Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

Справедливата Зарина , укротителят на злите риби по всички земни кълбета !
Модератор: emo vasilev
Re: Видин: Риби отвличат момичета!!!!!
Вероятно досадника е в женски род, темата има доста цвят и май е най- бързо развилата се и с мнения от бая време в иначе славен форум. Та ако може модераторите да я оставят, дори и заради различното.
-
- новобранец
Ариел почина снощи (((
-
- новобранец
Хора, Видин отново е неспокоен! Все по-често във видинската МБАЛ се приемат хора и котки, ухапани от дунавски пирани-колосоми!
Не знам от какво са ухапани хората,ама искам от това,с което сте се напушили!
После що не пишели хората във форума...
После що не пишели хората във форума...
Интересна работа, а кучетата защо са пощадени !? Има едни дребнички. Съвсем ненапушен се чудя, на ранина, сигурно защото не съм за риба ....
-
- новобранец
Зли риби отново се появиха в Дунав, само че сега те тероризират не Видин, а други два града: Русе и Лом.
1. Русе.
Водният котарак Тралялян ми се обади през магическо огледало и ми каза, че е в Клиниката за лечение на магически същества (преди тази клиника беше част от УМБАЛ Канев, сега е отделна клиника), след като пираня му отхапа ухото. Освен него в клиниката са крокодил без опашка и няколко гнома, които бяха ухапани от зли риби на брега на Дунав.
2. Лом.
В Лом зли риби отвлякоха 5 красиви български феи и ги изядоха!!! Освен това, зли риби вече са били виждани няколко пъти в Сърбия и Унгария. Молба към модераторите на сайта: Моля, преименувайте темата, защото сега това е проблем не само за Видин, но и за всички градове и села по бреговете на Дунав.
1. Русе.
Водният котарак Тралялян ми се обади през магическо огледало и ми каза, че е в Клиниката за лечение на магически същества (преди тази клиника беше част от УМБАЛ Канев, сега е отделна клиника), след като пираня му отхапа ухото. Освен него в клиниката са крокодил без опашка и няколко гнома, които бяха ухапани от зли риби на брега на Дунав.
2. Лом.
В Лом зли риби отвлякоха 5 красиви български феи и ги изядоха!!! Освен това, зли риби вече са били виждани няколко пъти в Сърбия и Унгария. Молба към модераторите на сайта: Моля, преименувайте темата, защото сега това е проблем не само за Видин, но и за всички градове и села по бреговете на Дунав.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Готова си !
Виж дали ти е останала някоя ока от Мирувор , по-известен като "живителна напитка на Имладрис" та да почерпиш по случаят !
Колкото до проблема със "злите риби" все си мисля , че единственият който би могъл да реши проблема е Коен Варварина !
Апропо , Коен Варварина в никакъв случай не трябва да се бърка с Конан Варварина , също като Hollywood не трябва да се бърка с Holywood !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- новобранец
Re: Справедливата Зарина , укротителят на злите риби по всички земни кълбета !
Имам лоши новини:
1) Лом: Днес на брега на Дунав видяха Бомбардиро-Крокодило да яде котка.
2) Видин: Там видяха Оркалеро Оркала да се опитва да завлече жена в Дунав, но жената се съпротивлява и оцелява.
2) Русе: Тралялян ми се обади и каза, че е преместен в интензивното отделение, защото състоянието му се е влошило.
3) Русе отново: Водната дива Таласа е изчезнала там. Роднините на Таласа се надяват, че е жива, но предвид ситуацията в Дунав, това е под съмнение. Тунг Тунг Сагур е сформирал екип за търсене и спасяване от всички водни жители на Дунав от Русе до Виена, специално за да търси Таласа.
Боже, освободи водните обитатели на Дунав и хората, живеещи в градовете и селата край Дунав, от чудовищното иго и от зъбите и пипалата на зли създания. АААААА!!!!
1) Лом: Днес на брега на Дунав видяха Бомбардиро-Крокодило да яде котка.
2) Видин: Там видяха Оркалеро Оркала да се опитва да завлече жена в Дунав, но жената се съпротивлява и оцелява.
2) Русе: Тралялян ми се обади и каза, че е преместен в интензивното отделение, защото състоянието му се е влошило.
3) Русе отново: Водната дива Таласа е изчезнала там. Роднините на Таласа се надяват, че е жива, но предвид ситуацията в Дунав, това е под съмнение. Тунг Тунг Сагур е сформирал екип за търсене и спасяване от всички водни жители на Дунав от Русе до Виена, специално за да търси Таласа.
Боже, освободи водните обитатели на Дунав и хората, живеещи в градовете и селата край Дунав, от чудовищното иго и от зъбите и пипалата на зли създания. АААААА!!!!