Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от bai mile1 »

Колко трябва да си,как да кажа нежно не знам?Не исобенно разсъдлив примерно,че да повярваш на приказките за двореца :lol: :lol: Ами за толкоз прозд или толкоз самоуверен го мислите товарищ Путин?Ами един кавал като Навални катастрофа ли не можа да му спретне :lol: или заблудена пуля от 1500мт поне?Снайперисти ли няма руската федерация :lol: Ще го тровим с новичок :lol: :lol: ма верно някой новичок ша са вържи :lol: :lol: :lol: И ако беше толкоз богат що да не си купи скромен имот в Швейцария и на Малдивите ?Ами ще строи дворец под носа на народа си?Не очаквах да са вържи поне Ицака... Другите не сте му от категорията :lol: Включая и себе си де :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:Тая сифилистична мумия докато не я махнат от Червения площад,няма да се оправят! :mrgreen: :drinkers:
Тролка ,ни от сомове разбираш ни от Болшевишка идея :drinkers: Кат махнахме нашия Герги кво?Станахме по велики и умни като нация?Или си напрайхме една шепа свръх богати за сметка на бедните дет бачкат за жълти стинки?Как пък в Рим не си събориха Колозеума,Ротондата или Виторио Емануеле......Само тъпите екс соц страни събаряме и крещим с пяна на устата да живей ......кой?...... :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

bai mile1 написа:Колко трябва да си,как да кажа нежно не знам? ......
Аз знам, бе, знам.
Не съм ти в категорията !

Не мога да ти стигна нивото.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка,земи хвани един сом,че да има за кво да си говорим. :lol: Щото инак слушаме уж бивши партийни секретари,ама то бивша курва и бивш партайгеносе няма.Просто пак лапат за пари ама на новата власт :wink:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

еее...човек да ни ви остави няколко часа и ще се избиете.... :lol:
естествено, че не на Путин двореца, води се на друг, като при на Доган двореца на фирма на някаква жена беше .... :wink:
щом обекта се охранява от ФСБ- Федера́льная слу́жба безопа́сности Росси́йской Федера́ции, значи Путин много добре знае на кой е двореца и защо го пазят федералните, да каже на кой е?... :wink: , толкова е лесно, а само каза не-е-мой..... :lol:

пък и яхтата на Путин "Олимпия" е била там...

Изображение

Изображение

https://onthedeep.com/ships/motor-yacht-olympia/
Последно промяна от yco на Вто Яну 26, 2021 11:09 am, променено общо 1 път.
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Как да хвана сом,като оставиха Жребеца без вода и не знам къде да ги търся през Пролетта? :roll: :drinkers: На Тича какво е положението,покажи некоя снимка от Устието? :roll: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Елементарно,Путин е комунистически цар и прави каквото си иска безнаказано! :rolleyes: :drinkers: Добре,че не е безсмъртен и няма място за него до Ленин! :mrgreen: :drinkers: Миле,за какво ни е мумия у центъра на София,която хариза Македония на Тито? :rolleyes: :drinkers: Така е по-добре! :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Прав си ,оставяме го Путин,я каква лодка си има човека, :lol: Да си я кара с нежелание :lol: Тролка на устието няма вода и на Тича.Не съм ходил от две седмици та нямам пресни снимки.И аз са чудя на пролет де ша го търся? :D
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Като се възкачи на трона комунистката Нинова ще видим колко ще изкара! :mrgreen: :drinkers: Гответе се,останаха 2месеца до коронясването! :ANAL: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Имах в предвид като паметник отразяващ историческа епоха да не се събаря.А дали е лош или добър всеки сам си решава :wink: Англичаните в лондон да са съборили паметник на някой?За мене Кромуел си е узурпатор и пират ,ама му дигнали паметник.Някой го смятат за влик ....
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:И аз са чудя на пролет де ша го търся? :D
Надвечер близо до брега се въртят,тряа да ги видиш през деня на сонара къде се въртят! :rolleyes: :drinkers: Ще е трудно при маловодие,Големите искат високо ниво за да се появят в плиткото,поне на Жребеца е така! :rolleyes: :drinkers: Повече съм хващал на естествени цветове,отколкото на шантави! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Имах в предвид като паметник отразяващ историческа епоха да не се събаря.....
Да,взривяването беше прекалено и излишно шоу,но такива бяха времената-революционни! :rolleyes: :drinkers: Добре,че се разминахме с гражданска война и жертви,щот хората са по-важни от камъните! :wink: :drinkers: Отказвам се от мавзолея си на Тича дет ми го построи,взривявай га! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:D Тез са от Декември
B103995A-7F91-4ED4-B8CD-5B56762248BD.jpeg
. Това е пред сЛовец.
Прикачени файлове
06EEADE2-498B-43D3-8CBD-9AD05F672FFD.jpeg
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Виж и египтяните колко наивни са били и 5000години са вярвали в прераждането и съживяването на мумиите! :mrgreen: :drinkers: Е може някой ден науката да ги клонира по ДНК,но ще се брои за съживяване от Човека,а не от Бога! :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Това е пред сЛовец.
Тука му харесва,няма начин да не се въртят сомовете на Пролет! :wink: :drinkers: Не виждам обаче нито една яма издълбана,но явно защото е тиняк и водата ги отмива! :rolleyes: :drinkers: На Жребеца Устието е чакълесто и се запазват ямите при маловодие! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”