Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На "Чешмата"-преди Чам дере
-
- кандидат преподавател
На "Чешмата"-преди Чам дере
Малко със закъснение,но по-добре късно,отколкото никога.В четвъртък - 10.04.2008г.,самостоятелен рейд към Чам дере/р.Арда,преди вливането й в яз.Кърджали/.От разсъмване ми тръгна на бабушки.В района на "Чешмата"напипах място,бъкащо от едри екземпляри / едри за района,от порядъка на 200-400 г парчето /.Между тях,разбира се кълвяха и маломерки,които си заминаваха по живо,по здраво обратно във водата.В калабалъка от "баби"-два костура и няколко хубави уклея.Стръв -основно бял и торен червей.На плувка-1,5 грама,корда 0,12,близки дистанции,без напъване.Тишина и спокойствие,пълна хармония.Като резултат-към 3,5 кг риба / половин кошче,а то събира около 6 кг/.Оставих си най-едрите риби и същата вечер ги подарих на съседи да ги хапнат.Много и пуснах обратно-да се развиват и дебелеят,за да кълват и след забраната......
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: На "Чешмата"-преди Чам дере
Браво колега,искарал си дениа в спокоиствие и удоволтвие.Има ли похубаво от това.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!