Ивайловград-закриване на сезона!

Модератори: bobopeli, sapuna

Nedeltcho Delev

Re: Ивайловград-закриване на сезона!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Стига те де :oops: той кат са включи и Рузбата тогава ша видите :shock:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Браво батка, радвам се за добрия излет , като гледам рибата не ви е липсвала май :lol: :lol: :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

imitev72 написа:радвам се за добрия излет
:D :D :D :D

На к'во се радваш бе Митев!? Отиде зян армагана, то Неделчо само масата гледа, че и на болен се прави да му носят илачи, уж! Знам го аз тоя фервекс, не на мене тия пинизи!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Мяза , мязаааа.... излета :D Пък на мен от две години насам ми върви на колеги-въздържатели , та в чудо съм се видял :cry: :oops: :D
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Батьо,болен-неболен се държеше мъжки и нито гъкна нито нищо,само притичваше до въдиците да вади червеноперки и кустури но се държа мъжки и не се оплакваше.Оставих обаче един колега със който се качих горе,на един пловдивски бивак и като отидох сутринта да го взимам към 9-10 часа неможах да го вдигна и направо беше не за лекар а за главния манаф.Много кофти им действа въздуха на Ивайловград на некой хора,та гледат да изпият пиенето на целия свят за една нощ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Аз обаче със тази пирога/взета на заем/ми се отели вола да се боря със вятъра и бързо бързо се изнесох в посока Езерово,час и половина след като станах от бивака на Неделчо.Даже се притесних че може и да завали,щото беше едно много начумерено и задушно време,точно като на дъжд.Радвам се че са се отървали Неделчовата бригада сухи па макар и без риба :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
etgeorgiev
новобранец
новобранец

Мнение от etgeorgiev »

С няколко приятелчета отидохме на Ивайловград за да се опитаме да приключим сезона преди забраната подобаващо. Бяхме се нагласили за шаран, но не забравихме и червеите. Тръгнахме към Малки воден след това и Бориславци, всичко беше пръчка до пръчка. Тръгнахме към Дъбовец. С голям зор и 5-6 км по черен път си намерихме място в петък на обяд. Захранихме подобаващо и всички хвърлихме. Общо около 12 дънни. Два дена не бутна. Добре, че бяха леките пръти та наскубахме уклей и няколко костура като заложихме на червей вечерта и сутринта за сом ако има желание да удари.
Не, че няма риба. Просто рибата е омесена с повечко вода.
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

chapara написа:Браво за излета,ама нещо това ниво с 3 те метра воден стълб,на коя ракия го виде бре Неделчо.Или заля хоризонталната част с 3 метра????????? :drinkers: :drinkers: :D
Не знам колко се е вдигнала като воден стълб в събота-чух че джиповете дето бяха до водата едва са се измъкнали на сухото...
Инак при нас водата се местеше с по 50 метра напред и назад в петък...
А ти там ли беше бе колега-от въпроса ти ми се види че си бил,ма нищо не пишеш по темата...
Я елате рибенца при батко...
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Аиде и аз да се включа в темата макар и малко късно :D Както писа Бат Неделчо голяма риба не хванахме но иначе всичко друго беше на ниво!!Абе с хубави хора кво има да си направиш моабета :) .Изядохме си яденето,изпихме си пиенето в добра компания и на чудно място и само заради това си струва темата да е в УСПЕШНИ :) .Ето и от мен някоя снимчица!За едната ще ви оставя вие да напишите заглавието(като видите снимките ще разберете за коя става въпрос) :D :D :D .
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Поздравления за чудесната екскурзия! Не успяхме да стигнем тая пролет до "Ивайловград",защото и на "Пясъка си даваше добре и едра каракуда.Но преди две години по това време на Бориславци си легнахме на поляната и се събудихме на остров,та трябваше на бегом да пренасяме палатката и багажа.
П.С. Тогава за пръв път видях едно диво прасе да бяга като куче зад моторетката на един дядка от селото.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”