Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Troli Rapala »

Да дойде Март месец и ще ги измислим тактиките и схемите за успех! :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ямите са по чакълестуя бряг но не съм ги снимал,но ми направиха силно впечатление като ги видях.Направих си изводи защо на клонк дава хубави риби точно по тея места :wink: Ударих и точки на сонара.Само да качи нивото....На едното от местата има винаги бреговаци обаче.
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле,покажи ми Твоите пролетни воблери да се ориентирам какво правиш и да дам съвет! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:.На едното от местата има винаги бреговаци обаче.
Да и на мен ми пречат на тигелите,но нали е Пролет и на стъмване се махат и тогава се получават работите! :rolleyes: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Довечера ша щракна.Ама тука няма ги пущам щот да не дразним излишно хазяйна :lol: :D
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Довечера ша щракна.Ама тука няма ги пущам щот да не дразним излишно хазяйна :lol: :D
Няма хазяи тука,всите сме бамбашка! :mrgreen: :drinkers: Като се замисля,имам само два бияча за Жребеца които ползвам най-често и са ми донесли незабравими улови! :rolleyes: :drinkers: Даже подарих един от тях на Стоманко с "моята" 40-ка,но нещо не е доволен от него тъй като използва различна тактика на търсене от мен! :rolleyes: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

що да се дразним, пускай да има цветничко нящо, че все тъмни краски, може и някоя мома да покаже някой интересен цвят и кройка... :lol: ..само червен пепи десен, не понасям..... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

виж как Троли си показа гащята с цвят на бордо или младо каберне... :evil: , но не са червени..... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

yco написа:еее...човек да ни ви остави няколко часа и ще се избиете.... :lol:
естествено, че не на Путин двореца, води се на друг, като при на Доган двореца на фирма на някаква жена беше .... :wink:
щом обекта се охранява от ФСБ- Федера́льная слу́жба безопа́сности Росси́йской Федера́ции, значи Путин много добре знае на кой е двореца и защо го пазят федералните, да каже на кой е?... :wink: , толкова е лесно, а само каза не-е-мой..... :lol:

пък и яхтата на Путин "Олимпия" е била там...

Изображение

Изображение

https://onthedeep.com/ships/motor-yacht-olympia/
Между двете снимки няма нищо общо :idea: , горната е на малка ветроходна яхта, каквито доста хора и в България имат, а долната е на моторна яхта (параход) :lol: , който е за баровци наистина.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...ами... щото не четеш... :wink: , отдолу има линк и се вижда и малката моторница, която се качва на яхтата...

Изображение
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Troli Rapala написа:Как да хвана сом,като оставиха Жребеца без вода и не знам къде да ги търся през Пролетта? :roll: :drinkers: На Тича какво е положението,покажи некоя снимка от Устието? :roll: :drinkers:
Вече има доста вода, бях там в неделя и нивото е по-високо отколкото съм го виждал в предни години. Та тази пролет сигурно ще става. :drinkers:
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

yco написа:...ами... щото не четеш... :wink: , отдолу има линк и се вижда и малката моторница, която се качва на яхтата...

Изображение
Между малката моторница и яхтата от първата снимка, отново няма нищо общо - гледай вантите и въжетата от такелажа (ама на кашици какво да обяснявам морско дело? :lol: :lol: :lol: ) :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

те и всички модерни големи яхти имат по няколко броя малки яхти и джетове в гаража, за да могат да слизат на брега, иначе си губи смисъла на удоволствието.. :wink: , ....кво с гръцки папуци ли ще плуват до брега с хайвера и шампанското... :lol:
има и доста дами, като гледам... :twisted:
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

yco написа:те и всички модерни големи яхти.....
има и доста дами, като гледам... :twisted:
Имат, имат :D , чувал съм, че Абрамович имал седем луксозни яхти на различни места по света :shock: . Да е жив и здрав да ги ползва поне по веднъж годишно всяка от тях. :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

nkolev66 написа:
yco написа:...ами... щото не четеш... :wink: , отдолу има линк и се вижда и малката моторница, която се качва на яхтата...

[img].......ама на кашици какво да обяснявам морско дело? :lol: :lol: :lol: ) :drinkers:
кво ще ми обясняваш ... :roll: , от четвърти клас съм ветроходец, на оптимист, кадет и фин.. :wink: на яз. Кърджали, знаеш ли как се пускат лодките под 45 градуса наклон...ръчно с една вагонетка на релси... :wink: :lol:
питай Дончо, той поне я знае базата... :wink: , имам и капитанско право, преди да се родиш, че и моряшки паспорт... :lol: пазя си го за спомен, не съм го върнал... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”