Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национални срещи
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Национални срещи
Аз ша си затъкна един ваглер зад ухото!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
RAKIA - Connecting PeopleXauBaHkO написа:Хахахахах!
"ПО РАКИЯТА ЩЕ ГО ПОЗНАЕТЕ"

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пък ще се държа, възпитано и на положение. Никакво пиене, никакви простотии. Отношението ми към рибата и риболова ще е като на стар английски лорд. Няма да ставам от стола и за секунда, че май ще ми затъкват ваглер, ама не зад ухото. Ще ме познаете по шаранската постелка връз кояте ще се търкаля бъдещата ми булка.
П.П. Това последното само, ако бъдещия ми зет си е забравил пистолета
П.П. Това последното само, ако бъдещия ми зет си е забравил пистолета

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Мен ще ме познаете по караваната

или по лодката,вече няма да пущам снимки на лодката,защото ще е атракцията

или по лодката,вече няма да пущам снимки на лодката,защото ще е атракцията

АМ ЧИ НИ СА ТРАЙ ВЕЧЕchapara написа:ЗЕВЗЕЦИ!!!!!!!!!!!![]()

chapara написа:Мм разпъни довечера в хола пак въдиците...

От как се сдоби и със сигнализатори, въобще не ги е сгъвал. Мани, ама не пуска никой от домочадието да влиза в хола. Скоро жена му ми се обади по телефона, да го моля и аз да я пусне да си вземе нещо от стаята!
- krokibg
- учете се от него
С Делев се разбрахме че само комшийката може да минава през хола и то при определени условия.Жена му кво,след толкова години дет са са гледали,не в хола,аз вече мойта мисля да спра и в спалнята да я пускам,откак се запознах лично с Кармен Електра
Ама нали сте интриганти,веднага се намесихте на човека в риболова и от вас даже и във хола си вече риба неможе да хфаща,егати и завистниците,човек да не завъди и малко риба у тях си

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Krokibg написа:... Ама нали сте интриганти,веднага се намесихте на човека в риболова и от вас даже и във хола си вече риба неможе да хфаща,егати и завистниците,човек да не завъди и малко риба у тях си

Кроки, че съм интригант, интригант съм, ама Неделчо не лови риба в хола! Разпнал е тоягите на род пода и само им лъска дръжките и смазва макарите.
- krokibg
- учете се от него
Грешиш Деди,освен това човека хващал и комшийката по няколко пъти в месеца,след като успеел да откачи чаршафа от кукичката и заметне наново на светната ламба
Да ама вий кога сте ловили във хол та ще давате съвети на Бат Ви Неделчо и ще разговаряте със жена му,това не е ли интрига и намеса във семейните риболови на човека
Тези тайни ги знам,след лични разговори от достоверен източник.Той чиляка е толкоз срамежлив,че изброи само една нищожна част от това което е хващал в неговия хол

- krokibg
- учете се от него
А така батьо,пакажи им за какво става на въпрос

Krokibg написа:А така батьо,пакажи им за какво става на въпрос![]()
![]()
![]()
![]()
Ето за това ще те черпя три дена на Ивайловград,ама да ми сигорен риболова ще си домъкна хола с комшийката

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/

Будалкаш ме ти Делеф, така значи! На снимката ясно личи, че леглото на което си седнал още не е оправено от срещата с онаа от третия етаж. Налага се довечера пак да говаря с Мима, не че съм интригант, ама...
Ни та будалкам бее,виж крачето и са е показало малко под леглотоDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Будалкаш ме ти Делеф, така значи! На снимката ясно личи, че леглото на което си седнал още не е оправено от срещата с онаа от третия етаж. Налага се довечера пак да говаря с Мима, не че съм интригант, ама...