Попчета на Поморие

Модератори: emo vasilev, alekst

tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Re: Попчета на Поморие

Мнение от tolio_pm »

tolio_pm написа:
4arlz написа:ооо значи в неделя съм на кея на Поморие.
Здр на всички и на Чарлз един савет ако ми позволиш ниама смисал да дремеш от 5:00 на пристаништето сутрин не дава а ако удари по ниаква случаиност то е за пускане в 99 на 100 от случаите отиди кам 17-17.30 на краиа на тетраподите ако намериш место и се огледаи кат падне сланцето става работата аиде успех :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Колега,верно ако не исаш да трия постовете ти,оправи си поне малко правописа.Не използвай 4,когато става дума за буквата Ч,нито 6,когато става дума за буквата Ш.Имаме си букви Щ и Я,както и няколко препинателни знака.

МОДЕРИРАНО!
ок.Камба, сори но както вече писах тепарва засиадам на компютара, и ми е малко трудно пак СОРРИ :oops: :oops: :oops:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ще се научиш,не бой се.Направи малко сухи тренировки,да видиш къде са буквите,после като пишеш преглеждай си написаното,и чак тогава натискай " изпрати "
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Никой не се е родил научен,всеки има право на определен брой гафове.Аз за сега давам шанс,ама Барутчията ако набара-не си поплюва,така че внимавайте!За всички се отнася. :wink:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

ок. Киро сори ма таман са запалих по компютрите,и ми е малко трудно :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Значи сега е времето да се научиш да пишеш правилно и на кирилица. Както започнеш,така и ще си остане правописа...., така че дерзай без да се отказваш. Има няколко лекции в "Разни". Ако нещо си позабравил,винаги можеш да си направиш една справка. Успех и в риболова!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

ок. Колеги, благодарско за саветите :? :? М-у другото такмо се вращам от пристанището-кило,кило и половина хубави стронгилчета ама почнаха кам осем та до кам девет девт и половина.За информация де. Аиде лека и пак МЕРСИ :D
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

На 13,04,08 посетихме кея на Поморие, а там-парад на детската песен. Около 50-60 рибаря бяха окупирали целия кей. Попчето вървеше до към 8 и 30, но предимно дребно и средно. На скарида и цаца се мусеше, но на калмар, рапан и най-вечек бял черъв взимаше. После излезе вятър и спря. От там на буните на Сарафово-още по-дребно. Двама души направихме общо около 2 кг. Добрата новина е , че там забелязах малък пасаж иларии.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

карид написа:На 13,04,08 посетихме кея на Поморие, а там-парад на детската песен. Около 50-60 рибаря бяха окупирали целия кей. Попчето вървеше до към 8 и 30, но предимно дребно и средно. На скарида и цаца се мусеше, но на калмар, рапан и най-вечек бял черъв взимаше. После излезе вятър и спря. От там на буните на Сарафово-още по-дребно. Двама души направихме общо около 2 кг. Добрата новина е , че там забелязах малък пасаж иларии.
Приятел, прав си че в събота и неделя става голям панаир на пристана,но ако ми позволиш да ти дам един съвет. :o Щом си бил път до Поморие, и ако не се притесняваш че може да се потрошиш :D ,пробваи отзад на тетраподите, на мръкване дава доста прилично бях във събота за последно,до 23часа кам 3кила стронгил и 4-броя лихнус,на калмар и скариди прилични риби.И наистина доста илария минаваше ама няма цръви :cry: :cry: :cry:
Аватар
alekoto
новобранец
новобранец

Мнение от alekoto »

браво е акре без мене да ходиш да ги мориш на стронгилчетата,не те ли беше срам а?
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Plancton написа:А от утре (то вече от днес) не влиза ли забраната за попччето?Може ли да ходим да цъкаме или не.По едно време май беше разрешено на морето през забраната или????
ЗАБРАНАТА е за улов с мрежи...за въдичари може...по 3 кила на калпак колкото е по Закон! :lol:
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

alekoto написа:браво е акре без мене да ходиш да ги мориш на стронгилчетата,не те ли беше срам а?
АКРЕТО ти потроши телефона ако не си спомняш,ма кат каза :НА ГОСТИ ЩЕ ХОДЯ:,после хората са ти виновни :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:
ihtiandar
новобранец
новобранец

Мнение от ihtiandar »

Днес 19.04.2008год. посетих кея на Поморие.Там бях след 15.30ч.До 20.15ч. ,около 20-тина попчета двама души,почти всички дребни с няколко изключения.Все пак обаче е емоция.Не мисля,лично аз ,че ако не се върна с 5 кг. риба значи напразно съм тръгнал натам....Времето беше хубаво,морето тепсия.Имаше доста рибари.Естествено прекарахме си добре като си за риба няма как да е все си е добре дори и без улов...!
геша
новобранец
новобранец

Мнение от геша »

Колеги днеска бях на кея на Поморие да ВИ КАЖА попче има,но още е малко,най голямото е около 20 см ,От 7ч20м до 11,30ч, около 1,500 до2кг не повече,Пробах на скарида,на бял черав ми даде повече,Излиза и хамсия но рядко,От мен тава е,наслука, :lol:
babushka
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от babushka »

През пролетта, през месец март и началото на април, попчетата в Поморие са по-дребни. На к-г "Европа", са по-едри, там има много закачки и такъма заминава за нула време. Обикновенно при удар, попчето се скрива под камъка и трудно излиза, пада голямо чакане. Затова, когато ловя там, приготвям най-малко две въдици, втората за резерва, ако скъсам такъм.На Св. Влас попчетата са големи, но там не пускат всеки въдичар.
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”