Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Казусът е следния: Сина ми запален от риболова /и законен риболовец със собствен риболовен билет
/, решава да се регистрира във сайта, като знае, че и татко му е регистриран
. След като коректно е попълнил формата за първоначална регистрация/вкл. посочил, че е роден след 1995г., което си е истина/, е получил мейл с форма за потвърждение от настойник и горещо ме помоли да я разпиша и изпратя та да се завърши регистрацията му. След като внимателно прочетох формичката не открих вътре нито номера на факса, нито точния адрес на които трябва да я изпратя както пише вътре.
Не е нужно според мен още с регистрацията малчуганите да се учат да заобикалят правилата, посочвайки неверни данни за себе си!/свързани с възрастта примерно/ Надявам се на Вашето съдействие по въпроса! Мога да изпратя един Screenshot до някой от модераторите ако желаят да видят за какво иде реч. Всъщност:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Регистрация
Готов си!
Вече тябва да е активен.

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Благодаря много
за сега от мое име. А след като той може да влиза във форума /защото се оказа, че сега не може
/той ще го направи и лично предполагам.

малиии, кеф, риба
МОДЕРИРАНО!!!barutchiata