Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

изложение за лодки, яхти, риболовна и ловна техника
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
изложение за лодки, яхти, риболовна и ловна техника
Колеги, има какво да се види на изложението в Експоцентърът на Цариградско шосе! Бях приятно изненадан да срещна на един от риболовните щандове Ивака! Колегата работи временно там, като съветник и демонстратор! Ако някой отиде на изложението да го потърси! Ще си спести и време и ще получи пълна информация! Има и обикновени петслойни руски надувни лодки и лодки с мотори, и яхти, и пръти, и макари, и сонари, и стойки и облекло, и ботуши, и палатки, и каравани, и кемпери и т.н. Има и четириместен хеликоптер за бързо сменяне на водоема!За пушкалата и оптиката да не говоря! Въобще има за всякакъв джоб неща!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Re: изложение за лодки, яхти, риболовна и ловна техника
Г-н Диканаров, а продават ли се мострите ''и пръти, и макари, и сонари, и стойки и облекло, и ботуши, и палатки'' и какви са цените.Благодаря предварително за информацията!Диканаров написа:Колеги, има какво да се види на изложението в Експоцентърът на Цариградско шосе! Бях приятно изненадан да срещна на един от риболовните щандове Ивака! Колегата работи временно там, като съветник и демонстратор! Ако някой отиде на изложението да го потърси! Ще си спести и време и ще получи пълна информация! Има и обикновени петслойни руски надувни лодки и лодки с мотори, и яхти, и пръти, и макари, и сонари, и стойки и облекло, и ботуши, и палатки, и каравани, и кемпери и т.н. Има и четириместен хеликоптер за бързо сменяне на водоема!За пушкалата и оптиката да не говоря! Въобще има за всякакъв джоб неща!![]()

- Диканаров
- кандидат преподавател
Да! Продават се! Цените са общо взето прилични!Отиди и разгледай! Има какво да си харесаш! Аз специално търсих сдвоени куки №2 и №4 заедно! Не намерих такива, а само сдвоени №6 или №8, но имам адресът в София, където ще ми продадат търсените! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
едни воблерчета искам да си напазарувам, и за една прословута болонеза- че чакам тези изложения да си харесам нещо че магазините ''опоскани'' няма избор и така
Благодаря много за информацията Г-н Диканаров