Справедливата Зарина , укротителят на злите риби по всички земни кълбета !

Всичко за рибите.Външни белези,хранене,ареал на отделните видове.

Модератор: emo vasilev

stoik
новобранец
новобранец

Re: Видин: Риби отвличат момичета!!!!!

Мнение от stoik »

Вероятно досадника е в женски род, темата има доста цвят и май е най- бързо развилата се и с мнения от бая време в иначе славен форум. Та ако може модераторите да я оставят, дори и заради различното.
FairZarina
новобранец
новобранец

Мнение от FairZarina »

Ариел почина снощи (((
FairZarina
новобранец
новобранец

Мнение от FairZarina »

Хора, Видин отново е неспокоен! Все по-често във видинската МБАЛ се приемат хора и котки, ухапани от дунавски пирани-колосоми!
Бобo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Бобo »

Не знам от какво са ухапани хората,ама искам от това,с което сте се напушили!
После що не пишели хората във форума...
stoik
новобранец
новобранец

Мнение от stoik »

Интересна работа, а кучетата защо са пощадени !? Има едни дребнички. Съвсем ненапушен се чудя, на ранина, сигурно защото не съм за риба ....
FairZarina
новобранец
новобранец

Мнение от FairZarina »

Зли риби отново се появиха в Дунав, само че сега те тероризират не Видин, а други два града: Русе и Лом.

1. Русе.

Водният котарак Тралялян ми се обади през магическо огледало и ми каза, че е в Клиниката за лечение на магически същества (преди тази клиника беше част от УМБАЛ Канев, сега е отделна клиника), след като пираня му отхапа ухото. Освен него в клиниката са крокодил без опашка и няколко гнома, които бяха ухапани от зли риби на брега на Дунав.

2. Лом.

В Лом зли риби отвлякоха 5 красиви български феи и ги изядоха!!! Освен това, зли риби вече са били виждани няколко пъти в Сърбия и Унгария. Молба към модераторите на сайта: Моля, преименувайте темата, защото сега това е проблем не само за Видин, но и за всички градове и села по бреговете на Дунав.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

FairZarina написа: Чет Сеп 11, 2025 9:40 am..... Молба към модераторите на сайта .....

Готова си !
Виж дали ти е останала някоя ока от Мирувор , по-известен като "живителна напитка на Имладрис" та да почерпиш по случаят !

Колкото до проблема със "злите риби" все си мисля , че единственият който би могъл да реши проблема е Коен Варварина !
Апропо , Коен Варварина в никакъв случай не трябва да се бърка с Конан Варварина , също като Hollywood не трябва да се бърка с Holywood !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
FairZarina
новобранец
новобранец

Re: Справедливата Зарина , укротителят на злите риби по всички земни кълбета !

Мнение от FairZarina »

Имам лоши новини:
1) Лом: Днес на брега на Дунав видяха Бомбардиро-Крокодило да яде котка.
2) Видин: Там видяха Оркалеро Оркала да се опитва да завлече жена в Дунав, но жената се съпротивлява и оцелява.
2) Русе: Тралялян ми се обади и каза, че е преместен в интензивното отделение, защото състоянието му се е влошило.
3) Русе отново: Водната дива Таласа е изчезнала там. Роднините на Таласа се надяват, че е жива, но предвид ситуацията в Дунав, това е под съмнение. Тунг Тунг Сагур е сформирал екип за търсене и спасяване от всички водни жители на Дунав от Русе до Виена, специално за да търси Таласа.

Боже, освободи водните обитатели на Дунав и хората, живеещи в градовете и селата край Дунав, от чудовищното иго и от зъбите и пипалата на зли създания. АААААА!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “За рибите по света и у нас”