Отново нерви!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
SONY
учете се от него
учете се от него

Отново нерви!

Мнение от SONY »

Колеги днеска към следобед отидох до Марица с една въдичка , колкото да отбия малко време.Набарах едно разливче до моста на вхвп на , което нямаше никой.Излизаха прилични бабушки на пинки.Зад мен на реката бяха буквално 7-8 парашута :evil: .Единия от тях явно ме видя , че изкарвам по нещо и реши да дойде на моито разливче.Мяташе ми парашута си точно на 1-2 метра от перото ми.Направо побеснях събрах си такъма и се прибрах.Поне изкарах към 1 кило бабушки а ако не беше дошъл и този да ми дига нервите можеше и повече да направя.На кой телефон мога да се обадя и да подам оплакване от такива като тоя " рибар ".Благодаря ви.
TICA FAN
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Отново нерви!

Мнение от Павел Иванов »

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Снимки колега трябвало снимки gsm с камера нямаш ли ?
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Що не го хвана и да му завреш парашута в г.за барабар с пръчката :smt021
Не ги издържам такива помияри!Като не може да лови идва да развали и
твоя риболов.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Имам колега , но нещо си изгубих дата кабела.Никви снимки , следващия път директно ще звъня да дойдат да ги изловат.Благодаря за линка.Аз по принцип не съм много по скандалите иначе ми идваше да му го натъпча някъде тоя парашут.Просто като видях заква наглост става на въпрос дирекно си се прибрах. :evil: :evil: :evil: :evil:
TICA FAN
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Повярвай ми че знам какво е усещането по нашия край има една рекичка "Дряновска" знам 2-3 хубави местенца за черна мряна, и миналата година редовно си ходех (снимки в галерията) и един мрусник с парашут един път ме видя и почна да ходи там на мойто място и за 3-4 пъти го виждах с по една кофа мряна :cry: :cry: :cry: естествено сега там вече няма нищо, а аз иначе си ловях по 3-4 мренки и 2-3 кефалчета колкото за едно пържене, седя примерно час-два то ми е на 10 мин път от къщи ама на ядец...сега ни за мене ни за него. И го знам кои е тоя и ми иде да го :axe: :axe: ама уви нищо не можах да сторя никои не ми обърна вниамание и сигнали подавах и кво ли не...от тия парашути черната мряна най-много пострада тя най-често влиза вътре, кефала по се измъква.Заради парашутите мряната намаля 80-90 % за по малко от 2 години.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”