Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

СТРУМА - 29.03 (почнах ги)
-
- фен клуб-скобар
Re: СТРУМА - 29.03 (почнах ги)
И аз съм фен на плувката, ама за първи път чувам изпенгязена плувка. Много ще съм ти благодарен да обяснишsaksi написа:Браво Деди.Показа им, кой е световния шампион на Струма.
Аз го разбирам ,като - ИЗГЪЗЕНАrumci написа:Излета е бил супер. Ако не те затруднява обясни малко по-подробно каква е тази изпенгязена плувка, защото нищо не ми говори.
по-подробно.
-
- фен клуб-скобар
А те сега разбрах и аз си купих такива но не съм ги пробвал. А и монтажа им не ми е много ясен с това преутежняване.Но се надявам на срещата да ме научиш. И след зараната да им разкажа играта на дунавските скобари.
marinov1973 написа:... А и монтажа им не ми е много ясен с това преутежняване.Но се надявам на срещата да ме научиш ...

Няма никакви проблеми! Само вземи едно шише домашна ракия, че много ожаднявам докато обяснявам.
Dedy написа:marinov1973 написа:... А и монтажа им не ми е много ясен с това преутежняване.Но се надявам на срещата да ме научиш ...![]()
![]()
![]()
Няма никакви проблеми! Само вземи едно шише домашна ракия, че много ожаднявам докато обяснявам.
Деди до колко шишета можеш да обесняваш

Nedeltcho Delev написа:Dedy написа:marinov1973 написа:... А и монтажа им не ми е много ясен с това преутежняване.Но се надявам на срещата да ме научиш ...![]()
![]()
![]()
Деди до колко шишета можеш да обесняваш![]()
,че и на мен трябва малко да ми дообесняваш
Аз пък само ще слушам и наливам

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Деди си е майстор в този спорт "обясненията" и не само там а и в риболова си го бива

Евала за излета

Евала за излета

Който обяснява ,да обяснява-аз ще повтарам ако има неразбрали

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...

Мани мани, то от тия обяснения черен дроб не ми остана!
-
- фен клуб-скобар
Ще взема и две.обещали са ми тези дни да ми донесат една за проба и ако ми хареса за срещата ще купя поне 5л,Dedy написа:marinov1973 написа:... А и монтажа им не ми е много ясен с това преутежняване.Но се надявам на срещата да ме научиш ...![]()
![]()
![]()
защото нямам собствено производство
marinov1973 написа:... за срещата ще купя поне 5л ...

Пет оки са напълно достатъчни за да обхвана обстойно темата за близалките и тяхното приложение в съвременния риболов!