RQ:Щука край Несебър

Модератор: sapuna

Apsentee
новобранец
новобранец

RQ:Щука край Несебър

Мнение от Apsentee »

Здравеите на всички.
Някой,може ли да ми каже на какав цвят блесна да тарся за щуката мястото кадето щте ловя е бивша кариера за пясак далбоко е поссредата около 30 метра но там кадето аз смятам да хващтам е не повече от чешси пет метра.
До сега сам ходил 5 или 6 пати имам само една уловена щука хванах я с блесна мепс агила сребриста но до там.Смених блесните слагал сам и други подобни но нещте и нещте.

Същто искам да попитам някои има ли си представа от тея електроните захранки за щука дадаха ми такава и с нея не можах да хвана.Да не би тя вместо да вика рибата да я гони вече земам да се самнявам.
Последно промяна от Apsentee на Пет Апр 25, 2008 8:03 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: RQ:Щука край несебър

Мнение от sapuna »

Колега,първо мнение ти е и първа тема.По тази причина я оставям-поправих ти само заглавието!
Следващото ти използване на 4 и 6,като заместител на знаци от Кирилицата,ще бъде изтрито на момента!
Има си правила на форума и те се отнасят за всички нас!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Apsentee
новобранец
новобранец

Re: RQ:Щука край Несебър

Мнение от Apsentee »

Извиняваи колега за друг пат ще знам :) нещо за щуките можеш ли да помогнеш :roll:
Последно промяна от Apsentee на Нед Апр 27, 2008 12:29 pm, променено общо 1 път.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Я първо ме светни,туй местенце дето ходиш на него разрешено ли е?Щото гледам има някакво фургонче там,на пазач ли,на какъв ли е не знам?!Та дълбочината,която търсиш е доста голяма,мятай на около 4-5 м.от брега,близо до тръстиките.Използвай /ако искаш/мепсове въртушки черни с жълти точки и сребриста с червено.Лично на мен само на това ми е удряла.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Apsentee
новобранец
новобранец

Мнение от Apsentee »

Здравеи колега местенцето не е разрешено за риболов. има 1 циганин дето го пази но аз познавам собственика мишо и си ходя :) но само дето щука дава да ловя друго не но аз и друго сам ловил но не ми е интересна другата риба там само за щука ходя качи някои снимка на мепсовете с които си хващал там.Каде точно xoдиш от коя страна на гиола.И по принцип от къде си ? от коя страна като влезеш от портала в дясно до патя аз там хварлям.
А нещо за тази електронна захранка можеш ли да ми кажеш ?
Последно промяна от Apsentee на Нед Апр 27, 2008 12:35 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Аз лично сам фен на силикона и в риболов и в другото :mrgreen: .Пробваи на тлистер или воблер като неможеш да се ориентираш кам блесна.Или по релаксиращото тапа.
Apsentee
новобранец
новобранец

Мнение от Apsentee »

Маи така щте направя.На тлистер и воблер до сега не съм пробвал но съм малко скиптичен кам воблерите.
Щуката там е доста изгладняла но неще да се лови. Чудно ми е защо? Имам приятели които са хващали там на царевица щуки може на някои да му се стори смешно но е така.Обаче на блесни не могат да хващат.Има още 1 рибар като мене дето го пускат да ливи там. тои лови доста щуки но пак не казва с ква блесна ги лови :roll: Иначе щука има пусната там ощте от 86 та година шарани сащо но това е друга тема.
Последно промяна от Apsentee на Нед Апр 27, 2008 12:36 pm, променено общо 1 път.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Apsentee написа:И по принцип от каде си ?
:lol: Аз по принцип съм си от Търговище,ама ти по принцип от къде си :lol: :?: :!: Снимки не мога да кача,защото ми е повредено фотото.Трай малко-след около десетина дни ще дойда и лично ще ти покажа блесните,ако искаш даже ще ти купя.Може и невероятно да звучи,но там кълве само на тях.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Apsentee
новобранец
новобранец

Мнение от Apsentee »

И аз нещо такова чух ама малко не ми се верва.
Каква е наи голямата ти щука уловена там?
Аватар
shtukaro
новобранец
новобранец

Мнение от shtukaro »

ahahah нали ти обясних как се ловат щуките там.Послушай ме и ше хванеш :)
Рибите най-често стигат до брега казват ми здрасти и заминават :P
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

аре ва батка (apsentee :), кажи кога ходиш за тия щуки на кариерата до Сл.Бряг да доида и аз някой път, че не ми се занимава с пазачи и така нататък, аз риба няма и да взимам само на спининг хвърлям. Ай обади аз работя на Сл.Бряг. ай благодарности
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”