Национална среща 3; 3-4.05.2008 яз. Езерово - Записване

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Nedeltcho Delev

Re: Национална среща 3; 3-4.05.2008 яз. Езерово - Записване

Мнение от Nedeltcho Delev »

Относно организацията!!!

Вижте как аз виждам нещата и ако има нещо неточно споделяйте защото наистина нямя време,има няма една седмица :idea: като се има предвид съботите и неделите и великденските празници повечето няма да са компа и да споделят мнение.

1.Пристигане на язавира -тук всеки се организира индувидуално ако някой с някой не пътува заедно и съответно връщането.
2.Палатки и чардаци за построяване на лагера -всеки си носи палатката и чардак който има,аз ще нося моя но трябва да се има предвид,че тука с чардаците ще има голямо разместване в смисъл такъв,че не всеки ще тойде и си тръгне с другите така,че това е много важно,ще има хора които ще са от първия до последния ден и те трябва да си направят сметка за чардаците да са на един край,а тези които са преходни за два или три дни чардаците да са до тях но не като се разглобяват да пречат на другите които ще остават,това трябва да се има впредвид още от първите посетители.Казвам го това имайки предвит положението от първата среща като навързвахме чардаците един за друг :idea: и нека всеки да каже кой ще носи чардак да не стане така,че 20 човека да има под чардак и 60 пръснати по поляната.
3.Относно храната Пак по същата причина,че ще има преходни за два,три дена хора тук не може да се мисли за храна за 80 човека,всеки да си носи храна за колкото време е дошъл,само за него си,няма никой да остане гладен,а за общата храна като агнета и прасета да остане за двата официални дни на срещата или за 3 и 4.когато всички ще са там и на място да се реши колко и какво ще се взема.
4.относно приборите Всеки да си носи прибори за него си :drinkers:
5.Барбекю и дървени въглища Тук малко ми е трудно,но аз ще си нося моето за всеки случай с въглища да ми стигнат за четири дни,барбекюто ми е емалко да се знае,има го на снимките от втората среща.
6.Алкохол и бира Пак всеки да си носи за него си НО мааалко в повечко,то докат не артише не стига :drinkers: :drinkers: :D и случайно ако свърши има си магазини на близо.
7.Въдици и захранки - тук всеки си шета сам на акъла но не повече от три броя въдици.

Тук е мястото Любо да каже как е с водата за миене и пиене,но аз ще си взема вода и за двете за всеки случай.

Моля отнасяйте се сериозно по организацията и ако нещо съм изтървал подсещайте навреме или с нещо което не сте съгласни.

И ако Ивака реши да пусне нова тема,защото виждам,че и Любо споменава същото аз пак ще копирам това.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Аз на 03.05, след обяд ще съм на свадба, но на четвърти ще прескоча да ви видя! Е поне тези, които ще са оцеляли от събота! То и аз ще съм на същото дередже май! :oops: :lol: Е ако бяхте казали, че мачът с шведският отбор ще е на лунно осветление можеше и да пристигна с нощният влак!Нали се писах за медицински брат ! :lol: Ще учасвам с пари за всички общи разходи, а за индивидуалното представяне си нося лична отговорност! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spiner »

Здравейте,
По повод претисненията на Alcora - в селото има добре заредени магазини /алкохол,храна,цигари/.
Няма да се стига до"закасация" -споко!!!Наближава!!
Nedeltcho Delev

Току що ми дойде нещо важно на ум относно храната,говорих с представител на фирма "ЛОТУС" Димитровград това е колбасарски цех на европейско равнище и предложението ми към тях е всеки ден от 1 до 6 да идва тяхна кола до язовира и да ни носи пресни меса и кайми и каквото ви дойде наум,говорим всеки ден.Например даваме му поръчка за пържоли толкова бройки,кълцани наденици толкова,кайми и сухи луканки толкова и на другия ден колата ни ги доставя.Ако ви хареса това предложение аз се нагърбвам със задачата да ви предоставя тези благинки намясто и всеки ден ще е прясно.Само ако желаете.Пак ще ви информирам ако нещо има изменение.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Стига сте се шашкали бре!Любо ви каза,че има магазин под ръка,който ще е добре зареден!
Няма да се обръщаме на счетоводители я!Като че ли,за пръв път отиваме за риба!
Всеки си има инвентар и къмпингово обурудване.Товари в колата и стреля!На мен за пет дена един хляб ми е достатъчен!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:... Тук е мястото Любо да каже как е с водата за миене и ПИЕНЕ,но аз ще си взема вода и за двете за всеки случай ...
:roll: :roll: :roll: :roll:

