Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Сладководен Риболов
 Сладководен Риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Сладководен Риболов
 Сладководен Риболов

ВАЖНО за яз. Пчелина (Лобош) !
Модератор: bobopeli
Re: ВАЖНО за яз. Пчелина (Лобош) !
Да изкажеш друго мнение и да го отстояваш е едноMartin Mihailov написа: ↑Пет Апр 15, 2022 4:32 pm Кьде ги виде бракониерските пориви или тека ти изнасяНекои като каже истината или различно мнение и веднага се намира некои да каже че е над него

да нарушаваш системно закона за рибарство и аквакултурите е нещо съвършено различно
  да нарушаваш системно закона за рибарство и аквакултурите е нещо съвършено различно 
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.

- Martin Mihailov
- учете се от него 
Кажими кьде сьм нарушил закона  Видели ме фанали ме и тека нататьк
 Видели ме фанали ме и тека нататьк  Незначи че като пишем го нарушавам.Аз може да напишем че сьм застрелял некои.И тогава ли нарушавам законо а.Тука фатката е че текива като тебе се прават на много знаещи.Внасят предложения в парламенто на още по знаещи
 Незначи че като пишем го нарушавам.Аз може да напишем че сьм застрелял некои.И тогава ли нарушавам законо а.Тука фатката е че текива като тебе се прават на много знаещи.Внасят предложения в парламенто на още по знаещи  И сьщите тия издават забрани.Прочети забраната кьде си я пуснал да видиш че спецялно за при нас е написана пьрво неграмотно и второ без никои да е проверил за какво става вьпрос.Веднага ти казвам защо.Разрешеното езеро в Рударци е взето от частно лице и е атракцшия с водни колела и лотки
 И сьщите тия издават забрани.Прочети забраната кьде си я пуснал да видиш че спецялно за при нас е написана пьрво неграмотно и второ без никои да е проверил за какво става вьпрос.Веднага ти казвам защо.Разрешеното езеро в Рударци е взето от частно лице и е атракцшия с водни колела и лотки  Амао там е разрешен риболова
 Амао там е разрешен риболова  А рудничното езеро го затрупват в момента
 А рудничното езеро го затрупват в момента  Това какво ти говори.Че никои несие мрьднал прьсто да види за какво става дума а на некакви предложения от некакьв самоназначил се издава забрани
 Това какво ти говори.Че никои несие мрьднал прьсто да види за какво става дума а на некакви предложения от некакьв самоназначил се издава забрани 

Видели ме фанали ме и тека нататьк
 Видели ме фанали ме и тека нататьк  Незначи че като пишем го нарушавам.Аз може да напишем че сьм застрелял некои.И тогава ли нарушавам законо а.Тука фатката е че текива като тебе се прават на много знаещи.Внасят предложения в парламенто на още по знаещи
 Незначи че като пишем го нарушавам.Аз може да напишем че сьм застрелял некои.И тогава ли нарушавам законо а.Тука фатката е че текива като тебе се прават на много знаещи.Внасят предложения в парламенто на още по знаещи  И сьщите тия издават забрани.Прочети забраната кьде си я пуснал да видиш че спецялно за при нас е написана пьрво неграмотно и второ без никои да е проверил за какво става вьпрос.Веднага ти казвам защо.Разрешеното езеро в Рударци е взето от частно лице и е атракцшия с водни колела и лотки
 И сьщите тия издават забрани.Прочети забраната кьде си я пуснал да видиш че спецялно за при нас е написана пьрво неграмотно и второ без никои да е проверил за какво става вьпрос.Веднага ти казвам защо.Разрешеното езеро в Рударци е взето от частно лице и е атракцшия с водни колела и лотки  Амао там е разрешен риболова
 Амао там е разрешен риболова  А рудничното езеро го затрупват в момента
 А рудничното езеро го затрупват в момента  Това какво ти говори.Че никои несие мрьднал прьсто да види за какво става дума а на некакви предложения от некакьв самоназначил се издава забрани
 Това какво ти говори.Че никои несие мрьднал прьсто да види за какво става дума а на некакви предложения от некакьв самоназначил се издава забрани 
Не ми се рови из форума. Никъде не съм казал, че законодателството ни е перфектно, но съм убеден че единствено спазването му ще доведе до това да има какво да се лови и утре!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.

- Martin Mihailov
- учете се от него 
Продьлжаваи да верваш  
   Блаженни са верващите
 Блаженни са верващите 

Блаженни са верващите
 Блаженни са верващите 
................................защото е тяхно царството небесно!Martin Mihailov написа: ↑Пет Апр 15, 2022 5:58 pm ............................................ Блаженни са верващите

Здравейте колеги! Не съм посещавал одавна водоема, а с приближаващия край на забраната идва и апетита за риболов, та да попитам ако някой знае. Каквъв ще е режима тази година след 15-ти като мине забраната? Благодаря предварително за информацията 

- stoiann80
- научил се да хвърля 
Същия, както до момента. Хвани-пусни, с изключение на Радибошкия залив, който е тотално забранен
Memento mori 

Благодаря колега, ще видя значи скоро да го посетя
 Дано се завърнат пак рибите до преди да го отровят и скоро пак да имаме страхотни излети на водоема.
 Дано се завърнат пак рибите до преди да го отровят и скоро пак да имаме страхотни излети на водоема.
- 
				Dzambok
- научил се да хвърля 
Здравейте някакво инфо за Лобош. Планувам палатка с деца, барбекю, въдици и лодка, евентуално нощуване. Събират ли още пари под параклиса? Рибата хвани и пусни ли е още? Някой ще ми направи ли проблем че съм вляал с лодката и силиконов за бяла риба?

Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!