Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ЖРЕБЧЕВО - КЛАНЕ
Модератор: bobopeli
ЖРЕБЧЕВО - КЛАНЕ
Нйескъ със свако ми и калеко ми отиаахме на жребеца. Разпънахме кой кво има и като се почна гол след гол. Общо 17 кила платика, 5 кила каракуда, 1 шаран 300 грама и един амур 200грама. Шарана хванах на шише с корда че всичките ми 8 въдци бяха на дъно. Ей сегинка взимаме биричка и мамо мила кво плюскане шъ падне довечеръ. Най ми се искъ да опитам амура че не съм го ял още. Снимки нямам щото многу обичам рибка и си продадъх апарата за още риба щотъ много обичам да си хапвам рибка. Времето беше много хубаво и спокойно нямаше навалици като преди месец. Айди утивам да чистим рибка, утре заминаваме в Гърция да половим и там малко по големи шарани
Рибътъ с въдици свършване няма
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: ЖРЕБЧЕВО - КЛАНЕ

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Добре де колега, то улова си е улов ама сега не е ли забранено там???? пък и 17 кила...тоо глямо плюскане ще падне- не те ли загриза малко съвестта та да вземеш да пуснеш нещичко обратно ? в крайна сметка даже и животните убиват толкова колкото да заситят глада - само ние хората сме едни... нямам думи.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вьрвете в Гьрция,че дано поне там ви хванат.Да ви садерат задниците.Те нашата ИАРА я знаем че спи,дано у комшиите са по сериозни.Внимаваи да не се задавиш с тия големи шарани и амури.
И другият пьт повечко от това да хванете

И другият пьт повечко от това да хванете

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- учете се от него
Гаргантюа написа:Нйескъ със свако ми и калеко ми отиаахме на жребеца. Разпънахме кой кво има и като се почна гол след гол. Общо 17 кила платика, 5 кила каракуда, 1 шаран 300 грама и един амур 200грама. Шарана хванах на шише с корда че всичките ми 8 въдци бяха на дъно. Ей сегинка взимаме биричка и мамо мила кво плюскане шъ падне довечеръ. Най ми се искъ да опитам амура че не съм го ял още. Снимки нямам щото многу обичам рибка и си продадъх апарата за още риба щотъ много обичам да си хапвам рибка. Времето беше много хубаво и спокойно нямаше навалици като преди месец. Айди утивам да чистим рибка, утре заминаваме в Гърция да половим и там малко по големи шарани

Исторически , епохален пост!!!!!

Ти за БАНН-форевър!!!!!!!!
Ся кво ми зъвиждати? вии като не можити си хванити аз могъ па и много обичам рибка. Рибката с въдици няма свършване.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Замисли се сериозно за час при психиатьр.Нуждаеш се спешно от преглед

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Гаргантюа, струва ми се, че трябва да се прекръстиш ! То и Пантагруел е велик лапач, но Панюрг ще е по-на място защото е тарикат. Или ни базикаш или наистина си се изтипосал на риба с три пъти повече въдици от разрешеното за язовир през забранения период и си натряскал пет пъти повече от разрешеното. Освен това се хвалиш и с маломерки на шаран и бял амур. Приемам, че си Панюрг и се заяждаш с форума!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Кой психиатър уе? Ко ви стаа незнам, вии не обичате ли рибка? Шъ дам аз пари за бинзин, за червии, за захранка, за куки, за корда и ше върна риба? Алоо? Пък чи било забранъ.. голяма работа уе един път ко толкоаа? Рибката с въдици свършване нямъ бе. Мйесто на психиатър да ходят ония с мрежите вии мйен шъ пращате
-
- сериозен играч
След 200 грамовия амур иди да ти теглят един к.. (къч).
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Има нещо подобно,и ако е така нему прави чест на т.н. РИБАР.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Пичове, не му се връзвайте на Провокатора!
Всички правописни грешки са допуснати съзнателно от човек с високо образование и ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ!
Не е тайна, че Нариба.ком често се преименува в "намесо.сом" от подобни ЗЛОБНИ душици.
Възмутен съм, Колега! Да се регистрираш, само зада се изгавриш.

Ако имаш да кажеш нещо във форума си покажи лицето и застани зад думите си!

Възмутен съм, Колега! Да се регистрираш, само зада се изгавриш.

Ако имаш да кажеш нещо във форума си покажи лицето и застани зад думите си!
Ари бе голяма работа. Тая рибка е хваната с 27 въдици ко толкоа а? Нйее ли туй форума на рибарите? Дйето обичат сладко да си похапвът рибка с биричкъ? А?Диканаров написа:Гаргантюа, струва ми се, че трябва да се прекръстиш ! То и Пантагруел е велик лапач, но Панюрг ще е по-на място защото е тарикат. Или ни базикаш или наистина си се изтипосал на риба с три пъти повече въдици от разрешеното за язовир през забранения период и си натряскал пет пъти повече от разрешеното. Освен това се хвалиш и с маломерки на шаран и бял амур. Приемам, че си Панюрг и се заяждаш с форума!![]()
![]()