Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

maver ultra bolo 500
Модератор: emo vasilev
maver ultra bolo 500
Здравейте счупих си върха на болонезата модел Maver ultrs bolo 5oo. Някакви идеи..............
Re: maver ultra bolo 500
Зависи колко е счупен?!Ако е само върха 5-6 см. намираш си подходящ водач (ако не става стария) режеш от където е счупено и лепиш с поксипол, но ако си ги строшил през средата, си купуваш нов връх, махаш стария - слагаш новия и си готов!

Колега мерси за предложението . А случайно да знаеш от каде мога да си намеря нов връх?
най- добре ще е да отидеш до магазина от който си си взел твоята болонеза - иначе незнам конкретно място от кадето да си купиш, нямал съм такъв проблем за сега и за това- пусни тема и питай колегите!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега ,що не си пишете произхода.Става лесно,отиваш там и там.Бих ти помогнал ,ама много мразим скритите неща.bugy написа:Здравейте счупих си върха на болонезата модел Maver ultrs bolo 5oo. Някакви идеи..............
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колега от Велинград съм пръчката я купих от Пловдив така че в нашия град няма магазин в който да ми я направятbutnik написа:Колега ,що не си пишете произхода.Става лесно,отиваш там и там.Бих ти помогнал ,ама много мразим скритите неща.bugy написа:Здравейте счупих си върха на болонезата модел Maver ultrs bolo 5oo. Някакви идеи..............
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това улеснява нещата.Магазин Риболовна мания-до прелеза на 6-ти септември.Това е моя тел ако нещо мога с друго да помогна 0878-118162.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Благодаря за помоща точно от там го купих. Но с един нов водач оправих работата. И още един път благодаря.butnik написа:Това улеснява нещата.Магазин Риболовна мания-до прелеза на 6-ти септември.Това е моя тел ако нещо мога с друго да помогна 0878-118162.