Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

яз.Дьбника - плевенско
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
яз.Дьбника - плевенско
Мой приятел ми се обади преди 1 час, на язовира при Писаревския залив,са ловили Шарани по 15кг.на плиткажа , с вили са ги бучили когато са хвьрляли хайвера.Нямали някой от Плевенското ИАРА да отиде до яз.и да провери какво е дереджето.Имамам човек който ще им помогне за залавянето на гадините.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: яз.Дьбника - плевенско
Тука в сайта ,сигурно няма никой от ИАРА,но има телефоните им.Звъни нон стоп и направете кординацията с човека ,да им съдейства.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
Колега ако от Месното ИАРА не се заинтересуват за Водоемите които им приатнлежат,аз от София как да опазя този хубав и все още даващт язовир.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Баси ! Писна ми на кура да повтарям да дзвъните на ИАРА !!! При положение че пет - шест човека имат ен си водна площ за проверяване без да са програмирали ЗЕН за своевременна телепортация то как очаквате да дойдат ако не им се дзвъни а само се риве ?!? Инак специално за Плевенската мога да гарантирам че идват даже и на най-забутаните локви стига да не са по друг сигнал !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец
Гн.Модеретор, место да ти писва на к----,що не вземеш нещата в рьце,щом имаш вяра на Плевенското ИАРА и не отидеш лично да провериш на яз.Аз лично мога да ти помогна да ги хванеш .Ако имах някой телефон нямаше да занимавам уважаемото от мен сайт "наРиба.сом",а щях ако имах влас да ги заврь миша дупка.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От Плевнската ИАРА ,наистина си вьршат работата.Тази година ме провериха 3 пьти за една седмица,мястото:река Искьр при село Крушовене.Това ми е селото.Колкото до тея с вилите ,колега Здравко би ли ми обяснил как да ги хванат.Значи отива проверяващия при тях и ..........
Те хора с бомби и мрежи хващат и не могат да ги осьдят ,камо ли някои дето си седи с вила на брега

Те хора с бомби и мрежи хващат и не могат да ги осьдят ,камо ли някои дето си седи с вила на брега

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- вече хвърля и на тежко
После защо в България не се ловят добри шарани ,
освен на частни язовири.
Що за човек е това с вила риба да бие......
и то каква риба
освен на частни язовири.
Що за човек е това с вила риба да бие......
и то каква риба

Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
За кой ли път - талафони на ИАРА !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- фен клуб-скобар
0887212666 ИАРА Плевен. Но там имат специално отношение към Дъбник.Когато се ловеше много риба преди месец
един път не дойдоха. А много малко хора си тръгваха с под 5кг. А и парашутистите през ноща с по 100.
един път не дойдоха. А много малко хора си тръгваха с под 5кг. А и парашутистите през ноща с по 100.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
За Дъбник тва не е някаква новост бил сам свидетел там как ги трепат със бомби и ток ама вечерта

-
- разбира нещата
Бракониери има навсякъде,но не съм чул да има осъдени!??Това обаче не трябва да ни спира винаги когато видим бракониери да сигнализираме на ИАРА и да се надяваме да си получат заслуженото!
Много ги накъсвам... кордите!
-
- ще става разбирач
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=195kamen написа:Бракониери има навсякъде,но не съм чул да има осъдени!??Това обаче не трябва да ни спира винаги когато видим бракониери да сигнализираме на ИАРА и да се надяваме да си получат заслуженото!
-
- разбира нещата
[quote="ivo Vratsa"][quote="kamen"]Бракониери има навсякъде,но не съм чул да има осъдени!??Това обаче не трябва да ни спира винаги когато видим бракониери да сигнализираме на ИАРА и да се надяваме да си получат заслуженото![/quote]
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=195[/quote]
Браво похвално, но има едно "НО" това което ще кажа не съм сигурен дали е 100% истина обаче 90% вярвам че е така :миналата седмица на работа чух следния диалог:"Те от ИАРА ходят да пишат актове на някои а на други им се обаждат че примерно на еди кой си язовир няма да идваме тази седмица хвърляйте мрежите и ако тръгнат евентуално след сигнал предупреждават бракониерите аз бях свидетел" Дано да не е истина но се съмнявам!?
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=195[/quote]
Браво похвално, но има едно "НО" това което ще кажа не съм сигурен дали е 100% истина обаче 90% вярвам че е така :миналата седмица на работа чух следния диалог:"Те от ИАРА ходят да пишат актове на някои а на други им се обаждат че примерно на еди кой си язовир няма да идваме тази седмица хвърляйте мрежите и ако тръгнат евентуално след сигнал предупреждават бракониерите аз бях свидетел" Дано да не е истина но се съмнявам!?
Много ги накъсвам... кордите!
-
- ще става разбирач
Нали знаеш ,че във всяко стадо има мърша....
Колега нема файда да минават от ИАРА и да ни раздават автографи на билетите щото ти аз и куп други колеги сме отчитане на дейнос от проверяващите.muerter написа:От Плевнската ИАРА ,наистина си вьршат работата.Тази година ме провериха 3 пьти за една седмица,мястото:река Искьр при село Крушовене.Това ми е селото.Колкото до тея с вилите ,колега Здравко би ли ми обяснил как да ги хванат.Значи отива проверяващия при тях и ..........
Те хора с бомби и мрежи хващат и не могат да ги осьдят ,камо ли някои дето си седи с вила на брега![]()