Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Мнение от Мilena »

Don4o_62 написа:
Мilena написа:
Don4o_62 написа:Чакайте да свършим риболова и тогава ще си ги мерим
Когато свърши морския, нося кубинки 46 номер
Миленчик ето ти една от днес 46 - ти номер :D :lol:
Photo-1254.jpg
Имаше още една но хептен амджурка и не можеше да я фани обектива :lol: имаше и една каракуда на силикона удари :roll: но се откачи,знаеш ли какво е Каракуда и на кой е синоним в Бг. речника :wink:
Какво знам и незнам си е моя работа. Само виждам една снимка с големи ръце, хванали малка риба, на заден план :mrgreen: :lol:
Аз съм си АЗ :wink:
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Мilena написа:
Don4o_62 написа:
Миленчик ето ти една от днес 46 - ти номер :D :lol:
Photo-1254.jpg
имаше и една каракуда на силикона удари :roll: но се откачи,знаеш ли какво е Каракуда и на кой е синоним в Бг. речника :wink:
Какво знам и незнам си е моя работа. Само виждам една снимка с големи ръце, хванали малка риба, на заден план :mrgreen: :lol:
Миленчик,пак първо пишеш,после мислиш :D писал съм че е колкото кубинка 46 номер :lol: уж тук сме едно семейство а все се сърдиш за всичко,що ли :roll: Кукич има сигурно обяснение :lol: но ще го питам на лични :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

та получих блага вест от ангели ; бангели ; архангели и др. ам ше ви пратят пета вълна щот се опъвате и нещете да посетите царството небесно :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Споко, Спокооооооооооо................ :mrgreen: :drinkers:

против стрес.....jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа:..........опъвате и нещете да посетите царството небесно .............

:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
два проблема......png
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: :lol: :lol: :lol: :smt023
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Павел Иванов написа:МуцкОФФци , днес за пореден път се убедих , че интерактивната талавизия е почти толкова епохално научно откритие като нарязаният хляб :D ....
То убаво, ама качеството на картината зависи от доставчика на талавизията. При назе има такъв с перфектно качество, но силно орязани на брой канали - нейде към 50. Ако щеш има още, но тогава цената е двойна или тройна според броя им.
Има и другата крайност - с над 200 канала, пък качеството е по-зле от стандартната.
Друг образ пък със сносно качество и програми, кога загърми или вали, вземе, че изключи сървърчето си и ни интернет, ни талавизия. :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ти да видиш :roll: сутринта сложих в хлебопекарната да се опече хляб,но като го разбърка и взе да втасва ме осени гениална мисъл,да опържа мекици с готовото тесто :D натиснах ги в тигана като почнах с по големи,после викам дай да правя по малки с дупка,помня майка ми така ги пържеше :D станаха криво ляво,не са красиви но са апетитни,особено със сладко от боровинки и сирене с малък процент палма :lol:
Photo-1255.jpg
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Don4o_62 написа: ............ и сирене с малък процент палма .....
Дедо Дончо, няма такова сирене бе. Има със сухо мляко. Попитай и други за това.
И що става с внучката ? Скоро не си споделил за нея.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Внучката яде,с..... :D и расте,малките деца се разхубавяват,ние погрозняваме и остаряваме,кръговрата на живота вече вика баба :D а мама полека лека почва и се мъчи да ходи, изправя се,седи малко и хоп на задник :lol:на всеки пожелавам внучета,да им се радват :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

dantho.mihov написа:.... качеството на картината зависи от доставчика...
Забравяш , че при нас конкуренцията е жестока и всеки гледа да ти предложи по-високо качество на по-ниска цена та да те придърпа . Примерно моя нет доставчик ми предлага за 40 лв месечно 3 телевизора с по 840 програми от които малко над 200 във вариант HD и няколко 4К като само за Нетфликс си доплащаш допълнително ако ти е зор да го гледаш , нет при 250 Mbps , стига да ти ги държи рутера и всичко това по оптичен кабел и личен суич . Всичко това без обвързващи договори но приемници и рутер си ги купуваш авансово .

Да ви распраам ква тегавиня беше неска .....
Начи снощи бълдъзето и зетьо ни изненадах с госке . Дзвъннах и на едни комшии и стана една ..... у към 4 сабаале вече си бех почти мрътвец и си легнах :oops:
Тва убаво ама по никое време у 10ч буля ме буди и ми распраа как неска требело да катериме Черни връъъ оти било убаво времето и да съм си се оправил растоварително измивателните дейности доде изпръжи едни фалии та да се подкрепим преди тръгване . Напраих си едно кафе и таман заех стойка мислител на порцелановото кресло и баааам .От там буля , "излизай по-бръже че нещо стана и токо бега" ! Развали ми се рахатлъка и вместо половин час сутрешен престой в единочката требеше да свършим сичко за петнаесетина минути :? Излизам , включвам бушона оттегчен , тя па пали котлоно и баааам ....
Ебаси му бабата , почти новата ми на нема и дваесе годин керамична плоча с иднукционна част умре :?
От една стран убаво , че отпадна катеренето на връо , от друга кофти оти требе да купувам нова плоча , да вадим фурната що иначе нема къ да разкачим плочата , да сложим новата и наново да вградим фурната .
Това сичко при положение , че у главътъ барут и още виждам четворно :?
Ебаси !
Разглобих сичко що беше за разглабяне , проверих колко е дупката за плото и пали по магазините .
Начи у Технополис немаше кво ми требе но не пущаа бес зелен сертификат който за радуст си бех зел .
У Техномаркет и Бриколаж също но там ако немах сертификат моеше ми напраат тест на место който иначе бил бесплатен но се плащали едни 25лв за труда на правещите го които висеа пред магазиньо .
За съжаление и там не си аресах нищо и пали към Техмарт който се подвизава в старата сграда на Техномаркет преди Божурище .
Естествено с тая главъ недовидим и не видех едни милиционери дето дебнат за забранен обратен завой при Метро2 а яс нали съм тарикат , напраих такъф и .....
Абе важното е , че у Техмарт намерих що ми требваше но със сантим по-широко от дупката у плото :?
Оттам пали до цехо , зимай зегето , раширявай дупката , мушкай котлоно , вграждай фурната и деньот си еба бабата :?
Но пък всичко е добре щом свършва добре :D
Ся буля си играе с новата плоча , ас избивам клина с благ царевичак и ви ривем на раменцата и те така :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Явно нищо не е свършило :?
Буля ме подкара че миялната връщала мръсна вода към мивката което ме навежда на мисълта , че трябва да чистя комбиниран сифон в момента :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Леле... на 7 ноември (по нов стил) все такива трагични истории се случват!
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

Don4o_62 написа: Миленчик,пак първо пишеш,после мислиш :D писал съм че е колкото кубинка 46 номер
Да бе , а пък аз съм Червената Шапчица! :mrgreen:
"-бабо, защо са ти тоооолкова големи ръцете?"
"-за да мога по-лесно да хващам дребни каракудки" :mrgreen:
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

И пак да поизплакнете, че Марто нещо се спотайва :)
20211107_165104.jpg
20211107_214013.jpg
:wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”