Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Бате Люси!lusienn написа:![]()
Ебати аз мислех че Леферените ми говорите
Аз ако спомена за сафрид в лодката,
Ще ме върнат моментално на брега
Бре
Време е да отидеш при "праведните"
- Димо Михалев
- Модератор

Чепаретата за лефер ти ги оставям да ги обсъждаш с топ елита на Приморско,а може и някой застаряващ секс символ на бившето ТКЗС на добавиш.От лодката и да те хвърлят няма как да потънеш по ред причини.Мilena написа:Бате Люси!lusienn написа:![]()
Бре
Аз просто бъзикнах Людмил за нещо което той ми каза в друг форум, но явно Вие сте ме разбрали погрешно.Димо Михалев написа:Чепаретата за лефер ти ги оставям да ги обсъждаш с топ елита на Приморско,а може и някой застаряващ секс символ на бившето ТКЗС на добавиш.От лодката и да те хвърлят няма как да потънеш по ред причини.Мilena написа:Бате Люси!lusienn написа:![]()
Бре
Както и да е не Ви се сърдя!
- Димо Михалев
- Модератор

Колежке явно ти нещо си разбрала погрешно.Мilena написа:Аз просто бъзикнах Людмил за нещо което той ми каза в друг форум, но явно Вие сте ме разбрали погрешно.Димо Михалев написа:Чепаретата за лефер ти ги оставям да ги обсъждаш с топ елита на Приморско,а може и някой застаряващ секс символ на бившето ТКЗС да добавиш.От лодката и да те хвърлят няма как да потънеш по ред причини.Мilena написа: Бате Люси!
Както и да е не Ви се сърдя!
Последно промяна от Димо Михалев на Съб Ное 23, 2019 12:13 pm, променено общо 1 път.
“ По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака.''
Радой Ралин
Радой Ралин
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- Димо Михалев
- Модератор

"Акула на сухо, безкрил,а хвърчиrashkoto1 написа:“ По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака.''
Радой Ралин
удариш на кухо, простакът звучи".
Празната тенекия дрънчи най-силно,същото е при хората!
Имам едно хубаво клипче във
Видео секцията.
Пишете ако ви интересува!
Това за неграмотните!
Видео секцията.
Пишете ако ви интересува!
Това за неграмотните!
Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор

Люси,дядо ми почина през 1983-та,той така и не можа да прежали скумрията,а чепарета за лефер правеше с куки #4/0 и6/0.Сафрид ядеше веднъж в годината,като излезе най-едрото.Ходеше на едно място наричано от старите хора Калкан Тепе и калкана го бодеше с вила.Нямаше клипове,нямаше форуми, интернет и ю-туб.Твоите спомени от кога са?
Последно промяна от Димо Михалев на Съб Ное 23, 2019 8:03 pm, променено общо 1 път.
- radoadvokat
- ще става разбирач

Колега, ти заглеждал ли си се в свой пост, който и да е? Ако се мислиш за грамотен, да те светна, лика прилика си със своите чепарета, грзмотно направени!!!lusienn написа: Това за неграмотните!
И ти имаш правописна грешка.radoadvokat написа:Колега, ти заглеждал ли си се в свой пост, който и да е? Ако се мислиш за грамотен, да те светна, лика прилика си със своите чепарета, грзмотно направени!!!lusienn написа: Това за неграмотните!
Но ето едно за Приморските ми приятели,
то още им правя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
-
Desert Leo
- новобранец

И защо шопа-идиот, наричате колега? Той е типичния пример за "Пази боже тъпунгер у нето".
- radoadvokat
- ще става разбирач

Забележката се приемаDesert Leo написа:И защо шопа-идиот, наричате колега? Той е типичния пример за "Пази боже тъпунгер у нето".
- Димо Михалев
- Модератор

Люси,не е лошо да се разходиш малко извън това Приморско и да си свериш часовника.В малките градчета предлагането в магазините е доста ограничено и цените са доста различни.Ще ти дам един прост пример,куки ювела,които във Варна струват 2,50лв в малко градче са по 6лв.Както виждаш всеки,който разбира от чепарета не харесва твоите, защото изработката ти куца,ако в това градче не са виждали куки с дълго рамо и чепарета с октоподи това не означава,че навсякъде е така.Разходи се някой път на север и ще разбереш защо те критикуват.Влез някой път от Болата,срещни се с месните и ще разбереш къде си в изработката на чепарета.Тая година много хора изобщо не влизаха в морето за няколко килограма мизерна риба.lusienn написа:И ти имаш правописна грешка.radoadvokat написа:Колега, ти заглеждал ли си се в свой пост, който и да е? Ако се мислиш за грамотен, да те светна, лика прилика си със своите чепарета, грзмотно направени!!!lusienn написа: Това за неграмотните!
то още им правя.
Ако не се спре тази "вендета" срещу Людмил, тази така любима тема на мнозина (вече достатъчно скучна) ще замре тотално! Оставете го да си показва "творчеството", и не обръщайте внимание, пишете за ваши нови и интересни начини за вързване! Не въвличайте риболовците от малките черноморски градове и ги слагайте под "общ знаменател" с това "недоразумение", защото и те имат достойнство!Димо Михалев написа:Люси,не е лошо да се разходиш малко извън това Приморско и да си свериш часовника.В малките градчета предлагането в магазините е доста ограничено и цените са доста различни.Ще ти дам един прост пример,куки ювела,които във Варна струват 2,50лв в малко градче са по 6лв.Както виждаш всеки,който разбира от чепарета не харесва твоите, защото изработката ти куца,ако в това градче не са виждали куки с дълго рамо и чепарета с октоподи това не означава,че навсякъде е така.Разходи се някой път на север и ще разбереш защо те критикуват.Влез някой път от Болата,срещни се с месните и ще разбереш къде си в изработката на чепарета.Тая година много хора изобщо не влизаха в морето за няколко килограма мизерна риба.lusienn написа:И ти имаш правописна грешка.radoadvokat написа: Колега, ти заглеждал ли си се в свой пост, който и да е? Ако се мислиш за грамотен, да те светна, лика прилика си със своите чепарета, грзмотно направени!!!
то още им правя.
И пак ви моля спрете да спамите темата, тя е на всички!
Призовавам, ако има модератор на място, да изтрие спама по темата!