Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

някой да знае
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
някой да знае
някой да знае каде може да се намери хладилник на газ ток и 12в. втора употреба свален от каравана. върши страхотна работа
Хладилник - газ/220V/12V
Ще ви дам телефона на един човек, който продава нови хладилници на газ/пропан-бутан/, 220волта и 12 волта. Хладилниците са нови, но в повредени кашони. Цените са си смешно ниски - колкото на 2 хладилни чанти. Има и гаранция. Цената не я знам с точност, защото човека ми е познат и съм го взел на преференциални цени
Аз от миналата година имам такъв и на газ прави дори и лед.
Когато не сте на риба/палатка, можете да си го ползвате като мини бар, хладилник на вилата или като резервен хладилник.
За контакти:
http://www.gas-service.hit.bg

Айде със здраве и да ме споменавате С ДОБРО като пиете ледена бира на брега на някой язовир или река

Аз от миналата година имам такъв и на газ прави дори и лед.
Когато не сте на риба/палатка, можете да си го ползвате като мини бар, хладилник на вилата или като резервен хладилник.
За контакти:
http://www.gas-service.hit.bg

Айде със здраве и да ме споменавате С ДОБРО като пиете ледена бира на брега на някой язовир или река

Последно промяна от BrOcK на Пет Сеп 02, 2005 4:52 pm, променено общо 1 път.
Технически данни и изглед /може да има разлика в цвета/
Gross capacity: 40 litres
Connection/Consumption:230V / 50Hz / 75 Watts / 0.33A 12 V DC/ 75 Watts / 6.25 A
Liquefied petroleum gas 37mbar / Category I 3 B/P / 13g/h (max
Insulation: CFC-free polyurethane foam
Material:
Cabinet: coated sheet steel, top and base: PP, lid: PE
Colour: Blue / light grey
Weight: approx. 16 kg
Dimensions (WxHxD) 500 x 450 x 510mm
Quality features: Sturdy recessed grips on both sides vertical space for 2-litre bottles Thermostatically controlled on 230V Piezo ignition Infinitely variable flame regulation on gas Evaporator with space for accessory ice cube tray

Gross capacity: 40 litres
Connection/Consumption:230V / 50Hz / 75 Watts / 0.33A 12 V DC/ 75 Watts / 6.25 A
Liquefied petroleum gas 37mbar / Category I 3 B/P / 13g/h (max
Insulation: CFC-free polyurethane foam
Material:
Cabinet: coated sheet steel, top and base: PP, lid: PE
Colour: Blue / light grey
Weight: approx. 16 kg
Dimensions (WxHxD) 500 x 450 x 510mm
Quality features: Sturdy recessed grips on both sides vertical space for 2-litre bottles Thermostatically controlled on 230V Piezo ignition Infinitely variable flame regulation on gas Evaporator with space for accessory ice cube tray