Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Сладководен Риболов
 Сладководен Риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Сладководен Риболов
 Сладководен Риболов

Некоректните търговци от магазин наслука
Модератор: bobopeli
Некоректните търговци от магазин наслука
Искам да споделя колеги,какво се случи с мен, когато бях клиент на магазин наслука. Първо ми изпратиха фидер въдица със залепен неразглобявам връх. Добре е че проблема го видях в офиса на speedy. Въдицата и другата стока беше върната за сметка на наслука. След няколко дена поръчката бе повторена и получих стоката. Стоката беше поръчена в телефонен разговор с Милен и по viber пак с него. Дойде кръгла цена за плащане 160 лв. Без никакъв съпровождащ документ какво изпращат на какви цени и как се формира крайната цена. След като направих опис на продуктите с цени от сайта видях че стойността на поръчката е 145 лв. Свързах се по viber с Милен и той ми обясни че само при пазаруване с кошница програмата начислява цените които виждаме. По телефон или по viber не било поръчка онлайн и така и не можах да видя документ с опис и цени Как се получи крайна цена от 160 лв. 
Моето мнение е че са некоректни търговци и може би казвам дребни мошеници.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Колеги, бъдете внимателни като пазарувате от този магазин.

Моето мнение е че са некоректни търговци и може би казвам дребни мошеници.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Колеги, бъдете внимателни като пазарувате от този магазин.
- 
				dantho.mihov
- Модератор 
Re: Некоректните търговци от магазин наслука
Никога не съм пазарувал от този магазин - само като видя боклучавия китайски асортимент и го задрасквам.
Описаната ситуация само затвърждава първосигналните ми впечатления.
Впрочем, за "фидера" сигурен ли си, че е било фидер ? По правило връхчетата трябва да стоят в тубус.
Ясно е, че ти е добавил 15 лв за транспортните разходи от върнатата пратка, но нарушението му освен етично е и данъчно.
Липсата на документ и касов бон е скриване на приходи от оборот.
А за автора - научил е полезен урок резултат от грешката да търси най-ниска цена.
Не защитавам търговеца , но аз не съм имал проблеми с тях . 4-5 пъти съм купувал … всичко в нормите. Иначе за боклучавите китайски изпълнения мога да кажа , че са се наврели навсякъде и почти е невъзможно да ги отсееш. Няма база за сравнение иначе казано.

Пазарувам от къде ли не, вкл. и от Наслука и с тях не съм имал проблеми досега- пратката идва на уточнената цена, с документ, със съдържание каквото очаквам и след обаждане по тел, вкл. и в дните на едни промоции и натовареност. Не защитавам никой, гледам обективността. За китайските.... дори не ми се пише по ред причини. За тях в този сайт- вижте марките най- вдясно горе, купете нещо за пет лева оттам, сравнете го с оригинал и после разпъвайте на кръст по форуми /ако има наистина защо/. 
Колегата с темата- винаги може да е по- зле и все се случва, дори и във физически магазини.

Колегата с темата- винаги може да е по- зле и все се случва, дори и във физически магазини.