Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: Качествени чепарета

Мнение от Ачо ♣ »

Димо Михалев написа:...........Ако не престанеш с безсмислените си коментари под всяка снимка, както и да се опитваш да дразниш другите потребители,ще ти се наложи да си починеш малко от форума .......
"Браво" г-н Модератор, така се прави - всичко дет не е от Варна и околността , всичко дет не е съгласно с нас, мисли различно и прави различни чепарета/не по варненски/, еле па да има"наглостта" да бъде в колизия с gergi_81, трябва да бъде немедлено отстранен!!! Дори не само от темата за "Чепаретата", а от целиО форум.....Така се прави....!!!

Пиша тоз пост щот се уча от теб, имам намерение да се кандидатирам за модератор, е не в "Морския", а в един друг раздел,и се чудя дали да не възприема "вашия подход и размах"...!!!! :mrgreen: :lol:

Та, докато пишех горното се присетих за една поговорка:
-Кога стана калайджия, кога ти почерня г*за!

Айде, морски, останете си със здраве!!!! :D :drinkers:

П.П.
Люси, а на теб за пореден път ще кажа, престани да се бориш с "вятърни мелници"....!!!
Няма да срещнеш разбиране от никой от тях!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

Ачо ♣ написа:
Димо Михалев написа:...........Ако не престанеш с безсмислените си коментари под всяка снимка, както и да се опитваш да дразниш другите потребители,ще ти се наложи да си починеш малко от форума .......
"Браво" г-н Модератор, така се прави - всичко дет не е от Варна и околността , всичко дет не е съгласно с нас, мисли различно и прави различни чепарета/не по варненски/, еле па да има"наглостта" да бъде в колизия с gergi_81, трябва да бъде немедлено отстранен!!! Дори не само от темата за "Чепаретата", а от целиО форум.....Така се прави....!!!

Тук не става дума за Варна,Бургас или София.За Жоро или,който и да било.Темата е да се учат хората,а не да се доказват.Нормарло е момчетата от морето да имат повече опит и с изработката,и с риболова с чепаре.То обаче има доста видове риболов с чепаре,а понякога е и строго индивидуално според мястото и не всичко добре познато е приложимо или важи.Не може един човек да е специалист във всичко и да е на всяка манджа мерудия.Преди някой като пусне нещо и след него Люси почва да пуска по няколко поста,какво е вързал,за кой и колко.Сега е като покаже някой нещо и се почва неговите материали от къде ги е взел и други неща.Е темата не се върти около него или около който и да било.Повечето споделят опит,а той това,което някой му препоръчал или бил чул от някъде нещо.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Ачо ♣ написа:
П.П.

Аз само да попитам: Кое не може да му разберем, техниката,уменията,мисленето или може би начина му на комуникиране???
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Абе, вие вЕрно нищо не схващате, когато ви пишат хора, които изобщо не са"морски", изобщо не ви дават"наклон" на Чепаретата"....!!! Аз говоря за взаимоотношенията между хората...Ама явно и 100 поста да се напишат вие пак ще си знаете вашето!!!
Нищо не ме интересува от вашия риболов, само едно искам да кажа, ако искате да ме разберете---бъдете толерантни Човеци....ако можете.....

В днешно време те са кът.....Не се превръщайте и вие в такива....Винаги съм уважавал и ценил морските хора, макар, че съм от планината..!!!

Вие така и не разбрахте, че любителския морски риболов, а и не само той, не е професионален., ИМАМ В ПРЕДВИД НАСТОЯЩАТА ТЕМА...!!!???

Много ЛИ Е важно дали моето чепаре ще хване 5 риби, а твоето 8 ....това не ме интересува....!!!
Искам да мога да ходя за риба.....Без претенции чии чепаре е по- удачно...ако разбира се нямате ЕГО и Комплекси.....!!!

За пореден път се извинявам, че се намесвам, аз така мисля, не защото Люси ми е приятел, а защото....така мисля....!!!?

