изложение за лодки, яхти, риболовна и ловна техника

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

изложение за лодки, яхти, риболовна и ловна техника

Мнение от Диканаров »

Колеги, има какво да се види на изложението в Експоцентърът на Цариградско шосе! Бях приятно изненадан да срещна на един от риболовните щандове Ивака! Колегата работи временно там, като съветник и демонстратор! Ако някой отиде на изложението да го потърси! Ще си спести и време и ще получи пълна информация! Има и обикновени петслойни руски надувни лодки и лодки с мотори, и яхти, и пръти, и макари, и сонари, и стойки и облекло, и ботуши, и палатки, и каравани, и кемпери и т.н. Има и четириместен хеликоптер за бързо сменяне на водоема!За пушкалата и оптиката да не говоря! Въобще има за всякакъв джоб неща! :shock: :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: изложение за лодки, яхти, риболовна и ловна техника

Мнение от RAMIREZ »

Диканаров написа:Колеги, има какво да се види на изложението в Експоцентърът на Цариградско шосе! Бях приятно изненадан да срещна на един от риболовните щандове Ивака! Колегата работи временно там, като съветник и демонстратор! Ако някой отиде на изложението да го потърси! Ще си спести и време и ще получи пълна информация! Има и обикновени петслойни руски надувни лодки и лодки с мотори, и яхти, и пръти, и макари, и сонари, и стойки и облекло, и ботуши, и палатки, и каравани, и кемпери и т.н. Има и четириместен хеликоптер за бързо сменяне на водоема!За пушкалата и оптиката да не говоря! Въобще има за всякакъв джоб неща! :shock: :lol:
Г-н Диканаров, а продават ли се мострите ''и пръти, и макари, и сонари, и стойки и облекло, и ботуши, и палатки'' и какви са цените.Благодаря предварително за информацията!
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Да! Продават се! Цените са общо взето прилични!Отиди и разгледай! Има какво да си харесаш! Аз специално търсих сдвоени куки №2 и №4 заедно! Не намерих такива, а само сдвоени №6 или №8, но имам адресът в София, където ще ми продадат търсените! :D
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

едни воблерчета искам да си напазарувам, и за една прословута болонеза- че чакам тези изложения да си харесам нещо че магазините ''опоскани'' няма избор и така :DБлагодаря много за информацията Г-н Диканаров :smt023
Изображение
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

RAMIREZ Заминавай да си взимаш въдица!
Изображение
Изображение
Публикувай отговор