Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Каналите до с. Бръшлян
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Каналите до с. Бръшлян
В събота следобяд бях там, пълно е с хора но ако си намери добро място човек може да направи добър риболов. Излизат доста бабушки, хванах дори една рекордна към 44-45 см, но повечето са дребни. Има доста щука имах едно повличане ама се отказа. Разходих се по канала да видя как е при другите колеги, мисля че всички се бяха хванали дори имаше хванати и 3 шарана по около 1-2 кг, няколко щуки неголеми и тук там по 5-6 платики, инцидентно каракуда.
НЕ ХОДЕТЕ БЕЗ РЕПЕЛЕНТ ИМА МНОООООГО КОМАРИ!!!!
НЕ ХОДЕТЕ БЕЗ РЕПЕЛЕНТ ИМА МНОООООГО КОМАРИ!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Щуките не са много малки, но в болшинството си са към 1кг, така че рибката стръв да не е по голяма от 7-8 см, има и по-големи разбира се, но водата е много бистра и не се лъжат лесно.
А за бабушката сам я снимал на gsm-а но не мога да я смъкна на компютъра, сигурен съм че е такава, не е нито дойца нито червеноперка.
Там водата извира и предполагам на места температурата е еднаква през цялата година- следователно рибата расте целогодишно. Така си го обяснявам аз. Иначе и аз се учудих като я хванах

А за бабушката сам я снимал на gsm-а но не мога да я смъкна на компютъра, сигурен съм че е такава, не е нито дойца нито червеноперка.
Там водата извира и предполагам на места температурата е еднаква през цялата година- следователно рибата расте целогодишно. Така си го обяснявам аз. Иначе и аз се учудих като я хванах

Ivak, къде точно си ходил? вчера се метнах до там да проверя местата, че не бях ходил 2-3 години.
навсякъде обрасло, ако има повече от 3-ма човека няма къде да хвърлиш
откъде минаваш - през селото или преди него от страната на Русе? има едно тясно асфалтово пътче колкото една кола да мине, което минава покрай помпената и стига до Дунава... за там ли говориш???
навсякъде обрасло, ако има повече от 3-ма човека няма къде да хвърлиш

откъде минаваш - през селото или преди него от страната на Русе? има едно тясно асфалтово пътче колкото една кола да мине, което минава покрай помпената и стига до Дунава... за там ли говориш???
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно за това пътче става въпрос, пада се вляво като идваш от Русе, отбиваш и караш по него доста докато стигнеш до едно уширение (първото място където можеш да обърнеш спокойно) вляво има мостче през канала и се стига до друг канал там става за щука, но иначе излизат само дребни бабушки. В дясно първата просека е 100% щукарско място мои познати извадиха щука от там (към 1кг), втората и третата яко бабушки, но не на гол телескоп, с макара и се хвърля на отсрещния край под дърветата. Най усилено кълвеше на бял. Познати бяха захранвали цял ден с жито по-надолу и бяха хванали 3 шарана.