Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от nkolev66 »

yco написа:
nkolev66 написа:.......
А ето за "драг" системата, която си е доста намазана с грес, за което въобще не се споменава, защото си е задължително и всеки второкласник трябва да го знае: :lol: :lol: :lol:
.........
нещо не си в час, ама въобще... :wink: , в цялата статия няма думата GREASE !
Дай ми го този текст на английски от статията, дето си го превел уж, та да ти го преведа, като хората бе човек. :wink:

https://www.alanhawk.com/reviews/spf.html

някой друг, няма ли да му помогне в търсенето на грес.... :lol: :lol: , чакай да ти подскажа, та натискаш контрол плюс F и написваш GREASE и отнема 1 секунда.... :wink:
Нали това казвам и аз, че думата я няма никъде, защото всеки трябва да знае, че се смазват дисковете (не на колата). :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yco написа:
NO GREASE

DO NOT APPLY GREASE to Penn Dura-Drag™. Penn’s special formula has already been
applied. Dura-Drag™ washers are ready to be put into International®
reels WITHOUT grease
being applied. Note – DO NOT APPLY GREASE, applying grease to new Penn Dura-Drag™
washers will drastically reduce performance.

инфо http://www.scottsbt.com/catalog/store/i ... lletin.pdf
що не коментираш този текст на Penn, ами се чудиш, каква простотия да напишеш, ако щеш си го намажи с кравешко г0мно.... :lol:
Офф..едни шаранджита си ги правят шайбите от тефлон, ама какво да им обясняваш, че тефлона служи за смазване, а не за спиране.. :wink:
Едно време, като е нямало азбест на макарите са слагали телешки гьон и много добре е работил драга... :wink: , гьона мамаата си трака.. :evil: :lol: . Имах един спирателен кран свиленградски на 70 г., дето бати Петьо разправяше от филмчето на бай Миле.. :wink: ., та едвам го развихме само горнището 3 човека за 3 дена с двама професионални водопроводчици с руски тръбни ключове по метър.... :lol: и отдолу уплътнението се оказа гьон.... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

-Краси де си ла... :lol: , да кажеш фаската заоблена ли да е или остра, като бръснач... :roll: , че ша взема за ръся лененото масло, като няма зейтин... :lol:
Янича и Пикито и те могат да дадат акъл, че не траем и ще го вапцам скоро.... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Той Николев,си смазва редовно макарата под надзора на Янича :wink: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

истината е по средата. между констипация и дефекация :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

yco написа:
yco написа:
NO GREASE

DO NOT APPLY GREASE to Penn Dura-Drag™. Penn’s special formula has already been
applied. Dura-Drag™ washers are ready to be put into International®
reels WITHOUT grease
being applied. Note – DO NOT APPLY GREASE, applying grease to new Penn Dura-Drag™
washers will drastically reduce performance.

инфо http://www.scottsbt.com/catalog/store/i ... lletin.pdf
що не коментираш този текст на Penn, ами се чудиш, каква простотия да напишеш, ако щеш си го намажи с кравешко г0мно.... :lol:
.... :lol: :lol:
Този текст го няма в ревюто на Алан Хоук, откъде пък го извади? :shock: Може би новите шайби (дето не ги знам) не трябва да се мажат, ама на всички други (дето ги знам), били те кече или карбон се маже и работи гладко и дълго време. Всъщност името "Дура-драг" ми напомня нещо от руски, ама дали е така? :lol: :lol: :lol:
Иначе за кльонка, дано се обади Краси, щото там не съм никак напреднал, само си лакирам. Да показвам ли кльонк ръчна изработка?
Прикачени файлове
Чимшир и Маслинка 2.jpg
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Снимай му дънцето, да го видим, на моят решиш да е с дебела фаска за сега, щото може да се поправи, но обратното не... :roll: ,та изпи три ръце ленено и така, докато се напие, като чалтик... :lol:
Хубаво ми мирише, как няма.... :wink: , като е червено, като манов мед и поне над 30 г. отлежало... :lol: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Да не прозвучи ,като ерес, ама какво толкоз му е на тоя сърф?И какви риби са изскарани на него?Някой беше писал по назад за бутикови воблери и клъонкове!Та всичко май са свежда до печалбите.... :drinkers: Калинукси малинукси Тапети Анчовци Тошковци....всички са шменди капели и са гледа да си напълнят сметката ,за сметка на вярващите глупаци.... :lol: Няма лошо,на вярващите са градят империите,и най вече ЗА тяхна сметка :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле,пълно е с балъци,та нищо ново под слънцето и някой печели от тях! :mrgreen: :drinkers: Аз не съм пазарувал нищо от изброените нещица и съм доволен от към риби!Добре е,че и ти не си се хванал на техните примамки! :wink: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

имам такъв, много е барнат .. :evil: , от Янича ми е от венге, тънко кат артия.... :lol: , ама на мен ми пасват дебелаците коремлии.... :wink:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тоз пияндурник Янко освен да пий и да ланка за жените на другите какво е постигнал?.....в сомоулова?
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Май си имате лична вражда.... :wink: :lol: ,...пие по-малко от мен и никога не сме си говорили за чужди жени... :lol: :lol: , а пък за чужди мъже ептен..... :lol: :lol: ... :roll: виж за чужди сомове е ставала бая приказка.... :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Можи и да си прав...Щот понякогаш и аз избързвам....с преценките....Ама накрая обикновенно е тъй както мий са сторило в началото... :wink: :drinkers:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Аз ша изчезвам,че от утре до събота съм на вода :drinkers: Ша има редки репортажи кат имам обхват :fishing11:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Попътен вятър... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”