Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дъждовна фиеста
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Дъждовна фиеста
Днес в- най калпавото време жената ме изгони от къщи за да си почисти без да и пречим със сина и аз, въпреки, че не можах да се потготвя вчера, защото се писах патриот и ходих да засаждам гора, само това и чаках и шибнах камшика на Пасата и право на Китанчево - един непостоянен язовир, който се пълни само когато прелеят предшестващите го язовири и се намира на 4км. от Исперих. Времето беше облачно и ветровито и си казах - хайде пак ще ,,убия кучето,, сина пак си намери работа някъде и си хукнах сам. Заскубах таранките, и тъкмо се обаждах\оплаквах\ по телефона на Митака от Разград, на една от двете дънни пръчки ми удари нещо добро-

Бях на сладка царевица и на 8-ми номер кука и дивака докато го извадя ми събра останалите две въдици и понеже заваля, аз успях само да го фотна на земята и по най-бързия начин се изнесох с триста зора\добре, че съм още със зимни гуми\ и да избягам до асвалта

Когато се прибрах вече пред гаража цъкнах ето това:

И на терасата:

Това беше за днес - все пак ден пълен с емоции

Бях на сладка царевица и на 8-ми номер кука и дивака докато го извадя ми събра останалите две въдици и понеже заваля, аз успях само да го фотна на земята и по най-бързия начин се изнесох с триста зора\добре, че съм още със зимни гуми\ и да избягам до асвалта

Когато се прибрах вече пред гаража цъкнах ето това:

И на терасата:

Това беше за днес - все пак ден пълен с емоции

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Re: Дъждовна фиеста
Добър улов за това калпаво време!Пък аз правих други работи!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- dimitar_
- сериозен играч
Да ти е честит първият шаран , бат Ицо !!!
Следващият да ти "дръпне" стрелката на кантара , поне до средата !
Иначе днес беше отвратително време , вятър и непрекъснат дъжд от обяда , но ... рибата е по язовирите и който ходи , той хваща , а не както мен да "разтрива" дивана пред телевизора !
Пък ти друг път ми звъни по - навреме , виждаш че "кълването" е гарантирано ... , късмет бат Ицо !!!
Следващият да ти "дръпне" стрелката на кантара , поне до средата !
Иначе днес беше отвратително време , вятър и непрекъснат дъжд от обяда , но ... рибата е по язовирите и който ходи , той хваща , а не както мен да "разтрива" дивана пред телевизора !
Пък ти друг път ми звъни по - навреме , виждаш че "кълването" е гарантирано ... , късмет бат Ицо !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво Бат Ицоу
Впредвид времето, направо си им разказал играта !!!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пропуснах да спомена, че действието се разви от 11,30 до 14,30ч., в 15 ч. вече симах на терасата
Да си призная, аз доста се ,,триумих,, да ходя или да не ходя, но сърце рибарско не трае....\както е казал Ботев\

Да си призная, аз доста се ,,триумих,, да ходя или да не ходя, но сърце рибарско не трае....\както е казал Ботев\

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво за излета бат Ицо добро шаранче си хванал.
Накефил си се и каракудки си си наловил какво по хубаво от това!Поздравления

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Браво 

- nikaro
- ще става разбирач
Браво бат Ицо
Кратко,но успешно 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря на всички колеги от форума задобрите и искрени пожеланя, а аз ви пожелавам да ви се случи същото, но само че във по-хубаво време НАСЛУКА НА ВСИЧКИИИИ

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!