Шкорпиловци - въпрос ?

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
ilkoni
новобранец
новобранец

Шкорпиловци - въпрос ?

Мнение от ilkoni »

Искам да попитам, някой ходил ли е скоро там? Имам намерение да се пробвам тази или другата неделя ама незнам по това време има ли смисъл. Пък и до сега не съм ходил на море.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Ако нямаш какво да правиш-що да не пробваш.Пък не забравяй и чипарета за карагьоз.
kapitana
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kapitana »

аз лично съм бил там не един път за риба с kalkan4o и повечето пъти сме взимали по 1-2 рибки :D такаче мога да ти пожелая наслука пък може и да се засече ме там
СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
buhal-ribar
новобранец
новобранец

Re: Шкорпиловци - въпрос ?

Мнение от buhal-ribar »

Моля, за отговор къде предимно ходите за риба на Шкорпиловци, за каква риба и по кое време. Чувавал съ за много успехи, но не знам от колко неуспехи са съпътствани!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re:

Мнение от kalkan4o »

kapitana написа:аз лично съм бил там не един път за риба с kalkan4o и повечето пъти сме взимали по 1-2 рибки :D такаче мога да ти пожелая наслука пък може и да се засече ме там

Айде ся, похвали са :lol: :lol: :lol: .

Бухале, по това време на естакадата (големия мост) може да се пробваш за калкан, няма да е зле и чепаре за карагьоз да метнеш да опиташ, че им е време вече :wink: . За калкан също е вариянт да се пробваш на плажа около естакадата, но морето тия дни беше спокойно, което може да попречи на риболова ти :roll: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”