къде се лови в момента на водоемите във Видин

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

marian
новобранец
новобранец

къде се лови в момента на водоемите във Видин

Мнение от marian »

Ако някои знае нещо за яз.Деновец или яз.Полетковци нека да ми отговори.Благодаря.
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Включвам се и аз с питане.Как е по реката.Кажете някои добри местенца че не мога да не пусна пръчките като отида във Видин :)
Мариан

Дунав

Мнение от Мариан »

В момента има затишие и по Дунава.Вечер след 20.00h. до около 01h може да удари някое сомче около 2кг. на конощип.
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Благодаря,ама я ме светни и за местенцата :) Може и някой язовир наблизо.Жена ми е от там и ще ходя на гости на тъщата ама мисля че ще ми е по-добре на някой гъол :wink:
Гост

Мнение от Гост »

Екзекуторе гьолове около Варна колкото щеш но Дунава си е Дунав един шарко да дръпнеш ще ти държи колкото 3 на Николаевка ай наслука и да се похвалиш после ейй :D
marian
новобранец
новобранец

Мнение от marian »

Anonymous написа:Екзекуторе гьолове около Варна колкото щеш но Дунава си е Дунав един шарко да дръпнеш ще ти държи колкото 3 на Николаевка ай наслука и да се похвалиш после ейй :D
Бях онази вечер с /17.08.04/ с брат ми и моя риболовен приятел на гости на Дунава на един познат - има обзаведен фургон на брега на реката.Хвърлихме по две пръчки и заседнахме на по ракия.Към 22h негово височество СОМА благоволи да захапе куката на блатен червеи.Беше много добър за жалост,но сед едночасова борба с него вътре във Дунава/м/у другото влязохме с лодката за да опитаме да го издърпаме навътре/ но тои успя да скъса и си замина по живо по здраво.В момента спада водата и има доста по добри резултати.Чао.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”