Копринка vs Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Копринка vs Жребчево

Мнение от toshko »

Намислил съм да си взема два дена отпуск и да изкарам от четвъртък един излет преди националната среща.
Моите фаворити са Копринка и Жребчево, та моля :prayer: :prayer: :prayer:, ама много, колегите от региона да споделят мнение по въпроса, може и малко актуално инф..

Благодаря предварително!!!!!!!!!!!!! :partyman:

П.П. Ще почерпя де :D
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Копринка vs Жребчево

Мнение от val »

Днес след обяд бяхме на Жребчево. От устието до Дарданелите е плътна мътилка. Въпреки всичко влязохме за бяла. Нищо не се случи и обикаляйки ни направи впечатление на много струпани клони срещу боклуците. Натъкнахме се на мрежа, която според мен бе не по малка от 500м. Опитах се да направя някоя снимка но се оказа , че няма ток в апарата. Предполагам ИАРА да са си свършили работата. Та това е от мен. До снощи е давало бяла. В момента сонара показва 7,8 градуса , а беше 11.
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

Много благодаря колега за своевременната информация, надявам се и други колеги да вземат отношение по темата. :D :D :D
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Мен ако питаш Жребчево.
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malkata marancika »

Приятел току що се връщам от Жребеца ходих даго видя че и аз заминавам от четвъртак 4 дена. Язовира в устието е много мътен но на лагерите е бистро и мислим там дасе остановим ще търсим каракуда и бяла . Днес хванахме 15 каракудки и някой червеноперка . но ми се иска да излъжим и някой бяла а ако не поне ще си починем
Аватар
stoianoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoianoff »

И аз си дойдох преди 2 часа от Жребеца.
От 7 до към 12 бях на боклуците, щото всички шлюзи на бента при устието бяха отворени и прииждаше кална вода, клони, мръсотии и т.н. От всички присъстващи колеги там никой нищо не хвана. Само на един му "издрънка звънеца" на дънната, и само толкова. Чудихме се какво да правим и поехме към Паничерево - залива беше от другата страна и трябваше да бъде бистър. Той оставаше встрани от устието. Така се и оказа. Видяхме две момчета с мачове за 10-тина мин.хванаха по 2-3 бабушки. И закопнели да видим как ще реагират плувките ни на кълване се установихме срещу тях. Дпаха си рибките, средно големи бабушки на бял червей, дълбочина 3 до 3.50 м. Оказа се, че колкото по в тънката част на залива хвърляме, повече дърпаше. Според мен рибата не се влияеше от захранка. Стоях до 16.- ч., като за последните 30 мин.хванах 8 рибета, а за деня 30. водата се качи около една педя. Мястото, на което бяхме се намира след Паничерево, долу вляво, пътя минава край самия залив.
Когато си тръгвахме видяхме, че народа се беше групирал в реката, която се влива след бента на устието. Тя беше спаднала, за разлика от Тунджата и предполагам, че е излязла риба там. Беше леко "сорулява". Междо другото в неделя, в дъжда, хванах там една черна мрянка. Колегата - също една. И двете рибки плуват щастливо в устието сега.
Това е от мен!
Едри!
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

malkata marancika написа:Приятел току що се връщам от Жребеца ходих даго видя че и аз заминавам от четвъртак 4 дена. Язовира в устието е много мътен но на лагерите е бистро и мислим там дасе остановим ще търсим каракуда и бяла . Днес хванахме 15 каракудки и някой червеноперка . но ми се иска да излъжим и някой бяла а ако не поне ще си починем
ми да се видим на гьола бре :D :drinkers: :D :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”