Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Казусът е следния: Сина ми запален от риболова /и законен риболовец със собствен риболовен билет :wink: /, решава да се регистрира във сайта, като знае, че и татко му е регистриран :wink: . След като коректно е попълнил формата за първоначална регистрация/вкл. посочил, че е роден след 1995г., което си е истина/, е получил мейл с форма за потвърждение от настойник и горещо ме помоли да я разпиша и изпратя та да се завърши регистрацията му. След като внимателно прочетох формичката не открих вътре нито номера на факса, нито точния адрес на които трябва да я изпратя както пише вътре. :oops: Не е нужно според мен още с регистрацията малчуганите да се учат да заобикалят правилата, посочвайки неверни данни за себе си!/свързани с възрастта примерно/ Надявам се на Вашето съдействие по въпроса! Мога да изпратя един Screenshot до някой от модераторите ако желаят да видят за какво иде реч. Всъщност:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Регистрация

Мнение от barutchiata © »

Готов си! :lol: Вече тябва да е активен.
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Благодаря много :prayer: :prayer: за сега от мое име. А след като той може да влиза във форума /защото се оказа, че сега не може :? /той ще го направи и лично предполагам.
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
nikimi
новобранец
новобранец

Мнение от nikimi »

МОДЕРИРАНО!!!barutchiata
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”