Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Какво бихте казали за улова на щуки над 5 килограма.
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Какво бихте казали за улова на щуки над 5 килограма.
На скоро хванах щука 6.200кг ( за пръв път толкова голяма , до сега рекорда ми беше 3.800) Разликата е огромна.Направи ми уникално удоволствие.Дърпахме се 10 тина минути докато се предаде.Удоволствието бе6е голямо.Доста пъти изкача над водата , което допалнително качва адреналина.Абе с дже думи пожелавам на всеки такава слука за да усети сам какъв кеф е.
Fen sam na ribolova na hi6ni ribi.Rqdko hodq za drugo.Nai-golqmata mi strast sa 6tukite i re4nata pastarva (balkanka).Ne obi4am da lovq 6aran i 6aranovi ribi.
- nikaro
- ще става разбирач
Re: Какво бихте казали за улова на щуки над 5 килограма.
Браво
Дай Боже на всеки!!!
ps:няма ли снимки?

Дай Боже на всеки!!!
ps:няма ли снимки?
Браво само и снимки да имаше.
Никога на колене пред когото и да е.
-
- ще става разбирач
Бих казал че тая година ще гоня такива към 5 кила.Досега имам към 4 кила.Обаче и обурудването ми е слабо май за распери до 3 кила и щуки към 4
.

- man1966
- ще става разбирач
Лапландецо-нема ли при ваз там по едри животни бре-моята най голяма щука е още от ученическите ми години-8,300 кг.Това беше преди повече от 26 години-улових я с прът от черница,без макара,с два пирона забити отдолу на пръта и на тях навита кордата.Тапа от термос,монофил-1 мм. и повод втора струна от китара.По това време на каналите около Марица беше бъкано от щуки-сега цивилизацията им е..а майката....laplandeca написа:Бих казал че тая година ще гоня такива към 5 кила.Досега имам към 4 кила.Обаче и обурудването ми е слабо май за распери до 3 кила и щуки към 4.

Я елате рибенца при батко...
-
- ще става разбирач
Има ,бате, щукички до 34 кила,тази е най голямата регистрирана официално,Има и в морето големи щуки , както и некви морски зверюги като калкан стигали над 20 кила.Някаде имало и от рода на моруните, ама никой не казва , сериозни рибаре непознавам тук.Та има и едри , ама май у Марица има по едриman1966 написа:Лапландецо-нема ли при ваз там по едри животни бре-моята най голяма щука е още от ученическите ми години-8,300 кг.Това беше преди повече от 26 години-улових я с прът от черница,без макара,с два пирона забити отдолу на пръта и на тях навита кордата.Тапа от термос,монофил-1 мм. и повод втора струна от китара.По това време на каналите около Марица беше бъкано от щуки-сега цивилизацията им е..а майката....laplandeca написа:Бих казал че тая година ще гоня такива към 5 кила.Досега имам към 4 кила.Обаче и обурудването ми е слабо май за распери до 3 кила и щуки към 4.

- man1966
- ще става разбирач
Ти тогава живееш в рая...Грамадни риби и никви рибари да ти се мотаят около въдиците
Очакваме снимки с некой дзвер... като го хванеш...

-
- ще става разбирач
Чулта господ , бате.Като се постопли ще пробвам пак за щуки.Сега пробвам за едни други дзверове , ама още няма слука.man1966 написа:Ти тогава живееш в рая...Грамадни риби и никви рибари да ти се мотаят около въдиците![]()
Здраве, късмет и слука с трофейни риби.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Още нямах цифров,а и виждането ми спрямо противника бе друго:

Беше малко под седемте кила.Излезе като каракудка,че и без кеп!
Личното ми наблюдение,е че тези окло 2-3кг са най борбени!За сериозните крокодили-имам опит само от филмите!

Беше малко под седемте кила.Излезе като каракудка,че и без кеп!
Личното ми наблюдение,е че тези окло 2-3кг са най борбени!За сериозните крокодили-имам опит само от филмите!

-
- ще става разбирач
Аз тези от 2 кила нагоре ги ловя на жива рибка, на спининг често удрят дребни , под 2 кила, и то при многочасово мятане.При нас на жива стръв е много по успешно.
Някой хващал ли е на филе от риба/речна или морска , че ползвам такава стръв сеган за други зверове.Бялата риба взимали на тази стръв.
Някой хващал ли е на филе от риба/речна или морска , че ползвам такава стръв сеган за други зверове.Бялата риба взимали на тази стръв.
-
- новобранец
Ами тогава нямах апарат , но съм слойил да препарирам главата и когато я направя ще я снимам и ще ви я покажа.А колкото до огромните риби , за които става дума , според мен от мрежи ток и така на татак е рядкост да се срещне такава.един от колегите казва за времена от преди 25 години.Смешно е да сравняваш.Тогава по Марица , когато се е дърпала водата и са оставали дупки , са хващали такива и с голи ръце.Сега е съвсем друго за жалост.
Fen sam na ribolova na hi6ni ribi.Rqdko hodq za drugo.Nai-golqmata mi strast sa 6tukite i re4nata pastarva (balkanka).Ne obi4am da lovq 6aran i 6aranovi ribi.
- man1966
- ще става разбирач
Не е смешно колега-страшно е и е тъжно...viksmen написа:Ами тогава нямах апарат , но съм слойил да препарирам главата и когато я направя ще я снимам и ще ви я покажа.А колкото до огромните риби , за които става дума , според мен от мрежи ток и така на татак е рядкост да се срещне такава.един от колегите казва за времена от преди 25 години.Смешно е да сравняваш.Тогава по Марица , когато се е дърпала водата и са оставали дупки , са хващали такива и с голи ръце.Сега е съвсем друго за жалост.

Колега какво да ти кажа,просто ти завиждам за тая кратка борба,аз съм хващал същата щука,но се борих с нея около 30мин.докато ги извадя,хванах я на тоистер.Деиствително удоволствието е много голямо.viksmen написа:На скоро хванах щука 6.200кг ( за пръв път толкова голяма , до сега рекорда ми беше 3.800) Разликата е огромна.Направи ми уникално удоволствие.Дърпахме се 10 тина минути докато се предаде.Удоволствието бе6е голямо.Доста пъти изкача над водата , което допалнително качва адреналина.Абе с дже думи пожелавам на всеки такава слука за да усети сам какъв кеф е.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мой братовчед (сина на чо'Милчо) живее в Прага и ето какво е хванал ---> 1.05м./12кг. - р.Вълтава, Прага.

Казва, че там има голееееми щуки и сомове...та май ще скокна някой ден до там.

Казва, че там има голееееми щуки и сомове...та май ще скокна някой ден до там.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Браво на всички щукари ! Голям късмет трябва да имаш за такива кг. Аз съм с по скромни размери но не знам как да изпратя снимка!Но един ден .......