Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
ПИ нема ви земе и колите му да измиете, и не мога да го упреквам за товаGODzillata написа: ↑Нед Апр 03, 2022 8:48 pmЧе кой говори за дОма?![]()
Начи МАрто имаше предвит ПИ да ни земе у Маджарско за компания да ядем и пием, а инак за дивана мое само акъл да му дадеме и да ну напраиме логистиката.![]()

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Martin Mihailov написа: ↑Нед Апр 03, 2022 6:48 pm Е са ако ни беше поканил мене и Кире за една седмица ....
Да бе , нал единият ще изеде йедене колко едно сомалийско село под егидата на ЮНЕСКО яде за месец , а другийот ще изпие толко колко рейс украински емигранта смучат за месец ..... и тва само за седмица ..... напрау заеби

Добре , че си чета сичко кво пише кога поръчвам нещо по нето

Та там беше написано :
"Ако Ви е чудно как да накатерите новио диван на вторио си еташ , ние располагаме с екип професионалисти които ще измислат как да стане това и ще го накатерат срещу 35лв за диваньо и 8лв за шкафо."
Викам си , тия са боКчета сигур и най-вероятно си имат гащи с перка

Е , заръчах им да ги накатерят щом знаят как и нема се занимавам с излишни мисловни несвойства и излишно оарчване колко да израним и напоим целата красноярска област

След пет дена ще си седим и ще им гледам сеиро

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Епа я и Кире сме професионалисти
Като апнеме и пиинеме че полегнеме на дивано дока ни напраиш по кафе за след яденьето

- Павел Иванов
Martin Mihailov написа: ↑Пон Апр 04, 2022 6:35 am ... Като апнеме и пиинеме че полегнеме на дивано ...
Баа ви у в поровете

Не стига , че ще ми изедете сужука и пъстърмътъ , че ще ми изпиете бърбънецо ами и че праите еднополова либоф на новио ми диван та да го омажете с флуиди

Ае нема нужда

Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Само да не пропущи и некоа баклавичка да донесе...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Ае, Марто, верно ли, че куту се смени маслото на дизел и веднага пак става черно?
...щото оня ден оставих жипката да й сменят масло и филтри, отидох да си я зема, куту ми дзвъннаха, ама брзах и немах време да вдигна пръчката да видя кво е положението, а на другата сутрин ме загложди нещо, дигнах щеката и маслото по нея си беше црно къ го бех оставил....даже и на същото место си беше - една идея над чертата за макс........та си викам да не би да са ме
и само да са ми зели парите за смяна, а да са си питали дедавия? 

...щото оня ден оставих жипката да й сменят масло и филтри, отидох да си я зема, куту ми дзвъннаха, ама брзах и немах време да вдигна пръчката да видя кво е положението, а на другата сутрин ме загложди нещо, дигнах щеката и маслото по нея си беше црно къ го бех оставил....даже и на същото место си беше - една идея над чертата за макс........та си викам да не би да са ме

- Павел Иванов
Най-вероятно са те ......
Куто сменувах на баницата маслото още бая време след това си стоеше прозрачно кафеникаво .
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Почти веднага поцьрнева.Немусе плаши.А тоя баклавички нема да черпиGODzillata написа: ↑Пон Апр 04, 2022 6:06 pm Ае, Марто, верно ли, че куту се смени маслото на дизел и веднага пак става черно?![]()
...щото оня ден оставих жипката да й сменят масло и филтри, отидох да си я зема, куту ми дзвъннаха, ама брзах и немах време да вдигна пръчката да видя кво е положението, а на другата сутрин ме загложди нещо, дигнах щеката и маслото по нея си беше црно къ го бех оставил....даже и на същото место си беше - една идея над чертата за макс........та си викам да не би да са меи само да са ми зели парите за смяна, а да са си питали дедавия?
![]()

- GODzillata
Павел Иванов написа: ↑Пон Апр 04, 2022 6:25 pm Най-вероятно са те ......
Куто сменувах на баницата маслото още бая време след това си стоеше прозрачно кафеникаво .
Те така 1 преател си беше купил масло, филтри......зеха му пари за смяна и след няколко месеца разбра, че не са му сменили нищо и ем са му зели новто масло и филтрите, ем се е набълбукал с кинтите.
И мен мноо ме гложди и ще зема да ида на друго място и ще кибича там да глеам къ го источват и къ наливат новото!

Колко е "почти веднага"? Включва ли 500 метра преход, престояване цяла нощ и проверка сутринта?

- Martin Mihailov
- учете се от него
Минералното поцьрнева брьже.Тия синтетичните искарат ден два.На тебе целата система ти е мрьсна и щого завьрти го изцапа 

-
- Модератор
Малко не съм съгласен с теб. Не съм специалист, но от години наблюдения по тракторите имам друга версия.Martin Mihailov написа: ↑Вто Апр 05, 2022 6:25 am Минералното поцьрнева брьже.Тия синтетичните искарат ден два.На тебе целата система ти е мрьсна и щого завьрти го изцапа![]()
Ако мотора е с турбокомпресор и уплътненията на двете секции на турбото са износени, част от изгорелите газове преминават в секцията за смазване на турбото и от там замърсява маслото в картера.
Ако двигателя е атмосферен, би трябвало да се запази по-дълго време прозрачно или поне светло. Ако е коректно сменено, трябвало е първо да се зареди с миещо масло и след това с постоянното.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Никьде не промиват двигател преди да ти сменят маслото поради това че промиващото масло е на половин цената на основното
и оскьпява продукцята
Това се препорьчва при слагане на друг вид масло.Вече маслата несе пресичат така че никои не промива. 

- kukukuka
- кандидат преподавател
гърлото треа се промива редовно

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Don4o_62
- учете се от него
Всичко започна така............

И завърши такаааааа............

И завърши такаааааа............

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Всеки с дертовете си- няма сняг, няма лед.....Пролет пукна, ние Нееееееееееее....Да се пукат душманитееееееееее..

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!