Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Да засадим дървета на Овчарица
Модератор: bobopeli
Да засадим дървета на Овчарица
Да ги засадим та да може след 20 г. да сме на сянка.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Да засадим дървета на Овчарица
Става. Само кажи какви и ще ги бучнем, но не е ли малко късно. 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Предлагам и да зарибим солидно със всякакви видове риба и да бъде таксата 20лв. на въдица ! така май е най разумно .
Верния път е най-къс!
-
- научил се да хвърля
Може и кафанче "скара-бира" на самия бряг!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре дошъл във форума !!!йосиф написа:Да ги засадим та да може след 20 г. да сме на сянка.
Ти си или голям оптимист или провокатор разбира се - сянка след 20 години

Ако някой ми каже че след 2 години във този водоем ще има риба и изобщо ще съществува като водоем за спортен риболов ! аз лично на всеки риболв ще бучвам по 2 дръвчета !
Ако съм го правил това само миналата година поне 20 просеки щеше сега да са гъсто залесени .......
За сажаление с тези обгазявания няма да има нито ТЕЦ нито топло нито големи трофейни риби след по малко от 2 години !
Моето мнение е сега веднага да засаждаме плачещи върби за да може след валатите които ни очакват още от тази година да не плачат само големите риби които във момента отиват на македоснския рибен пазар а и ние на сянка под върбите !
Та кво стана с мойте дръвчетаNedeltcho Delev написа:Тъй като темата излезна на челно място пък и разногласия всякакви,ще се дърлим още два дена и край.Хубаво е да се направи нещо но не да ни крадат,залъгват и т.н.
Затова предлагам ний да си направим нещо,например да посадим дръвчета на Жрепчево на местото където беше първата среща защото там няма никаква сянка а всеки от нас ходи там поне двапъти в годината.Тук в Д-град имаме разсадник в който се гледат дръвчета за залесяване и току що говорих с горсия за това и той ми каза,чи няма никакъв проблем.Значи има червен дъб,топола,акация,цер,липа,не ми каза точно цената защото явно зависи от бройката.Така че ако искате можем да направим нещо което ще е полезно за всички.Пролетта наближава,материала е в наличност,парите ще ги набавим,ееее,чакам за коментар.....или ни е по-лесно някой друг да го направи вместо нас.
Е няма да са къщички,ама ще е по хубаво от къщичките

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
какви дръвчета, бе колега? то до тоя ТЕЦ е по-замърсено отколкото в Чернобил...
това, че е голо като в Сахара не е случайно... от замърсяването е...
иначе, тополите растат много бързо - за 5г ще стане сянката
това, че е голо като в Сахара не е случайно... от замърсяването е...
иначе, тополите растат много бързо - за 5г ще стане сянката

Да посадим дръвчета ама не само там а навсякъде , където има нужда.Знаем , колко пречистват.Не е само за сянката.
TICA FAN
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
На ТЕЦ-а ходя през големите горещини!Тази година май се очертава да сменям водоема,но това е друга тема!Та,...обещавам пред Вас и пред себе си,на всяко ходене да посаждам по две дръвчета!Кажете ми само,къде е смисъла?!?!Малко дръвче/издънково,от семенник и т.н./ е податливо към вкореняване през ранна пролет и късна есен!Иска грижи-окопаване,поливане,ограждане/може би основното за такива места.През лятото-забравете!Дори и да се вкорени обаче,колко време ще изкара?Седмица,месец?Едва ли и два дни след тръгването ви.Движението е хаотично,безразборно и по всяко време.Постоянно се разкриват нови места,а старите се утъпкват до бетон!Рядко някой използва чаталче за стойка,но и това се случва!А за да разпалиш барбекюто-ами то само с папур не става,трябва и клечица!
Май ще се отричам от обещанието си!
Май ще се отричам от обещанието си!

- ceno cenov
- разбира нещата
Може би не ми е работа да се мешам в тая тема, но ми е много странно защо риболовците трябва да облагородяват частен водоем. Мен все ми се струва, че това си е задължение на собственика.
По същата логика може и да го зарибите та да има повечко риба в него язовир. Сигурен съм, че никои няма да ви възпре.

По същата логика може и да го зарибите та да има повечко риба в него язовир. Сигурен съм, че никои няма да ви възпре.

ПРЕДИ 8Г ИМАШЕ ЗАСАДЕНИ ТОПОЛИ лл НО СЕСА ГИ НЯМА !!!!!!!
ПРИЗИВ НЕФ САДЕТЕ ЗА ДА СЕ НАБУТВАТЕ!!!!!!!!!
ТЕЗИ ХОРА СА ЗА СЪД ТОЛКОВА ГОДИДИ СА ЗЛООПОТРЕБЯВАЛИ АААА НИЕ СМЕ ХРАНИЛИ ДАНО СПРАТ ЗА ДА НЕ ГИ СПРЕМ НИЕ
---------
При още едно мнение с главни букви ще се принудя да те отсея!!!
Коригирай си мненията и ги обедини в едно!!!
sapuna
---------
При още едно мнение с главни букви ще се принудя да те отсея!!!
Коригирай си мненията и ги обедини в едно!!!
sapuna