарист, продуцент, актьори и всякаква друга информация от този тип. Сюжета обикновено е обяснен на няколко реда.
- Как да си намеря тази информация? За български филми http://www.video.balkanatolia.com - съдържа перфектно описание за повечето български филми. За информация на български - http://www.kino.dir.bg , http://www.kino.gbg.bg . За всички останали http://www.imdb.com - Най-голямата база данни за филми в света.
4.Рецензия за филма
- Рецензията, обикновено е по-дълга и задълбочено изследва впечатленията на автора (в нашия случай-ъплоудера) от филма.
5. Техническа информация.
Мястото за всички тези думички, като битрейт, кадри, кодеци и т.н.
Ако не знаете как и от къде да извлечете параметрите за качеството на филма ,просто използвайте видеоплеъра, който ползвате. Например: BSplayer - натискаш десен бутон върху филма, избираш options, и после video info.
Принципно най-лесно става с VideoInspector. Довлечете филма до програмата и след малко ще имате готов резултат. Натиснете бутона Export и укажете път (най-лесно е на декстопа). Ще се отвори текстов файл със цялата необходима информация, която след това можете да копирате в описанието: снимка 1 , снимка 2
6. Оформление
- Остава само да се уверите, че всичко това е еднообразно оформено. Проверете за правописни грешки. Можете да се погрижите за големината и цвета на текста. Уверете се, че цветовете са контрастни и описанието изглежда добре – текстовете се четат нормално и без затруднения.
7.Следва - "КАЧИ"
################################################
МУЗИКА
1.Обложка
Когато качвате музика, принципно няма чак толкова много информация, която можете да сложите.
Но все пак има някакъв миниум, който трябва да покриете.По правило, почти винаги се намира обложка. Изключенията са много редки, но изисква много повече старание и усилия, от търсенето на обложките при филмите или игрите. Ако не можете да намерите обложка, постарайте се да намерите някаква снимка, която е свързана с торента. Примерно, плакат на изпълнителя.
Принципно обложката трябва да бъде включена в самият торент. Ако имате снимка на вътрешните страни, задната част на обложката или самият диск, това се счита за приятен бонус.
2.Техническо описание.
Тук ви трябват няколко прости нещица, като:
- Формат, примерно - mp3 CBR/VBR
- Кодек – Lame 1.01
- Битрейт – 192kbit
- Честота - 44100Hz Joint Stereo
- Източник - Обикновенно диск, но понякога се случва и да бъде записана от радио, винил и т.н.
При единични песни е още по лесно-* WinAmp
Пуснете песента в WinAmp. Десен бутон върху песента и избирате “View File Info” или за по-кратко Alt+3. Ще ви се отвори екрана редакция на ID3 таговете. Само че на същият екран има всичко което Ви трябва. снимка
##########################################################
-
- ще става разбирач
покрай бебета, работа и жената,едва ли ще успея всичко това да го изпипам,аз едва го накарах да тръгне,да го****** в сиида и нета,
НО ОБЕЩАВАМ ДА СЕ ОПИТАМ.
ИЗВИНЯВАМ СЕ за затрудненията,
"не стреляйте по пианиста,
той толкова си може"
НО ОБЕЩАВАМ ДА СЕ ОПИТАМ.
ИЗВИНЯВАМ СЕ за затрудненията,

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
Re:
дайте сийд за това филмчеsapuna написа:CARP FROM THE START
Език: Английски
Качество: DVDRip
Формат: MPG
Аудио: MPEG Audio 48000Hz stereo 192Kbps [Mpeg-1]
Видео: MPEG2 Video 480x576 (4:3) 25.00fps 2530Kbps
Част-1
Размер: 801Mб
Продължителност: 00:57:01
Част-2
Размер: 801Mб
Продължителност: 00:53:13
Този филм е предназначен за риболовци,тепърва навлизащи в дебрите на шаранджийството.Присъединете се към Кевин Мадокс и той ще Ви покаже различни тактики,умения,видове стръв,водене и финално отношение към рибите.Полезните му съвети ще помогнат на неопитния шаранджия да направи своите първи стъпки.
Приятно училище и НАСЛУКА!!!
DOWNLOAD
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Има си двама в момента!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
В ТЪРСЕНЕ НА ДЪННИЯ ХИЩНИК
Размер: 712МВ
Страна: Русия
Жанр: Образователен-риболов
Език: Руски
Година: 2007
Описание:
Отвесното блеснене-една от най увлекателните разновидности на спининговия риболов.Водещият на предаването Юрий Заславски ще ни запознае с особеностите на риболов в условия на силно течение и големи дълбочини.Съветите на Владимир Лавров ще ни помогнат да обогатим арсеналът си от знания.Безусловните разлики м/у спининг риболова и отвесното блеснене ще ни бъдат разяснени в този филм.Белите риби,есетровите и царят на водоемите-сома ще са наши спътници в този един час!
ТРЕЙЛЪР
Кадри от филма:

Взаимстван от TORRENTHOT.COM
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ от:

##########
Размер: 712МВ
Страна: Русия
Жанр: Образователен-риболов
Език: Руски
Година: 2007
Описание:
Отвесното блеснене-една от най увлекателните разновидности на спининговия риболов.Водещият на предаването Юрий Заславски ще ни запознае с особеностите на риболов в условия на силно течение и големи дълбочини.Съветите на Владимир Лавров ще ни помогнат да обогатим арсеналът си от знания.Безусловните разлики м/у спининг риболова и отвесното блеснене ще ни бъдат разяснени в този филм.Белите риби,есетровите и царят на водоемите-сома ще са наши спътници в този един час!

Кадри от филма:
Взаимстван от TORRENTHOT.COM
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ от:

##########
-
- новобранец
Здравейте момчета известно време ме нямаше вкъщи ,после имах проблем с интернета ,днес отворих компютура отворих за да сийдна и да сваля започна да сваля отново тези филми които съм свалил а за тези които трябва да сваля и са наполовина свалени ми пише че харддиска е пълен сега какво да правя дайте ми насока ,не съм наясно с нещата.Сега видях че не мога и да гледам филмите които преди съм свалил всичко отново се сваля а пък ми отне цял месец докато ги сваля ,сега какво да прявя нещо ли обърках .