Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Браво на ИАРА-Плевен
Модератор: bobopeli
Браво на ИАРА-Плевен
Доста се чудех къде да пусна темата,но реших в този под форум.
Колеги поради многото задачи,който имам неможах да пиша по-рано
.Та от 17.04 до 19.04 бях с една група колеги на Писарово-старото корито на р.Искър всичко си вървеше добре и риба даваше горе долу добре но предимно на воблери малки щуки,който естествено плуват на свобода и по-рядко мерни щуки повечето върнати също на плувка излизаше каракуда и едър костур и клен а от шарана за който знаехме,че има няма и помен,но общо взето си изкарахме добре хапване,пийване
и риболов в една хубава компания сред красива природа .Действието което се разви с бракониерите стана на 19.04 около 07.30часа бях станал да си ловя на плувка когато започнаха да идват и други колеги между които са дошли и въпросните бракониери
,та тези хубавци се бяха уляли,понеже там където ловях нямах видимост към целия гьол та когато се събудиха от моята компания ме извикаха да видя тия хубавци какво правеха,бяха опасали почти целия водоем с тапи и продължаваха.Тогава започнахме да издирваме телефони на ИАРА,тук свалям шапка
на едни колеги с червен голф софийска регистрация,които се бяха обадили вече и ето,че ИАРА пристигна и започна едно прибиране на тапи с лодката на същите момчета и нашата лодка,а от ония хубавци ни вест ни кост
.В това време аз трябваше да си тръгвам,но моята компания остана до 20.04 и днес,като се видяхме ми казаха,че са събрали заедно общо над 150 тапи
,след като си тръгнали инспекторите,келешите се върнали
и кво да видят
нема и помен от тапите им повъртяли се и дим да ги няма за съжаление без акт
.Това е от мен успех на всички колеги
.
Колеги поради многото задачи,който имам неможах да пиша по-рано

Последно промяна от joroNH на Пон Апр 21, 2008 9:11 pm, променено общо 3 пъти.
Никога на колене пред когото и да е.
Re: Браво на ИАРА-Плевен
евала
- Na_Sluka
- научил се да хвърля
евала колега.Така им се пада 

-
- ще става разбирач
Браво.Друг път нема да го прават(относно парите за тапите,да са помислили малко преди да го напраат.
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!