Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Колеги , как е положението на Овчарица ?
Модератор: sapuna
- Local
- учете се от него
Колеги , как е положението на Овчарица ?
Дава ли не дава ли ??? На какво кълве . Аз основните и доста работи ги знам за този язовир . Инетересува ме дава ли рибата в момента , защото смятам от петък до неделя ( тези дни , които идват ) да ги прекарам там.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
Последното инфо ми е от събота и неделя (07.08) но не знам колко може да се разчита на инфото , защото тогава бяха пороите.
Та общо взето НИЩО.
Един приятел дето ходи на разни ВИП зони каза ,че такова нещо не му се е случвало.Хвърлял е от садките и не е имал никакав удър
Ако ходиш да докладваш.
Да хванеш дано.
Та общо взето НИЩО.
Един приятел дето ходи на разни ВИП зони каза ,че такова нещо не му се е случвало.Хвърлял е от садките и не е имал никакав удър

Ако ходиш да докладваш.
Да хванеш дано.
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- сериозен играч
Ново малко по пряано инфо
За два дена мои познати на суха царевица 4 амура от по 2-4кг
и 2 шарана около 2-3кг .През ноща дребен канален сом.
За амурите те казаха че са 8 но аз разбрах от трети независим източник ,че са 4 ( дели на 2 за по сигурно)
За два дена мои познати на суха царевица 4 амура от по 2-4кг
и 2 шарана около 2-3кг .През ноща дребен канален сом.
За амурите те казаха че са 8 но аз разбрах от трети независим източник ,че са 4 ( дели на 2 за по сигурно)
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба