Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Елелтектронен билет
Модератор: sapuna
Елелтектронен билет
Началото на лятото извадих на детето билет онлайн в сайта на ИАРА, без особенни проблеми.
Днес исках и на мен да си направя, но ударих на камък. Посочих плащане през виртуален пос терминал и в момента е със статут "очаква плащане". Къде и как го очаква това плащане?
В същото време имам имейл че билета ме очаква в Благоевград.
Днес исках и на мен да си направя, но ударих на камък. Посочих плащане през виртуален пос терминал и в момента е със статут "очаква плащане". Къде и как го очаква това плащане?
В същото време имам имейл че билета ме очаква в Благоевград.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Re: Елелтектронен билет
Един от трите форума ще да е !
-
- Модератор
Щом имаш имейл за издаден билет, плащането е извършено. Случва се при виртуално плащане операцията да "забие" и да не продължи комуникацията. На мен ми се е случвало при телекома А1. Обичайно е при прекъсване на връзката за секунда-две.
Не беше платен понеже никъде не въведох данни на карта (до колкото помня) и след два дни получих имейл че поръчката е анулирана.dantho.mihov написа: ↑Чет Окт 31, 2024 8:51 amЩом имаш имейл за издаден билет, плащането е извършено. Случва се при виртуално плащане операцията да "забие" и да не продължи комуникацията. На мен ми се е случвало при телекома А1. Обичайно е при прекъсване на връзката за секунда-две.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
-
- Модератор