Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

сом на ТЕЦ-1
-
- разбира нещата
сом на ТЕЦ-1
Най-накрая миналата събота успях да отида на ТЕЦ-1 на студеното и да проверя дали е достоверна информацията че излиза сом.Някъде към 17:00 бяхме хвърлили и започнахме да приготвяме барбекюто, когато към 18:30 удари първия около 3-3.500кг вярно за истинските сомаджии е бебе, но за нас беше голяма радост понеже ни е първия европеец.В 21:00 удари втория той вече беше 5 кг след което преустановихме риболова и започна едно събиране на боклуци, няма да повярвате от около 50 квадрата събрахме поне 100-120 пласмасови бутилки след което малко обгазихме Гълъбово но нямаше как да ги събера в колата пък и те са свикнали
На сутринта почнахме отново и към 8 часа извадихме още един като първия след което към 9:00 пак удари този път обаче оказа голяма съпротива, явно беше по голям и за наше съжаление и негова радост се откачи, така завърши този прекрасен риболов.Вярно че и вятър ни духа и после голям дъжд ни валя, но това са някакви подробности, които никога не са ни спирали.Снимки в галерията.Толкова от мен.

На сутринта почнахме отново и към 8 часа извадихме още един като първия след което към 9:00 пак удари този път обаче оказа голяма съпротива, явно беше по голям и за наше съжаление и негова радост се откачи, така завърши този прекрасен риболов.Вярно че и вятър ни духа и после голям дъжд ни валя, но това са някакви подробности, които никога не са ни спирали.Снимки в галерията.Толкова от мен.
Много ги накъсвам... кордите!
- петър власев
- разбира нещата
Re: сом на ТЕЦ-1
камене поздравления
И евала за постъпката с боклка ,и аз правя тка но наистина за съжаление неможеш да вземеш всичкия
Дано поне колеги като гледат отстрани такива постъпки малко по малко да ги последват
На каква стръв удариха сомовете
И евала за постъпката с боклка ,и аз правя тка но наистина за съжаление неможеш да вземеш всичкия
Дано поне колеги като гледат отстрани такива постъпки малко по малко да ги последват
На каква стръв удариха сомовете
я чувствась себя очен хорошо
Поздравления за улова

и за почистването

и за почистването

-
- научил се да хвърля
Колега поздравления за успешния излет! Дай повече инфо за стръв и монтаж?
-
- разбира нещата
Монтажа моя беше с две куки единички шест нули едната под оловото другата над него на стръв пиявица горната а долната на грозд земен червей,но и трита удара бяха на червей.
-
- и господ не е толокова добър
Евала брат.За сом са малки,но за нас шаранистите е радост.
Евала за биклука 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Мисля , че най-важното е , че показвате на народа как трябва да се почистват водоемите.Нека доста хора вземат пример.Иначе браво и за не лошия улов 

TICA FAN
Поздравления и от мен.Другия път пробвайте и на жабка.Поздравления и за боклука.

Браво за боклука и за добрия улов!Къде бяхте застанали?
-
- разбира нещата
Бяхме до гребната база или пожарната незнам каква точно е тази зграда минавам зад нея и пред една борова горичка на пясъка! Успех на всички които успеят да отидат преди забраната!Между другото искам да попитам за името на язовира "Розов кладенец" ли се казваше имам предвид ТЕЦ-1
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за излета и за чуването на природата 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Първо поздравления за успешния излет.Сомето е добро, на мен много ми хареса, другият път да ви клъвне два пъти по-голямо 

Последно промяна от asini на Нед Апр 13, 2008 6:27 pm, променено общо 2 пъти.
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
-
- научил се да хвърля
Точно Розов кладенец е язовира.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Благодаря ти за поканата братле,но просто нямаше как да се възползвам този уикенд!
Виждам,че си се накефил!Браво!След забраната ги почваме-ама нашите сомове без мустаци!
Виждам,че си се накефил!Браво!След забраната ги почваме-ама нашите сомове без мустаци!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Браво за улова, след забраната още повече да хванеш!
Между другото, Камене, ти ще идваш ли на НС-3?

Между другото, Камене, ти ще идваш ли на НС-3?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...