Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво , що по света политически ....
Модератор: dantho.mihov
- kukukuka
- кандидат преподавател
Re: Какво , що по света политически ....
мноо добре знаете че за не изпълнение на заповед в това положение няма да ви изпратят в ареста за три дни 

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- Модератор
Бат Ачо, говорим за Европа с над 40 млн. жертви през миналия век.
Говорим за две славянски нации с общи исторически, духовни и роднински връзки. Двама братя, като единия употреби военна сила. Много различно от примерите ти.
Нямам претенции да съм политически експерт. Ясно ми е, че Байдън има принос в това, като вдъхна кураж на Украйна. Използва ги като средство, обеща им покрепа и ги остави сами.
Като гражданин не желая война никъде по света. Нито в Европа, нито в Азия. Никъде. Това е позицията ми.
- Батко Емо
- разбира нещата
Сега,че лъснат сички чугуни,само Хаджигенчо има топки,прати по Нова посланика на рашъните на това що требе!В знак на протест ,,пръскащият" слюнки Райчев и недоразумението на братя Василеви(които се оказаха баща и син!)напуснаха студиото,не били подлоги а червени джентлита
Абе пичове не ви ли е срам да венцехвалите един военнопрестъпник!Справка канонадата по жилищни сгради в Харков.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да , "интересно" защо за тези 8 години "фашистка" окупация нито един украинец , домбасец или луганец не емигрира в съседна могучия ? Даже прорашиските сепаратисти предпочетоха да си останат в Украйна или да забегнат по цивилизованият свят ?
Пак до "негрите" опряхме ?
Тия ти "питания" по какъв начин оправдават агресията на рассия срещу Украйна ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа: ↑Вто Мар 01, 2022 10:34 amТия ти "питания" по какъв начин оправдават агресията на рассия срещу Украйна ?
Никак си , питанката е насочена към умните ,а не към зомбираните!?!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
АЗ също.dantho.mihov написа: ↑Вто Мар 01, 2022 10:04 am Като гражданин не желая война никъде по света. Нито в Европа, нито в Азия. Никъде. Това е позицията ми.

Късмет.Всичко е до късмет. 

dantho.mihov написа: ↑Вто Мар 01, 2022 10:04 am...Бат Ачо, говорим за Европа с над 40 млн. жертви през миналия век.
Говорим за две славянски нации с общи исторически, духовни и роднински връзки. Двама братя, като единия употреби военна сила. Много различно от примерите ти.
Да! Прав си! Говорим не за различни неща, а за различни интереси и вижданията за тях....!!!???
Нито ти ще ме убедиш, нито пък аз теб, в каквото и да е било!!!
,Важното е да се разбере, тноест умните да разберат, че държави, включително и БГ, винаги са жертви на ГОЛЯМАТА политическа игра, като в повечето случаи ние сме били пешките......ЕЕЕЕЕ, и сега е така дори и с Украйна....!!!
А иначе не ми се влиза в спор щото ще напиша нещо, което ще удволетвори вечните въжделения на политанализатора, а не и само на него, да ме разкарате от форума.....!?!? Смирен съм !!!! Иначе казано за всичко съм МИРОТВОРЕЦ, но не и ГЛУПАК..!?!?
Но си запазвам правото да си имам собствено мнение без да го налагам на другите, така че и ти не ме провокирай- запази си твоята за себе си!!!
Нито ще отговоря и на П И - неговото е повече от............????
Последно............това как би трябвало да се коментира??? Не че не зная отговорите на определени потребители и индивиди, ама просто за протокала:
България, Полша и Словакия прехвърлят на Украйна 70 военни самолета, които могат да бъдат базирани на полски летища, пише днес на официалната си страница във фейсбук пресслужбата на Военноморските сили на Украйна.
"70 самолета за украинската армия! Нашите партньори ни предоставят МиГ-29 и Су-25! При необходимост, те ще могат да се базират на полски летища, от които украински пилоти ще изпълняват бойни задачи", казват от военната пресслужба.
Според съобщението България прехвърля на Украйна 16 изтребителя МиГ-29 и 14 щурмови самолета Су-25, Полша - 28 самолета МиГ-29, Словакия - 12 МиГ-29.
Посоченият брой изтребители според множество публикации в български медии е по-голям, отколкото страната ни разполага.
А това не е скандално ,а супер малоумно............
България, Полша и Словакия прехвърлят на Украйна 70 военни самолета, които могат да бъдат базирани на полски летища, пише днес на официалната си страница във фейсбук пресслужбата на Военноморските сили на Украйна.
"70 самолета за украинската армия! Нашите партньори ни предоставят МиГ-29 и Су-25! При необходимост, те ще могат да се базират на полски летища, от които украински пилоти ще изпълняват бойни задачи", казват от военната пресслужба.
Според съобщението България прехвърля на Украйна 16 изтребителя МиГ-29 и 14 щурмови самолета Су-25, Полша - 28 самолета МиГ-29, Словакия - 12 МиГ-29.
Посоченият брой изтребители според множество публикации в български медии е по-голям, отколкото страната ни разполага.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- Модератор
За мен, малкия човек, това е позиция на държавник. За толкова години така и не разбрах защо трябваше да бомбардират Сърбия. Защо изобщо се намесиха там да го играят на световен полицай. Спряха война, но не и като миротворци.
dantho.mihov написа: ↑Вто Мар 01, 2022 11:30 am .... Защо изобщо се намесиха там да го играят на световен полицай. Спряха война, но не и като миротворци.
Защото винаги са се изживявали, като такива.....Сега се намери един друг, който плюят!?!?
А иначе по-обстоен отговор не се и съмнявам, че ще получиш от баш полит- корифеите и анализатори....Там би трябвало да нЕма грешка!?!?

Преди няколко страници по-назад, пак ми бе отправен въпрос от твоя страна, на който ти отговорих, че нищо не е само черно и бяло, и че под повърхността на таз война има нещо по- дълбоко и сложно- тоест за ГОЛЕМИЯ ШАХ и Пешките в него- от както свят светува е така, ако ме разбираш!!!???!?

П.П.
И щото съм мноооого впечатлителен- чета коментариите на потребителя дето се вживява на темата МОЯТА ТЕМА, та и нашия пишман мин.председател- комунягата на Радев,.....

Баси ....

Едно време времето беше наше...на тез същите , които сега се вживяват в темата ,като единствено число.....????? А нашто време кога ще дойде????

Последно промяна от Ачо ♣ на Вто Мар 01, 2022 11:56 am, променено общо 1 път.
- kukukuka
- кандидат преподавател
фокусът се измести ам корупцията и контрабандата не е спряла 

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Павел Иванов
Ами нали точно такъв отговор получи на зомбираната си питанка ?
Респективно по твоята зомбирана логика след като съм по-силен от съседа спокойно мога да го пребия и да му взема къщичката с оправданието , че в Долно Уйно двама се сбили и единият повикал батко си да ошамари другия ?
От там натам аз съм в правото си а не съседа ?
Зомби промивката от бкп под вещия надзор на кпсс определено е създала група зомбита , съгласен съм с теб

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов" ........................................
- G.Petkov
съгласен съм с теб ......[/quote]
Уви, трябва да си съгласен, дейба !
Иначе няма да си в групата на "умните" !
Не е лесно да си умен !
- kukukuka
- кандидат преподавател
ам нимоа ви вида досиетата ,че да разберем кви сте ги дробили по пътя към израстването