Купих си мач ... сега търся съвет за макара и основно влакно

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Купих си мач ... сега търся съвет за макара и основно влакно

Мнение от man1966 »

Момци ,какъв е извода дето си направих-не четете достатъчно от предишни мнения на тая тема-говоря за хората питащи по въпросите за мач риболова.
Може-как да не може с плетено,но защо ти е на баир лозе...
На мачовия риболов точно това му е красотата-с тънък монофил да извадиш по едра риба,а не да се подсигуряваш с плетено и после-ууудри уйноо-жега колкото можеш...Да не говоря за далечина на замятане. :?:
За пример да ти дам-с 0,14 тубертинито от по горната снимка извадих 4,5 кг. шаран без никакви ексцесии-комбинацията от гъвкав и мек прът,добър аванс, просто ти дава предимство пред рибоците.
Ма пробвай се ако искаш-най много да съсипеш водачите ако не са сикови,или още по лошо-да почнеш да търсиш нова бланка за "новия" ти мач...
Я елате рибенца при батко...
MaXo
новобранец
новобранец

Мнение от MaXo »

Не споря по въпроса ... само си питам да знам защо... монофилно ще взимам, но исках да знам.
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

man1966 написа:Момци ,какъв е извода дето си направих-не четете достатъчно от предишни мнения на тая тема-говоря за хората питащи по въпросите за мач риболова.
Може-как да не може с плетено,но защо ти е на баир лозе...
На мачовия риболов точно това му е красотата-с тънък монофил да извадиш по едра риба,а не да се подсигуряваш с плетено и после-ууудри уйноо-жега колкото можеш...Да не говоря за далечина на замятане. :?:
За пример да ти дам-с 0,14 тубертинито от по горната снимка извадих 4,5 кг. шаран без никакви ексцесии-комбинацията от гъвкав и мек прът,добър аванс, просто ти дава предимство пред рибоците.
Ма пробвай се ако искаш-най много да съсипеш водачите ако не са сикови,или още по лошо-да почнеш да търсиш нова бланка за "новия" ти мач...
Няма какво повече да се добави! :smt038
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

От всички посочени макари става само TICA - та. Обороти требват тука!
Аватар
svil
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от svil »

Хайде и аз да се изкажа неподготвен. От моя скромен и скорошен опит с мач, мога да споделя следното. Взех си мач Филстар Легенд на 4.20, с макара също Филстар Легенд 30М. Перфектен баланс и добър строй. Влакното ми е на Браунинг 0.18 черно и съм доста доволен от него. зА СЕГА ТОЛКОВА, след забраната надявам се повече, и най-вече в "успешни".

Изображение

Изображение

Изображение
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”