Напълно съм съгласен с Н.Д., само това не ми стана много ясно!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Батьо, има достатъчно вода и за миене и за пиене ,само да не ти хванат червава ръжда :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Колега Делев аз доколкото знам водата е само за МИЕНЕ, ав язовира има доста. А за ПИЕНЕ има доста други работи. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :rolleyes:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

sapuna написа:Стига сте се шашкали бре!Любо ви каза,че има магазин под ръка,който ще е добре зареден!
Няма да се обръщаме на счетоводители я!Като че ли,за пръв път отиваме за риба!
Всеки си има инвентар и къмпингово обурудване.Товари в колата и стреля!На мен за пет дена един хляб ми е достатъчен!
Цитирам Митака а не spiner защото мисля като него :) Като се замисля 1 хляб и найййй много едно агне за мен и нищо повече :)
А сега сериозно ! не съм се притеснявал никога защото нито ще ми е за първи път нито за последен да посещавам Езерово /язовира/ и сега е мястото да си противореча с едно мое мнение че винаги си дозареждам хладилника с продукти от риболовните излети !
Храна да :) но пиене и цигари не :)) Никога не стигат ! Но за успокоение на всички, както казаха Любо и много други колеги магазините наоколо са много добре заредени ! НЯМА МЯСТО ЗА НИКАКВО ПРИТЕСНЕНИЕ ! Да живей живей труда да живей 1 май ден 1 на националната среща :)) Сега е момента да кажа че ще съм там на 3 и 4 но не изключвам проверка преди това на всички останли дето ще са там от 1 ви :)))
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Неделчо-директен въпрос-Колко вода ти трябва за пиене за 3 дни? Че от нея-студена,мокра и безвкусна-се ръждясва.Напр. ме отчайваш-да не би след Ивайловград да си изоставил скоросмъртницата :?: :cry:
Nedeltcho Delev

grandal_331 написа:Неделчо-директен въпрос-Колко вода ти трябва за пиене за 3 дни? Че от нея-студена,мокра и безвкусна-се ръждясва.Напр. ме отчайваш-да не би след Ивайловград да си изоставил скоросмъртницата :?: :cry:
За нищо на света :drinkers: :drinkers: водата бях я предназначил за децата,абе кой каквото иска да прави нали е демокрация :D :D :D Обаче един да се оплаче за нещо след срещата няма място между нази :idea: :idea: :idea:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:Обаче един да се оплаче за нещо след срещата няма място между нази
:smt019 :smt019 :smt019 :smt019
Nedeltcho Delev написа:7.Въдици и захранки - тук всеки си шета сам на акъла но не повече от три броя въдици.
Аз протестирам още сега! Доколкото разбирам, някои колеги се опитват да определят правилата според предобивките си!
Nedeltcho Delev

Dedy написа:
Nedeltcho Delev написа:Обаче един да се оплаче за нещо след срещата няма място между нази
:smt019 :smt019 :smt019 :smt019
Nedeltcho Delev написа:7.Въдици и захранки - тук всеки си шета сам на акъла но не повече от три броя въдици.
Аз протестирам още сега! Доколкото разбирам, някои колеги се опитват да определят правилата според предобивките си!

:smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016

Край и аз протестирам,вземам си сто кила ракия и ша седа маааалко на страни.....без Мима :smt017
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

А може ли с по-малко от една въдица да се дойде :?: :D
uzov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от uzov »

Здрасти колеги. Бройте ме и мен и приятелката ми най-вероятно, че т, стана по-голям зяпалянко то мен :D Само докато и споменах за тази среща последва въпроса от нейна страна " А ти ще идваш ли" :D
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”