Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Възможно ли е?
Модератор: sapuna
- Моряка
- кандидат преподавател
Възможно ли е?
Не знам дали аз не ровя както трябва,но в доста от случаите бързам и искам само набързо да преровя 6-7 подфорума и за да видя дали има нови мнения след прочитането на един подфорум трябва да натисна Начало форум и да видя къде е червено.Че въпроса е -най долу под всяка тема е полето от ,/което може да се избере някой подфорум с "Давай"/ може ли и там да има оцветена в червено точка или текста на подфорума да е червен.Да се вижда ,къде има нови мнения.
Е па като не може неможе

Е па като не може неможе

А сега де? 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Възможно ли е?
Не съм попадал до сега на подобен скрипт.
Начинът е не да се връщаш в "Начало форум",а кликай в/у "Назад към ...".Така се връщах в началото на раздела и прочетената тема е индексирана като такава!
Начинът е не да се връщаш в "Начало форум",а кликай в/у "Назад към ...".Така се връщах в началото на раздела и прочетената тема е индексирана като такава!
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Възможно ли е?
Ами значи прегледал съм Морски риболов,щото е в началото и искам да видя дали е писано в още 10-тина подфорума ,но от Морски риболов не мога да видя писано ли е във фотография,Направи си сам или Разни и кой да прескоча,освен ако не се върна в началото на форуми и да дам надолу,и това 10-тина пъти.Определено за повечето това е безмислено сигурно ако преглеждат форума 1 път на ден,но аз често имам възможност през 2 часа и......ми се стува удобство 

А сега де?