Убеден съм, че това което пиша е непонятно за мнозина, но е така, и още по-съм убеден , че няма и да ме разберете!!!!
Не че се "притеснявам", или ми "пука" - аз съм от тез "дисиденти" във форума, дето съм малко разбран.и "черната" офца за мнозина, дори и във Вашата тема - поемам тоз риск...!!! :mrgreen: :lol:
Дано имате чувство за хумор!!! :wink:

Айде, още веднъж- останете си със здраве- морски!!! :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Приятелю, Ачо, колко да сме толерантни? Може би както по-рано бях спрял да пиша (и доста хора, които са полезни за развитието на темата, за разлика от мен и Люси) и да си остане твоя приятел да си пише сам. Толерантността спрямо един и нетолерантността спрямо по-голямата част от останалите.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Чети бре , приятелю nkolev66 , чети........!?
Ачо ♣ написа:......
Люси, а на теб за пореден път ще кажа, престани да се бориш с "вятърни мелници"....!!!
А иначе на Модератора Димо Михалев бих го посъветвал най- накрая да се научи как се цитира мнение, старият морски лъв КИРО се опита да ви подскаже, ама.......!!!!
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

На някои хора вече не им понася карантината май.....
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

rashkoto1 написа:...............
Не че се учудвам, ама явно за пореден път, и за последно, ще се наложи да се самоцитирам,, без да си създавам излишни илюзии, че си заслужава, но все пак....!?!?!? :mrgreen: :lol:
Ачо ♣ написа:...Ама явно и 100 поста да се напишат вие пак ще си знаете вашето!!!
-...........
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Ачо ♣ написа:...Ама явно и 100 поста да се напишат вие пак ще си знаете вашето!!!
-...........
[/quote]

Не ставай смешен, човече!
Не следиш темата и няма как да си обективен.
И ДА, има един човек в темата, който и 1000000 пъти да му кажеш нещо пак си знае неговото :mrgreen: :lol:

п.п. Има и други хора, които не са морски, но странно защо само с един екземпляр се получава така :fishing2:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

rashkoto1 написа:.......Не ставай смешен, човече!....
Айде, и ти се постарай да се научиш как се цитира мнение ииии...пак ще спорим за това кой е смешен и кой е по-по-най....!!!! :mrgreen: :lol:
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Айде, и ти се постарай да се научиш как се цитира мнение ииии...пак ще спорим за това кой е смешен и кой е по-по-най....!!!! :mrgreen: :lol:[/quote]

Само това ли успя да измислиш?! :mrgreen:
Браво!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

rashkoto1 написа:..........Само това ли успя да измислиш?! ..
Само това, прости"невежеството" ми...!!! :wink:
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Само това, прости"невежеството" ми...!!! :wink:[/quote]

Простено да ти е, жив и здрав! :)
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

rashkoto1 написа:........Простено да ти е, жив и здрав! :)
:smt023 :D :drinkers:
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Ачо ♣ написа:Чети бре , приятелю nkolev66 , чети........!?
Ачо ♣ написа:......
А иначе на Модератора Димо Михалев бих го посъветвал най- накрая да се научи как се цитира мнение, старият морски лъв КИРО се опита да ви подскаже, ама.......!!!!
Чета много добре приятелю, но ти се опитваш да изкараш Люси някакъв рицар, борещ се срещу несправедливите "Варненци". Аз съм от Бургас и въпреки честото мерене на Варна и Бургас, мога да ти гарантирам, че повечето нови модели, методи и тактики (дори да са измислени някъде другаде по света) са изпробвани и внедрени за масова употреба от Рибарите от Варна. София, като най-голям град естествено има много мислещи и изобретателни хора, но за морето (Черно море) не смятам да са повече от Варна и Бургас (не искам да изброявам всички населени места по черноморието, където има доста мислещи риболовци с огромен опит).
Твоя приятел Люси (пиша на теб защото той не чува никого) си подобри много качеството на изработка на чепарета и най-вероятно ловят много добре, но проблема е в комуникацията и начина, по който се самоизтъква, досаждайки и/или умишлено дразнейки. Със сигурност не е рицар или е като този от българския филм с Коста Цонев.
Поздрави и от мен, не искам да ви обидя нито теб нито Люси. :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”